- Konu Sahibi hasta adam
-
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
eşyalarını falan almaya gittin mi hic evinizespor salonuna yazıldım kızlar..haftanın 4 günü oraya gidiyorum...46 kiloyum.kilo alma programı ve sıkılaşma programı uygulanacak...kafam dağılıyor biraz..unutuyorum her şeyi..yeni insanlar tanımaya başladım....ama üzücü bişey var yolda gören herkes yengee çok üzüldük diye beni durduruyor...off off
merak ettim boşandınmıısevindim bir bakıma ..onlar için hayatımı mahvetmeyecğim..zaman benden gidecek çünkü..anlaşmalı dedi kayınbabam..madem öyle istediklerimi verecekler..başka şansları yok...yoksa çekişmeli gidecek
bunun içinmi üzülüyorsun seni savunmayan adam adam değildir zatenn silkip at düşünsene öocukların bu adamdanmı olacaktı hanımlar bu tarz erkekleri kii maleseff evlenince huyları ortaya çıkıyor.. yeminlen silkip atın asla üzülmeyin ayaklarının üstünde dur üzüldüğünü belli etme senin diyeceğin tek şudur ve herkez duysun şükür mevlayaki çocuklarım bu PISIRIK erkek müsvettesinden olmadı ....bend bilyorum acı çekiyor ama ailesini karşısına alamıyor
bende sana üşenmeyip bu kadar uzun yazdığın için çok tşk ederim canım..şerefsiz kocam için ağlamayı bıraktım arada bir Allahım neden başıma bu geldi diye gözyaşı akıtıyorum..6 aylık yuvam yıkıldı evet ama biliyorum ki karşıma daha düzgün insanlar çıkacak ve ben mutlu olacağım yaşım 29 ...ahh canım gözüm kördüde kör kütük aşıktım göremedim belki kazanın geleceğini ama herşey resmi nikahtan sonra başladı..görümcem düğün günümde bana salak çatlak gelinliğini kendi beğenmiş diye bağırdı ve ağlattı beni..zaten okumuşsun çok şey yaptı ve yaşattılar bana..tabiki gönül ister di bende mutlu olayım ama olmadı..hem eşim hemde görümcem üniversite mezunları ama insan değillermiş..kaynanam kayınbabam ve görümcem yuvamı yıkarken hiç düşünmediler..eşim beni zaten zerre kadar sevmemiş,ama niye evlendi o da tartışılır,,ailesi hizmetçi ,arkadaşlarına peşkeş çekecek bir kadın.spora yazıldım ama zaten herkes bana manken gibisin maşallah derdi,sadece daha da zayıfladım amacım hem kafa dağıtmak hem kendimi toparlamak...offf ......eline sağlık yazdığın için..Usanmadım üşenmedim 55 sayfayı okudum. Takıldığım ve ''Ohaaaaaa!!!!'' deyip bağırdığım yer, erkek arkadaşlarını her gece çağırıp içtikleri ve biri sana sarkıntılık ederek erkek arkadaşını savunması !!! Allah'ım sen aklıma mukayet ol. Herifin orada ''Sen benim namusuma neden sarkıntılık yaparsın ulan'' demesi gerekirken, ''Sen fırsat verdin'' demek nedir ya !!!!
Sen bunlara rağmen bile hala ''Onu çok seviyorum.'' diyorsan vay haline... Öyle bir konuşmuşsun ki sanki dünya üzerinde erkek yok adam yokmuş gibi.. o kadar çok mükemmel insanlar gördüm ki sadece gözünü açman yeterli...
Üstelik herif Diyarbakırlıymış, bunların ne halt olduklarını zaten diyarbakırlı olmalarından anlayabilirdin. Birde doğulu insanlar kadınlarına çok düşkün olur derler peh !!! Karadeniz herifleri, doğu herifleri ve iç anadolu dakilerden korkacaksın. (Tabii genellemek istemiyorum, adamlarıda var.) Hata görümce ve kayınvalidende değil. Onların ne olduğu belli kocanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu erkek arkadaşını getirip sana savunduğunda anlayabilirdin. Millet okumaktan iş sahibi olmajtan 40 yaşında evlenip çoluk çocuğa karışıyor, sen daha yolun başındasın çok geç olmadan allah bunlardan kurtarmış seni ona sevin. Bu dünyada sonsuzluk diye birşey yok.. herkes yok olacak. Allah bu döktüğün gözyaşları sayıyor bilmeni isterim. Öldüğünde yanına alacağın şey sadece defter olacak. Allah başından anneni babanı eksik etmesin. Onlar olmasa emin ol yapayalnızsın diye çok acı çekerdin. Annenin sana yaptıklarını düşün, onun emeklerini düşün 10 bin harcamak hangi anne yapar bunları.. üzüldüğün tek şey bunlar olsun. 1 saniyeni bile üzülerek, ağlayarak geçireceksen bu ailen ve yaptığın emeklerin olsun. 5 para etmeyen insanlar için değmez. Bir de üniversite mezunuymuş ben her zaman dedim yine diyorum.
"Diploma insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik baki kalır"
Aile nasılsa, aile nasıl terbiye veriyorsa o otomatikmen çocuklarına da geçer. Sen onların karşısına hala ağlayarak, üzülerek ve bitkin şekilde görünmeye çalışırsan ellerine kına yakarlar ''Başardık bunu böyle yapmaya'' derler. Birde sırıta sırıta gülerler. Tak anneni koluna, gez dolaş. Etkinliklere katıl, arkadaşlıklar edin. Emin ol spor sana çok iyi gelecektir, onu yaşam haline getir. Güzel bir fit vucuda sahip olduğunda öyle bir değişeceksin ki sende inanamayacaksın.
hayır canım dava açılıyor onlar tarafından ..bekledik çünkü danıştığım her avukat bekle onlar açsın davayı dedimerak ettim boşandınmıı
eşim için üzülmeyi bıraktım canım..kendimi toparlama aşamasındayımbunun içinmi üzülüyorsun seni savunmayan adam adam değildir zatenn silkip at düşünsene öocukların bu adamdanmı olacaktı hanımlar bu tarz erkekleri kii maleseff evlenince huyları ortaya çıkıyor.. yeminlen silkip atın asla üzülmeyin ayaklarının üstünde dur üzüldüğünü belli etme senin diyeceğin tek şudur ve herkez duysun şükür mevlayaki çocuklarım bu PISIRIK erkek müsvettesinden olmadı ....
eşim için üzülmeyi bıraktım canım..kendimi toparlama aşamasındayım
Canim oncelikle cooookk gecmis olsun. Sen sukret Allah seni bu adamdan kurtarmis inşaallah maddi seylerini de kurtarirsin bu haysiyetsiz heriften. Kendine yeni bir hayat kurarsin. Cok sukur ki cocugun olmamis buyuk nimet. Ablasi cocuk istemiyo diye korunan adamdan sana koca OLMAZgünaydın..dün akşam avukatları aradı..çok kısa bir konuşma oldu..ben düğünde takılan bütün takıları ve evdeki eşyalarımı istemiştim...düğündeki para ve altınlarla yaptıkları borçları kapatıp kalanını bana vermeyi teklif ettmişler ve evdeki bütün eşyaları onlar göndereceklermiş..tabiki kabul etmedim..benim annemde 10 milyara yakın çeyiz aldı bana..beyaz eşyalar zaten 5 bin tuttu dedim..ayrıca gidip eşyalarımı biz alcaz dedim..çünkü beyaz eşyaları onlar sökemez..davlumbaz set üstü ocak,çamaşır ve bulaşık makinesi..artı diğer eşyalar ve henüz açılmamış çeyizlerimonlar gönderirse özenmez kıra döke gönderirler ...kabul etmedim ve bankadaki altınların ve paranın tamamını verecekler yoksa boşanmam dedim .kapattım..tekrar arayacak beni avukat.....bide gece rüyamda büyüklüğünü tarif edemeyeceğim kadar büyük bir yılan gördüm..hala etkisindeyim şuan ne namussuz çıktılar yaa..ne şerefsiz bir adamla evlenmişim...Allahım sabır ver bana
Usanmadım üşenmedim 55 sayfayı okudum. Takıldığım ve ''Ohaaaaaa!!!!'' deyip bağırdığım yer, erkek arkadaşlarını her gece çağırıp içtikleri ve biri sana sarkıntılık ederek erkek arkadaşını savunması !!! Allah'ım sen aklıma mukayet ol. Herifin orada ''Sen benim namusuma neden sarkıntılık yaparsın ulan'' demesi gerekirken, ''Sen fırsat verdin'' demek nedir ya !!!!
Sen bunlara rağmen bile hala ''Onu çok seviyorum.'' diyorsan vay haline... Öyle bir konuşmuşsun ki sanki dünya üzerinde erkek yok adam yokmuş gibi.. o kadar çok mükemmel insanlar gördüm ki sadece gözünü açman yeterli...
Üstelik herif Diyarbakırlıymış, bunların ne halt olduklarını zaten diyarbakırlı olmalarından anlayabilirdin. Birde doğulu insanlar kadınlarına çok düşkün olur derler peh !!! Karadeniz herifleri, doğu herifleri ve iç anadolu dakilerden korkacaksın. (Tabii genellemek istemiyorum, adamlarıda var.) Hata görümce ve kayınvalidende değil. Onların ne olduğu belli kocanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu erkek arkadaşını getirip sana savunduğunda anlayabilirdin. Millet okumaktan iş sahibi olmajtan 40 yaşında evlenip çoluk çocuğa karışıyor, sen daha yolun başındasın çok geç olmadan allah bunlardan kurtarmış seni ona sevin. Bu dünyada sonsuzluk diye birşey yok.. herkes yok olacak. Allah bu döktüğün gözyaşları sayıyor bilmeni isterim. Öldüğünde yanına alacağın şey sadece defter olacak. Allah başından anneni babanı eksik etmesin. Onlar olmasa emin ol yapayalnızsın diye çok acı çekerdin. Annenin sana yaptıklarını düşün, onun emeklerini düşün 10 bin harcamak hangi anne yapar bunları.. üzüldüğün tek şey bunlar olsun. 1 saniyeni bile üzülerek, ağlayarak geçireceksen bu ailen ve yaptığın emeklerin olsun. 5 para etmeyen insanlar için değmez. Bir de üniversite mezunuymuş ben her zaman dedim yine diyorum.
"Diploma insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik baki kalır"
Aile nasılsa, aile nasıl terbiye veriyorsa o otomatikmen çocuklarına da geçer. Sen onların karşısına hala ağlayarak, üzülerek ve bitkin şekilde görünmeye çalışırsan ellerine kına yakarlar ''Başardık bunu böyle yapmaya'' derler. Birde sırıta sırıta gülerler. Tak anneni koluna, gez dolaş. Etkinliklere katıl, arkadaşlıklar edin. Emin ol spor sana çok iyi gelecektir, onu yaşam haline getir. Güzel bir fit vucuda sahip olduğunda öyle bir değişeceksin ki sende inanamayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?