- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi hasta adam
-
katıuıyorum. ayrıma girilmiş resmen. hoş değilYazdıklarınızın çoğuna katılsamda biraz bölgesel ayrımcılık yapmışsınız gibi geldi. Ülkemizde kaç tane coğrafi bölge var ki zaten? Siz yarısını devre dışı bırakmışsınız. Gerçi genellemek istemiyorum yazmışsınız ama nokta vuruş olmuş. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
kiyamammm cnm dusundugun icin goruyorsun basta bende boyleydim her gece goruyordum ama sukur coktan gormedim ruyamda onlari ama zaman geliyor cokk mutlu gibi gorunuyorum zaman geliyor hayattan beziyorum cok baska pskolojideyim ben 7 aydir ayriyim kocamdan ve benimde ocakta davam ama gecicek diyorum hep Rabbim yardimcimiz olsunakşam spor vardı ,benim kendime ait programım bitti ,baktım bayan hocanın biri seslendi,yoga dersimiz var girmek istermisin dedi.kabul ettim ve yan salona geçtik diğer bayanlarla..biraz hareketler yaptırdıktan sonra ,martılar ve deniz sesi olan bir müzik açtı,gözlerimizi kapattık..hoca başladı konuşmaya,,kendinizi deniz kenarında ailenizle eşinizle ,sevdiğiniz insanla sevdiklerinizle birlikte orada hissedin ve çok duygusal şeyler konuştu..başladım ağlamaya..hem deniz sesi hem martıların sesi......gece rüyamdada kayınbabam fırında ekmek satıyordu ve ben ondan sıcak ekmek aldım...bıktım hergece rüyamda onları görmekten
az önce eski patronumun yanına gittim..baba gibi davranırdı adam bütün çalışanlarına..kendini biraz toparla gel yine çalış dedi bana..kendisi mali müşavir..iş verecek bana..ayrıca 2 yerel gazete sahibi..gel kızım dedi çalış yine..ehliyetinde var zaten,,işlerime koşarsın oyalanırsın dedi..o yöndende biraz rahatladım..işimde hazır şuan..ama bütün mahalle ve esnaf bana bakıyordu acıyan gözlerle...bazen kendimi çok iyi hissetsemde ,onları hatırlatacak bir çok şeyde önüme çıkıyor..Allaha havale ettim hepsini..Konunun hepsini okudum.Allah yardımcın olsun.olan olmuş artık.neden benim başıma bunlar geldi diye düşünmek seni sadece daha fazla yıpratır.hayatının bu sayfasını kapat ve yeni bir başlangıç yap.ve ne olursa olsun bir işe gir,kendini geliştir.şunu da unutma sen güçlü olup kendi ekmeğini kazanıp mutlu olunca sana bunları yaşatan insanlar bir bakacaklar seni boşatmakla sana iyilik yapmışlar.o görümcen çatlayacak. eski eşin olacak omurgasız kafasını duvarlara vuracak ama sen bunların farkında bile olmayacaksın.çünkü sen bunları çoktann aşmış,unutmuş ve yeni mutlu hayatının tadını çıkarıyor olacaksın ve sakın seni kısa zamanda seni çocuğun da olmadan bu pislik insanlardan kurtaran Rabbine şükretmeyi unutma
mahkemede hepsinin yüzünü görecem ya..ona canım çok sıkılıyorkiyamammm cnm dusundugun icin goruyorsun basta bende boyleydim her gece goruyordum ama sukur coktan gormedim ruyamda onlari ama zaman geliyor cokk mutlu gibi gorunuyorum zaman geliyor hayattan beziyorum cok baska pskolojideyim ben 7 aydir ayriyim kocamdan ve benimde ocakta davam ama gecicek diyorum hep Rabbim yardimcimiz olsun
Caninizi sikmayin hic. Sucu da gorumceye atmak manasiz, esiniz arkanizda durabilirdi. Siz zaten anladigim kadariyla calisan bir kadinsiniz, asla esinizin ailesinin temizligine gitmek zorunda degilsiniz. Esiniz arkanizda duramamis, ileride cok pisman olacak ama gecmis olsun artik. Sakin bi hata edip geri donmeyin, cok uzun oldugu icin tamamini okuyamadim ne asamadasiniz bilmiyorum amamahkemede hepsinin yüzünü görecem ya..ona canım çok sıkılıyor
ev hanımıyım..40 güne yakındır eşimi görmüyorum sesini duymuyorum...dava açtılar boşanmak için..geri dönüş imkansız zaten..her iki tarafta istemiyorCaninizi sikmayin hic. Sucu da gorumceye atmak manasiz, esiniz arkanizda durabilirdi. Siz zaten anladigim kadariyla calisan bir kadinsiniz, asla esinizin ailesinin temizligine gitmek zorunda degilsiniz. Esiniz arkanizda duramamis, ileride cok pisman olacak ama gecmis olsun artik. Sakin bi hata edip geri donmeyin, cok uzun oldugu icin tamamini okuyamadim ne asamadasiniz bilmiyorum ama
Hic uzmeyin kendinizi. Cok iyi olmus. Ama yerinizde olsam bi is bakardim, kendi ayaklarinizin ustune durmanizdan ote kafanizin dagilmasini saglar.ev hanımıyım..40 güne yakındır eşimi görmüyorum sesini duymuyorum...dava açtılar boşanmak için..geri dönüş imkansız zaten..her iki tarafta istemiyor
yukarı bakın az önce yazdım..yılbaşından sonra başlayacağım..hiç olmazsa değişik insanlarla muhatap olursam bir nebze unuturum bazı şeyleriHic uzmeyin kendinizi. Cok iyi olmus. Ama yerinizde olsam bi is bakardim, kendi ayaklarinizin ustune durmanizdan ote kafanizin dagilmasini saglar.
az önce eski patronumun yanına gittim..baba gibi davranırdı adam bütün çalışanlarına..kendini biraz toparla gel yine çalış dedi bana..kendisi mali müşavir..iş verecek bana..ayrıca 2 yerel gazete sahibi..gel kızım dedi çalış yine..ehliyetinde var zaten,,işlerime koşarsın oyalanırsın dedi..o yöndende biraz rahatladım..işimde hazır şuan..ama bütün mahalle ve esnaf bana bakıyordu acıyan gözlerle...bazen kendimi çok iyi hissetsemde ,onları hatırlatacak bir çok şeyde önüme çıkıyor..Allaha havale ettim hepsini..
inşallah canım inşallah bu kabus bitsin istiyorum artık..ben daha 6 ayda evliliğin ne olduğunu anlamadan boşanıyorum ..çok zor çokkHayatınızda çok güzel gelişmeler oluyor.
Spora başlamanız çok ama çok isabetli olmuş, ruhunuza çok iyi gelecek. İşe başlayınca da kendinize güveniniz yerine gelecek, kendi ayaklarınzın üstünde dimdik duracaksınız. Bir gün bir bakacaksınız, o pislik insanlardan paçayı kurtarmış, kendinize çok güzel bir hayat kurmuşsunuz...
Başka insanların ne düşündükleriyle hiç ilgilenmeyin, herkesin kendi düşüncesi, kendi zihniyeti. Ne kabus yaşadığınızı bir tek siz biliyorsunuz. Ve "aman yuvam bozulmasın" deyip kendinizi kocanızın paspası yapmaya kalksaydınız acınacak durumda olurdunuz.
Siz kendi yaşadıklarınıza bakın. Az daha sabredeceksiniz, sonrası ferahlık, mutluluk.
inşallah canım inşallah bu kabus bitsin istiyorum artık..ben daha 6 ayda evliliğin ne olduğunu anlamadan boşanıyorum ..çok zor çokk
Allah razı olsun canım..Allah herşeyin hayırlısını versinMutlaka çok zordur.
Ama ben inanıyorum, bir gün gerçek sevgiyi, sağlam ve mutlu bir evliliği yaşatacak biri çıkacaktır karşınıza. O zamana kadar size ve ailenize sabırlar diliyorum.
aynen bende napicam bilmiyorummahkemede hepsinin yüzünü görecem ya..ona canım çok sıkılıyor
ben bide şuan kaynanam ve eşimin dükkanıyla aynı sokaktayım..bağırsam duyulacak mesefaaynen bende napicam bilmiyorum
ohadoo bunu görmemişim ben. b u ne ya. sapıkmı bunlardün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?