6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

bence kimsenin haberi olmadan karşına alıp konuşmalısın gerekiyosa ver gazı ailesinden uzaga taşının ilk 5 yıl bunlar cok oluyo gerçekten zamanla oturuyoo benim 8 yıl olucak kayın validemle yeni barıştım . eşime dedim annendir görüş ama beni sevmeyen insanala görüşüp kavga edemem ben gitmedim ki düğünde denk gedik bütün aile elini öpmem için yolumu kesti ben gene de öpmedim herkezin cevabını vericeksin evlenip ayrılmak kolay bişi değil biraz daha düşün derim

Rica ederim tabiiki de yazarım eğer sana yardimci olacak ise topige özellikle davet ettim orada evliliği bir hiç uğruna biten çok güçlü bayanlar var ve inan her konuda sana destek olacaklardır yeterki güçlü ol

LAvinya anlaşmalı olursa 1 yıldan önce dava açıp boşanılabiliyor. Bilgin olsun. Anlaşma olmazsa 1 yıl beklemek durumundasınız.

LAvinya anlaşmalı olursa 1 yıldan önce dava açıp boşanılabiliyor. Bilgin olsun. Anlaşma olmazsa 1 yıl beklemek durumundasınız.
bende onu soracaktım canım ..anlaşma olmazsa zaten uzar gider mahkeme..eğer istediklerimi verirlerse 1 yıldan önce boşanma olurmu diye soracaktım

bende onu soracaktım canım ..anlaşma olmazsa zaten uzar gider mahkeme..eğer istediklerimi verirlerse 1 yıldan önce boşanma olurmu diye soracaktım

Olur canım, ikiniz anlaşır, olayı çekişmeliye dökmezseniz, 1 yıldan önce dava açabilirsiniz anlaşmalı olarak.

Ama hayır ben vermem derse, kendisi ya da sen gidip çekişmeli dava açamazsınız 1 yılın dolması lazım.

sevindim bir bakıma ..onlar için hayatımı mahvetmeyecğim..zaman benden gidecek çünkü..anlaşmalı dedi kayınbabam..madem öyle istediklerimi verecekler..başka şansları yok...yoksa çekişmeli gidecek

Ya ben çok üzüldüm. Ortada bur sebep yokken yapmayın ne olur birdaha düşünün. Bemde yeni evliyim. Yuva kırmak kolay mı. O insanlar bunun vebaliyle nasıl yaşayacaklar. Canım ya eşinle konuştun mu bu süreçte bilmiyorum ama konuşmayı denesen. İnat ugruna bitmesin. Yazık gencecik insanlarsınız kim bilir ne hayallere kurulmuştur bu yuva.

pardon ama görümcen bebek yapmanıza bile neden bu kadar karışıyor? hem ona ne yani? eşininde onun lafına uyup korunması son derece saçma.

böyle bir ömür asla geçmez. adam kaç gündür aramıyor. görümce yatak odasına bile karışıyor. föne karışıyor lazere karışıyor. dur diyin bu gidişata. senin hayatını görümcen yönlendiremez. eşini hiç söyle miyorum bile ailesi ipler takmış kukla gibi oynatıyor.

eşim beni muhatap bile almıyor ne başbaşa konuşması :) adam ablasının ailesinin eteğinden çıkıp sence uzağa taşınırmı ? anayasanın ilk 3 maddesi gibi teklif bile edilemez bu eşime..ayrıca ben yazlıkta oturuyordum..kayınvalidem ve görümcemde aynı apartmanda..(kışları annemin olduğu kışlık evlerindeler ) oturduğumuz evde kayınbabamın ..müthiş bir yerde..eşim aşık oraya..taşınalım dicek aşağı atar beni

annemde eşim için kukla diyor :)

baştan sona okumanı tavsiye ederim canım..yuvayı yıkan ben değilim..yuvamı yıkıyorlar..ortada sebep yok değil,onların saçma sapan sebepelri var

açamadım koparamadım ailesinin eteğinden ..ve filmin sonu geldi...
unutmaki her şerde bi hayır vardır.
gönlünü ferah tut.
zaten kocanı onlardan koparsan dahi görümcen ve ailesi sana saldırmaktan vazgeçmeyecekler bence.
onun için Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu yaşatsın canım...

amin allah razı olsun canım duan için

Korkusundan konuşamıyor bile seninle. Dayanamam diye düşünüyor sanırım. Açıkcası onun da acı çektiğini düşünüyorum. Zor! Hayırlısı olsun..

açamadım koparamadım ailesinin eteğinden ..ve filmin sonu geldi...

bugün daha toprlanmış gibisin
güçlü olmayı sakın aklından cıkarma Allah her zaman haklının yanındadır
inş aklı başına gelir
isteklerin can sıkıcı tarzda olsun madem anlaşmalı istiyorlar manevi kaybettiklerini veremezler maddi vermek zorundalar

5 ay çıktık,2 ay nişanlı kaldık..sonra evlendik..zaten mahallemizin çocuğuydu,herkes kefil oldu,bizde sevdik birbirimizi ve evlendik...düşkündü evet ama evlenince tapar oldu onlara.beni hiç görmedi bile
sizin eşiniz nişanlıyken de düşkünmüş en azından size yalan söylememiş kendini gizlememiş..benim eşim biz nişanlıyken ailesinden dert yanıp (ki gerçekten çok soğuk ilgisiz bir ailesi var) bir an önce evlenip bu evden kurtulmak istiyorum deyip evlenmemizden sonra ailesine düştü mükemmel aile oldu

eşinin arkadaşı vardıya ona rica etsen eşini bir yere çağırsa senin gideceginden haberi olmasa. güzelce bi oturup konuşsanz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…