6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Kendini toparlamaya çalışmana ben sevindim açıkcası, bu günlerde geçecek o insanlardan kurtulduğuna sevineceksin..

katıuıyorum. ayrıma girilmiş resmen. hoş değil

Konunun hepsini okudum.Allah yardımcın olsun.olan olmuş artık.neden benim başıma bunlar geldi diye düşünmek seni sadece daha fazla yıpratır.hayatının bu sayfasını kapat ve yeni bir başlangıç yap.ve ne olursa olsun bir işe gir,kendini geliştir. şunu da unutma sen güçlü olup kendi ekmeğini kazanıp mutlu olunca sana bunları yaşatan insanlar bir bakacaklar seni boşatmakla sana iyilik yapmışlar.o görümcen çatlayacak. eski eşin olacak omurgasız kafasını duvarlara vuracak ama sen bunların farkında bile olmayacaksın.çünkü sen bunları çoktann aşmış,unutmuş ve yeni mutlu hayatının tadını çıkarıyor olacaksın ve sakın seni kısa zamanda seni çocuğun da olmadan bu pislik insanlardan kurtaran Rabbine şükretmeyi unutma

kiyamammm cnm dusundugun icin goruyorsun basta bende boyleydim her gece goruyordum ama sukur coktan gormedim ruyamda onlari ama zaman geliyor cokk mutlu gibi gorunuyorum zaman geliyor hayattan beziyorum cok baska pskolojideyim ben 7 aydir ayriyim kocamdan ve benimde ocakta davam ama gecicek diyorum hep Rabbim yardimcimiz olsun

az önce eski patronumun yanına gittim..baba gibi davranırdı adam bütün çalışanlarına..kendini biraz toparla gel yine çalış dedi bana..kendisi mali müşavir..iş verecek bana..ayrıca 2 yerel gazete sahibi..gel kızım dedi çalış yine..ehliyetinde var zaten,,işlerime koşarsın oyalanırsın dedi..o yöndende biraz rahatladım..işimde hazır şuan..ama bütün mahalle ve esnaf bana bakıyordu acıyan gözlerle...bazen kendimi çok iyi hissetsemde ,onları hatırlatacak bir çok şeyde önüme çıkıyor..Allaha havale ettim hepsini..

mahkemede hepsinin yüzünü görecem ya..ona canım çok sıkılıyor

mahkemede hepsinin yüzünü görecem ya..ona canım çok sıkılıyor
Caninizi sikmayin hic. Sucu da gorumceye atmak manasiz, esiniz arkanizda durabilirdi. Siz zaten anladigim kadariyla calisan bir kadinsiniz, asla esinizin ailesinin temizligine gitmek zorunda degilsiniz. Esiniz arkanizda duramamis, ileride cok pisman olacak ama gecmis olsun artik. Sakin bi hata edip geri donmeyin, cok uzun oldugu icin tamamini okuyamadim ne asamadasiniz bilmiyorum ama

ev hanımıyım..40 güne yakındır eşimi görmüyorum sesini duymuyorum...dava açtılar boşanmak için..geri dönüş imkansız zaten..her iki tarafta istemiyor

ev hanımıyım..40 güne yakındır eşimi görmüyorum sesini duymuyorum...dava açtılar boşanmak için..geri dönüş imkansız zaten..her iki tarafta istemiyor
Hic uzmeyin kendinizi. Cok iyi olmus. Ama yerinizde olsam bi is bakardim, kendi ayaklarinizin ustune durmanizdan ote kafanizin dagilmasini saglar.

Hic uzmeyin kendinizi. Cok iyi olmus. Ama yerinizde olsam bi is bakardim, kendi ayaklarinizin ustune durmanizdan ote kafanizin dagilmasini saglar.
yukarı bakın az önce yazdım..yılbaşından sonra başlayacağım..hiç olmazsa değişik insanlarla muhatap olursam bir nebze unuturum bazı şeyleri

Hayatınızda çok güzel gelişmeler oluyor.

Spora başlamanız çok ama çok isabetli olmuş, ruhunuza çok iyi gelecek. İşe başlayınca da kendinize güveniniz yerine gelecek, kendi ayaklarınzın üstünde dimdik duracaksınız. Bir gün bir bakacaksınız, o pislik insanlardan paçayı kurtarmış, kendinize çok güzel bir hayat kurmuşsunuz...

Başka insanların ne düşündükleriyle hiç ilgilenmeyin, herkesin kendi düşüncesi, kendi zihniyeti. Ne kabus yaşadığınızı bir tek siz biliyorsunuz. Ve "aman yuvam bozulmasın" deyip kendinizi kocanızın paspası yapmaya kalksaydınız ancak o zaman acınacak durumda olurdunuz.

Siz kendi yaşadıklarınıza bakın. Az daha sabredeceksiniz, sonrası ferahlık, mutluluk.

inşallah canım inşallah bu kabus bitsin istiyorum artık..ben daha 6 ayda evliliğin ne olduğunu anlamadan boşanıyorum ..çok zor çokk

inşallah canım inşallah bu kabus bitsin istiyorum artık..ben daha 6 ayda evliliğin ne olduğunu anlamadan boşanıyorum ..çok zor çokk

Mutlaka çok zordur.

Ama ben inanıyorum, bir gün gerçek sevgiyi, sağlam ve mutlu bir evliliği yaşatacak biri çıkacaktır karşınıza. O zamana kadar size ve ailenize sabırlar diliyorum.

Mutlaka çok zordur.

Ama ben inanıyorum, bir gün gerçek sevgiyi, sağlam ve mutlu bir evliliği yaşatacak biri çıkacaktır karşınıza. O zamana kadar size ve ailenize sabırlar diliyorum.
Allah razı olsun canım..Allah herşeyin hayırlısını versin

gece uyumadan telefonumu aldım elime..msjlara girdim gelen msjları açtım bir kaç banka msjlarını sildim sonra eşimin bana ayrılmadan önceki attığı msjları gördüm... iyiki varsın iyiki benim eşim olmuşsun,,,,,ölürüm sana....seni çok seviyorum karıcım falan bir kaç msjj.. sonra ne mi oldu....yastığım ıslanana kadar ağladım ve öylece uyuya kalmışım...ve bu sabah yine ağlıyorum....bazı günler evet herşeyi yavaş yavaş unutuyorum desemde,bazı zamanlarda gerçekten çöküyorum..çok acı çekiyorum

Çok zor bir durum.. siz bu kadar üzülüyorken o pislik herif hiç düşünmüyor mu güzel günlerinizi..

ohadoo bunu görmemişim ben. b u ne ya. sapıkmı bunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…