- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi hasta adam
-
bu duygu gecisleri cok normal bende oyleyim gece aglayarak uyuyorum bazen sabahta ayni sonra gunduzleri aglamiyorum sonra aksamlari yine ayni kader hakkimizda Rabbim hayirlisini nasip etsin kardes yapicak bisye yokgece uyumadan telefonumu aldım elime..msjlara girdim gelen msjları açtım bir kaç banka msjlarını sildim sonra eşimin bana ayrılmadan önceki attığı msjları gördüm...iyiki varsın iyiki benim eşim olmuşsun,,,,,ölürüm sana....seni çok seviyorum karıcım falan bir kaç msjj.. sonra ne mi oldu....yastığım ıslanana kadar ağladım ve öylece uyuya kalmışım...ve bu sabah yine ağlıyorum....bazı günler evet herşeyi yavaş yavaş unutuyorum desemde,bazı zamanlarda gerçekten çöküyorum..çok acı çekiyorum
amin saol canımbu duygu gecisleri cok normal bende oyleyim gece aglayarak uyuyorum bazen sabahta ayni sonra gunduzleri aglamiyorum sonra aksamlari yine ayni kader hakkimizda Rabbim hayirlisini nasip etsin kardes yapicak bisye yok
Benim eski eşimin ailesi 2 sene yattığımız nevresimleri istemişlerdi sen düşün...kızlar avukat kuzeni aradı ,bana nişanda taktıkları bileklik ve kolyeyi istemişler..onu söyledi..nişan aile içi olmuştu annemin evinde..14 ayar yeşil atın .icecik 2 şey.onu istediler yaa.utanmazlığa bakarmısınız
Nişanlı olsan hadi tamam istesinler diyeceğim fakat evlenmişsiniz ve ayrılıyorsunuz. Kesinlikle verme. Onlar senin hakkın. Mahkeme de size hak verir. Ama şunu da söylmeden geçemem. Bozdursan para etmeyecek. Ne yapacaklarmış? Yeni birini bulup ona mı takacaklarmış? Yoksa görümcen kendine mi istiyor? Gel de sinir olma.kızlar avukat kuzeni aradı ,bana nişanda taktıkları bileklik ve kolyeyi istemişler..onu söyledi..nişan aile içi olmuştu annemin evinde..14 ayar yeşil atın .icecik 2 şey.onu istediler yaa.utanmazlığa bakarmısınız
Benim eski eşimin ailesi 2 sene yattığımız nevresimleri istemişlerdi sen düşün...
Allah kötüye eş etmesin bir daha
Evet birde eşim otomatik ödeme talimatımi iptal etti telefon faturamın. Msj geldi bankadan öyle öğrendim. Sanıyor larki annemin evinde aç kalcam. Diyarbakirda olan bir akrabası hem beni aradı dinledi hemde eşimi dinlemiş. Bacım ben haklı taraf seni buldum dedi. Yani adam akrabası diye eşimi tutmadi. Ve dediki eşimin ona anlattıkları için.cok saçma seyler anlatti dedi. 40 günü gecti annemin evindeyim. Geçen yılbaşı sevgiliydik ve o kadar mutluyduk ki. Alış veriş yapıp masa kurup mükemmel bir gece geçirmiştik. Zaten arkasın dan 14 subatta nişanlamıştık. Birde suan ki durumumuzu düşünüp evde kafayı yemek üzereyim.
Evet biliyorum ama inan cok zor günler geciriyorum. .sürekli evdeyim ama dışarı çıktığımda aynı mahalledeyiz. Annemin ve kaynanamın evi 1 sokak arayla. Esimin dükkanı ise 100 metre uzakta suan. Ben unutsan dışarda insanlar hatırlatıyorHiiç kafayı falan yeme arkadaşım ..
Bak yeni bir yıla giriyoruz bu senin için yeni bir sayfa açmak olsun yeni hayatına ..
Bundan sonraki yıl nerede kiminle nasıl olacağını bilemiyoruz ..
Belki seneye şu seneyi gülerek hatırlayacaksın ..
Umutla bak geleceğine ... Kocan olacak o adamla asla mutluluğu tadamayacaktın ..
Evet biliyorum ama inan cok zor günler geciriyorum. .sürekli evdeyim ama dışarı çıktığımda aynı mahalledeyiz. Annemin ve kaynanamın evi 1 sokak arayla. Esimin dükkanı ise 100 metre uzakta suan. Ben unutsan dışarda insanlar hatırlatıyor
Taşınamayız annem satmaz evi. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Ağlamaklı geziyorum eve sığmıyorumTaşınma şansınız var mı ?
Bence çevre değişikliği yeni bir iş çok iyi gelecektir .
Taşınamayız annem satmaz evi. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Ağlamaklı geziyorum eve sığmıyorum
herkes kocama büyü yapıldığını söylüyor..benden önce 2 nişan atmış çünkü ben 3. yüm...benimlede 5 ay sürdü evliliğimiz..herkes her gören diyor ki ya bu adam sana tapıyordu,nasıl bu hale geldi..çevremiz bize imrenirdi resmen..biz böyle uyumlu mutlu çift görmedik diye..2 ay olacak eşim beni bir defa aramadı..davada açmıyor boşanmak için..sadece bekliyorum evdeOlacak bunlar, yaşayan arkadaşlardan biliyorum .. Kimi zaman dünyanın en mutlusu kimi zamanda tam tersi hissedeceksin ..
boşanan bi çok kişiye yakından şahit oldum
inan şuan hepsi çok mutlu, hiçbiri pişman değil aksine iyi ki diyorlar
dışarı çıkıyorum spora gidiyorum ama bir iyiyim bin kötüyüm..bu aralar kendimi daha çok kötü hissediyorum..6 aylık gelin iken onlara boşanma çok kolay geliyor..mahkemede onu ve ailesini görecek olmam daha da bozuyor sinirlerimi..ama neden hala dava açmıyorlar onu merak ediyorum..2 ay olcak ayrıyız..en son arayıp davayı açıyoruz demişti kayınbabam..Onlardan hep kaçacak mısın , neden eve kendini hapsediyorsun .Takmamış gibi görün, ve mahkemede karşılacak mısınız?
Hakim dinlemeyecek mi her iki tarafı ....nasıl oluyor bu kadar basit mi boşanma.
herkes kocama büyü yapıldığını söylüyor..benden önce 2 nişan atmış çünkü ben 3. yüm...benimlede 5 ay sürdü evliliğimiz..herkes her gören diyor ki ya bu adam sana tapıyordu,nasıl bu hale geldi..çevremiz bize imrenirdi resmen..biz böyle uyumlu mutlu çift görmedik diye..2 ay olacak eşim beni bir defa aramadı..davada açmıyor boşanmak için..sadece bekliyorum evde
bana yapılanlar iğrenç şeyler evet..avukatın arayıp nişanda takılan bileklik ve kolyeyi istiyorlar demeside son nokta oldu..özlemek ise nefretle karışıkBelki de gerçekten ciddi anlamda eşin de ailesi de sorunlu oldukları için hiçkimseyle ilişkisi sürmüyor diye de yorumlayabiliriz ..
Şuan özlemişsin belli iyi şeyleri düşünüyorsun daha çok ..
Ama geçecek canım sadece zaman ...
Davayı illaki eşin mi açmalı neden sen açmıyorsun ?
bana yapılanlar iğrenç şeyler evet..avukatın arayıp nişanda takılan bileklik ve kolyeyi istiyorlar demeside son nokta oldu..özlemek ise nefretle karışıkgeçecek biliyorum ama uzun zaman lazım buna...3-4 avukatla konuştum ,hepside bekle onlar açsın dedi
evet eski patronumu aramıştım avukat konusunda yardımcı olması için..kafanı topladığın zaman gelip kaldığın yerden başlayabilirsin dedi..ama şuan hiç bişeye kafamı veremiyorumÇalışmayı düşünüyor musun ?
Yeni ortamlar farklı insanlar çok iyi gelecektir ..
Mümkün olduğunca yalnız kalma, eski arkadaşlarınla görüş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?