- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi hasta adam
-
Rica ederim tabiiki de yazarım eğer sana yardimci olacak ise topige özellikle davet ettim orada evliliği bir hiç uğruna biten çok güçlü bayanlar var ve inan her konuda sana destek olacaklardır yeterki güçlü olçok tşk ederim canım..üşenmemiş uzun uzun yazmışsın..evet bu sabah daha güçlü hissediyorum kendimi..annem yanımda çok şükür..şimdiden geleceğime dair planlar yapmaya başladık annemle..ben bazı şeyleri isteyeceğim..anlaşmalı boşanmak istiyorlar çünkü..istediklerimi verirlerse anlaşmalı boşanırım..çünkü yaşım 30 olacak bir kaç aya..kendi hayatım için çekişmeli boşanma bana zarar verir..ha eğer taleplerimi kabul etmezlerse tabiki sonuna kadar çekişmeli geçer davamız..her şey için ve yanımda olduğunuz için çok tşk ederim
bende onu soracaktım canım ..anlaşma olmazsa zaten uzar gider mahkeme..eğer istediklerimi verirlerse 1 yıldan önce boşanma olurmu diye soracaktımLAvinya anlaşmalı olursa 1 yıldan önce dava açıp boşanılabiliyor. Bilgin olsun. Anlaşma olmazsa 1 yıl beklemek durumundasınız.
bende onu soracaktım canım ..anlaşma olmazsa zaten uzar gider mahkeme..eğer istediklerimi verirlerse 1 yıldan önce boşanma olurmu diye soracaktım
sevindim bir bakıma ..onlar için hayatımı mahvetmeyecğim..zaman benden gidecek çünkü..anlaşmalı dedi kayınbabam..madem öyle istediklerimi verecekler..başka şansları yok...yoksa çekişmeli gidecekOlur canım, ikiniz anlaşır, olayı çekişmeliye dökmezseniz, 1 yıldan önce dava açabilirsiniz anlaşmalı olarak.
Ama hayır ben vermem derse, kendisi ya da sen gidip çekişmeli dava açamazsınız 1 yılın dolması lazım.
pardon ama görümcen bebek yapmanıza bile neden bu kadar karışıyor? hem ona ne yani? eşininde onun lafına uyup korunması son derece saçma.dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum
eşim beni muhatap bile almıyor ne başbaşa konuşması :) adam ablasının ailesinin eteğinden çıkıp sence uzağa taşınırmı ? anayasanın ilk 3 maddesi gibi teklif bile edilemez bu eşime..ayrıca ben yazlıkta oturuyordum..kayınvalidem ve görümcemde aynı apartmanda..(kışları annemin olduğu kışlık evlerindeler ) oturduğumuz evde kayınbabamın ..müthiş bir yerde..eşim aşık oraya..taşınalım dicek aşağı atar benibence kimsenin haberi olmadan karşına alıp konuşmalısın gerekiyosa ver gazı ailesinden uzaga taşının ilk 5 yıl bunlar cok oluyo gerçekten zamanla oturuyoo benim 8 yıl olucak kayın validemle yeni barıştım . eşime dedim annendir görüş ama beni sevmeyen insanala görüşüp kavga edemem ben gitmedim ki düğünde denk gedik bütün aile elini öpmem için yolumu kesti ben gene de öpmedim herkezin cevabını vericeksin evlenip ayrılmak kolay bişi değil biraz daha düşün derim
annemde eşim için kukla diyor :)pardon ama görümcen bebek yapmanıza bile neden bu kadar karışıyor? hem ona ne yani? eşininde onun lafına uyup korunması son derece saçma.
böyle bir ömür asla geçmez. adam kaç gündür aramıyor. görümce yatak odasına bile karışıyor. föne karışıyor lazere karışıyor. dur diyin bu gidişata. senin hayatını görümcen yönlendiremez. eşini hiç söyle miyorum bile ailesi ipler takmış kukla gibi oynatıyor.
baştan sona okumanı tavsiye ederim canım..yuvayı yıkan ben değilim..yuvamı yıkıyorlar..ortada sebep yok değil,onların saçma sapan sebepelri varYa ben çok üzüldüm. Ortada bur sebep yokken yapmayın ne olur birdaha düşünün. Bemde yeni evliyim. Yuva kırmak kolay mı. O insanlar bunun vebaliyle nasıl yaşayacaklar. Canım ya eşinle konuştun mu bu süreçte bilmiyorum ama konuşmayı denesen. İnat ugruna bitmesin. Yazık gencecik insanlarsınız kim bilir ne hayallere kurulmuştur bu yuva.
seni kırmak üzmek istemiyorum canım ama gerçekten kukla olmuş. ya eşinizin gözünü açacaksınız yada yapacak birşey yokannemde eşim için kukla diyor :)
açamadım koparamadım ailesinin eteğinden ..ve filmin sonu geldi...seni kırmak üzmek istemiyorum canım ama gerçekten kukla olmuş. ya eşinizin gözünü açacaksınız yada yapacak birşey yok
unutmaki her şerde bi hayır vardır.açamadım koparamadım ailesinin eteğinden ..ve filmin sonu geldi...
amin allah razı olsun canım duan içinunutmaki her şerde bi hayır vardır.
gönlünü ferah tut.
zaten kocanı onlardan koparsan dahi görümcen ve ailesi sana saldırmaktan vazgeçmeyecekler bence.
onun için Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu yaşatsın canım...
bend bilyorum acı çekiyor ama ailesini karşısına alamıyorKorkusundan konuşamıyor bile seninle. Dayanamam diye düşünüyor sanırım. Açıkcası onun da acı çektiğini düşünüyorum. Zor! Hayırlısı olsun..
açamadım koparamadım ailesinin eteğinden ..ve filmin sonu geldi...
sizin eşiniz nişanlıyken de düşkünmüş en azından size yalan söylememiş kendini gizlememiş..benim eşim biz nişanlıyken ailesinden dert yanıp (ki gerçekten çok soğuk ilgisiz bir ailesi var) bir an önce evlenip bu evden kurtulmak istiyorum deyip evlenmemizden sonra ailesine düştü mükemmel aile oldu5 ay çıktık,2 ay nişanlı kaldık..sonra evlendik..zaten mahallemizin çocuğuydu,herkes kefil oldu,bizde sevdik birbirimizi ve evlendik...düşkündü evet ama evlenince tapar oldu onlara.beni hiç görmedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?