- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi hasta adam
-
evet eski patronumu aramıştım avukat konusunda yardımcı olması için..kafanı topladığın zaman gelip kaldığın yerden başlayabilirsin dedi..ama şuan hiç bişeye kafamı veremiyorumçok iyiyim diyorum,1 saat sonra ağlama krizi geliyor..eski bir kaç kız arkadaşımla görüştüm 2-3 defa..kafalarımız uyuşmadı eskisi gibi kaprisliler mızmızlar,bende sıkıntıya gelemiyorum zaten durumumdan dolayı..onlarıda aramıyorum ..dua okuyorum bol bol,Allahıma sığınıyorum sadece
çok tşk ederim..güçlü durmaya çalışıyorum ama gün geliyor yine kötü..gitgeller yaşıyorum duygularımda..geçecek inşallahÜzülmeyin demeiycem çünkü üzülmemek elde değil.
Bu bir süreç ve geçicek.
İllaki yaşanıcak.Kendinizle hesaplaşıcak,üzülücek,ağlayacaksınız ki tekrar dimdik ayağa kalkabilin.
Bol bol kitap okuyun,ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirin.Hisslerinizi anlatın.Ağlayın ,içinizi boşaltın.
Ama hayata küsmeyin,bu niye benim başıma geldi diye düşünmeyin.Çok daha beterini yaşayanlar var.
Ben inanıyorum ki en kısa zamanda herşey yoluna girecek.
Rica ederimçok tşk ederim..güçlü durmaya çalışıyorum ama gün geliyor yine kötü..gitgeller yaşıyorum duygularımda..geçecek inşallah
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
merhaba arkadaşlar..yüklü bir para teklif ettiler tek celsede kurtulmak istiyorlarmış..bende kabul ettim..bu hafta boşanmam gerçekleşecek inşallahcanım merhaba nasılsın nasıl oldun gelişmeler neler
namussuz eski eşim deyim artık,ve ablası hala her yerde diyormuş ki annemin ablamın ev işini yapmıyordu..artık gülüyorum bunları duydukça ve ayrılacağım için şükrediyorum..ve çocuk yapmadığıma :)ben de de aynı problem evlendıkden sonra annecı ablacı oldu kendılerı en ufak tartışmada hoooop evden çıkar annesine gıder gece gelır alışkanlık halın egeldı kı ben bu sehırde yalnızım aılemden uzak Allah bılıor ya her gece aglıorum ama umursamıyorum çıksın gıtsın dıorm gün gelecek bir gün az sabret dıyorum kendıme . kimseyı dınleme umursama ne derlerse desınler duyma görme çıldırsınlar hıc bır seye mecburıyetın yok !
ooo bunlar nasıl insan.eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
katılıyorum.namussuz eski eşim deyim artık,ve ablası hala her yerde diyormuş ki annemin ablamın ev işini yapmıyordu..artık gülüyorum bunları duydukça ve ayrılacağım için şükrediyorum..ve çocuk yapmadığıma :)
boşanıyormuşsunuz. hayırlısı olsun.merhaba arkadaşlar..yüklü bir para teklif ettiler tek celsede kurtulmak istiyorlarmış..bende kabul ettim..bu hafta boşanmam gerçekleşecek inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahmerhaba arkadaşlar..yüklü bir para teklif ettiler tek celsede kurtulmak istiyorlarmış..bende kabul ettim..bu hafta boşanmam gerçekleşecek inşallah
anlaşmalı istediler ve karşılığında para teklif ettiler..bende kabul ettim tek celsede bitecek..aylardır annemin evindeyim..6 ay aynı evi paylaştık..1 yıl doldu ..eşimden duymadım zaten boşanmak istediğini..ablası konuşmuş avukatla falan..ilk defa mahkemede görecem eşimi..ne aradı ne sordu zaten..ama kendi avukatları beni aradığında boşanmak isteyen sizin görümceniz dedi :) komik yaa..yazık eşimde kukla olmuş..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
görümceniz aşırı kıskançmış yuva yıkanın da yuvası olmaz
eşiniz hiçbir girişimde bulunmadı mı barışmaya dair
bide hamile falan değilsiniz değil mi
bu arada kw bir derece belki temizlenir evi de görümcen ne alaka
onlar böyle haksızlık yapsın.. ilahi adalet elbet yerini bulacaktır
tembihleyin eşinize ayrılırken konuşursanızanlaşmalı istediler ve karşılığında para teklif ettiler..bende kabul ettim tek celsede bitecek..aylardır annemin evindeyim..6 ay aynı evi paylaştık..1 yıl doldu ..eşimden duymadım zaten boşanmak istediğini..ablası konuşmuş avukatla falan..ilk defa mahkemede görecem eşimi..ne aradı ne sordu zaten..ama kendi avukatları beni aradığında boşanmak isteyen sizin görümceniz dedi :) komik yaa..yazık eşimde kukla olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?