- Konu Sahibi hasta adam
-
kurtulduğun ateşe bile bile tekrar atla diyosun yani...ama bence sadece başlığı okumuşsuneşinin arkadaşı vardıya ona rica etsen eşini bir yere çağırsa senin gideceginden haberi olmasa. güzelce bi oturup konuşsanz
daha iyi hissediyorum canım.tabi bazen içim fena sıkılıyor ama atlatmaktan başka çarem yok..rainbow03 arkadaş araya birilerini sokarak barış diyor ama galiba okumamış yaşadıklarımı.bugün daha toprlanmış gibisin
güçlü olmayı sakın aklından cıkarma Allah her zaman haklının yanındadır
inş aklı başına gelir
isteklerin can sıkıcı tarzda olsun madem anlaşmalı istiyorlar manevi kaybettiklerini veremezler maddi vermek zorundalar
daha iyi hissediyorum canım.tabi bazen içim fena sıkılıyor ama atlatmaktan başka çarem yok..rainbow03 arkadaş araya birilerini sokarak barış diyor ama galiba okumamış yaşadıklarımı.
annemde öyle diyor,kızım barışsan bile bunlar seni rahat bırakmaz,,kocanda değişmez..şimdi tek canımı sıkan boşanma süreci..Cok zor buna şüphem yok.
dışarıdan konusmasi da kolay.
ama sunu bil, araya birilerini koyup barissan da bu yapıdaki bir adam ve aileyle omurunun sonuna kadar çile cekersin.
ne esin degisir ne ailesi.
sen onlara ayak uydurmak zorunda kalirsin, bu da olene kadar mutsuz olmak demek.
Kangren olduysa kesip atacaksin,
cok aciyacak ama bir gun tekrar mutlu olma ihtimalin olacak.
Diger turlu hep gözyaşı. ..
daha iyi hissediyorum canım.tabi bazen içim fena sıkılıyor ama atlatmaktan başka çarem yok..rainbow03 arkadaş araya birilerini sokarak barış diyor ama galiba okumamış yaşadıklarımı.
Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzellikler yaşarsın ..bugün çok daha iyiyim..evde kendimi hapis etmiştim ama birazdan dolaşmaya çıkıcam..şoku atlattım sanırım..gülebiliyorum da artık..ağlama krizlerim bitti diyebilirim..çarşamba günü bir avukatla randevum var..şuan şehir dışında olduğu için ....bende istemiyorum zaten bu evliliği..ailemde soğudu herşeyden ve sadece nefret besliyoruz onlara karşı
durum aynı canım..o aramıyor bende aramıyorum
bugün çok daha iyiyim..evde kendimi hapis etmiştim ama birazdan dolaşmaya çıkıcam..şoku atlattım sanırım..gülebiliyorum da artık..ağlama krizlerim bitti diyebilirim..çarşamba günü bir avukatla randevum var..şuan şehir dışında olduğu için ....bende istemiyorum zaten bu evliliği..ailemde soğudu herşeyden ve sadece nefret besliyoruz onlara karşı
slm canım..1 ay oldu eşimi görmeyeli sesini duymayalı..babasından sonra avukat kuzeni aradı...eşim ona geçineyip boşanmak istediğini söylemiş sadece..bende herşeyi anlattım kuzenine..bilmiyorduk bunları dedi..davayı almayacağını söyledi..beni ve ailemi sevdikleri için...anlaşmalı boşanmayacağımıda söyledim..eşimle konuşup bana döneceğini söyledi ama 1 hafta oldu aramadı..eşimde evimizde kalıyormuş ara sıra..yani pek bir gelişme yok..davada açılmamış henüz..uyaptan bakıyorum....ben face den hem sildim resimlerimizi,eşimide engelledim..ama onun ki hala aynı duruyor..ellemiyor hiç şeyi..silmiyornaber canim, bir gelisme var mi ?
nasilsin ?
iyi olmaya zorluyorum kendimiÇok enterasn bir eş , sen nasılsın.
Allah onun da onu dolduranlarin da mustehakini versin.slm canım..1 ay oldu eşimi görmeyeli sesini duymayalı..babasından sonra avukat kuzeni aradı...eşim ona geçineyip boşanmak istediğini söylemiş sadece..bende herşeyi anlattım kuzenine..bilmiyorduk bunları dedi..davayı almayacağını söyledi..beni ve ailemi sevdikleri için...anlaşmalı boşanmayacağımıda söyledim..eşimle konuşup bana döneceğini söyledi ama 1 hafta oldu aramadı..eşimde evimizde kalıyormuş ara sıra..yani pek bir gelişme yok..davada açılmamış henüz..uyaptan bakıyorum....ben face den hem sildim resimlerimizi,eşimide engelledim..ama onun ki hala aynı duruyor..ellemiyor hiç şeyi..silmiyor
baya bir şey yazılmış sadece ilk sayfaları okudum ama kurtulduğuna sevindim açıkçasıbugün çok daha iyiyim..evde kendimi hapis etmiştim ama birazdan dolaşmaya çıkıcam..şoku atlattım sanırım..gülebiliyorum da artık..ağlama krizlerim bitti diyebilirim..çarşamba günü bir avukatla randevum var..şuan şehir dışında olduğu için ....bende istemiyorum zaten bu evliliği..ailemde soğudu herşeyden ve sadece nefret besliyoruz onlara karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?