6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Eğer maddi imkanın varsa bir psikoloğa gitsene çok iyi gelecektir ..
Halk eğitimin el sanatları ile ilgili kursları var, terapi gibi çok iyi geliyor insana el meşkalasi .

Üzülmeyin demeiycem çünkü üzülmemek elde değil.
Bu bir süreç ve geçicek.
İllaki yaşanıcak.Kendinizle hesaplaşıcak,üzülücek,ağlayacaksınız ki tekrar dimdik ayağa kalkabilin.
Bol bol kitap okuyun,ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirin.Hisslerinizi anlatın.Ağlayın ,içinizi boşaltın.
Ama hayata küsmeyin,bu niye benim başıma geldi diye düşünmeyin.Çok daha beterini yaşayanlar var.
Ben inanıyorum ki en kısa zamanda herşey yoluna girecek.

çok tşk ederim..güçlü durmaya çalışıyorum ama gün geliyor yine kötü..gitgeller yaşıyorum duygularımda..geçecek inşallah

Sen bilirsin ama boşan bence onlarla basedemezsin onlar ölürse ancak. Yada imtihan deyip cekeceksin. Asla onlardan vaxgecmezler.

Avk ile ilgili problem ol.az. gatta eaki agir ceza avk olmasi daha iyi. Ben avukat yaninda calistigim icin biliyorum icin rahat edebilir. Ama eger vazgecmek istersen istanbulda isen sana onerebilecegim avukat olur

ben de de aynı problem evlendıkden sonra annecı ablacı oldu kendılerı en ufak tartışmada hoooop evden çıkar annesine gıder gece gelır alışkanlık halın egeldı kı ben bu sehırde yalnızım aılemden uzak Allah bılıor ya her gece aglıorum ama umursamıyorum çıksın gıtsın dıorm gün gelecek bir gün az sabret dıyorum kendıme . kimseyı dınleme umursama ne derlerse desınler duyma görme çıldırsınlar hıc bır seye mecburıyetın yok !

namussuz eski eşim deyim artık,ve ablası hala her yerde diyormuş ki annemin ablamın ev işini yapmıyordu..artık gülüyorum bunları duydukça ve ayrılacağım için şükrediyorum..ve çocuk yapmadığıma :)

ooo bunlar nasıl insan.
kocanız da çok tuhaf.
bi şey yapmayın . aramayın sormayın bence. su akar yolunu bulur.

katılıyorum.
mecbur muyum onların işini yapmaya.
merhaba arkadaşlar..yüklü bir para teklif ettiler tek celsede kurtulmak istiyorlarmış..bende kabul ettim..bu hafta boşanmam gerçekleşecek inşallah
boşanıyormuşsunuz. hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar..yüklü bir para teklif ettiler tek celsede kurtulmak istiyorlarmış..bende kabul ettim..bu hafta boşanmam gerçekleşecek inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
görümceniz aşırı kıskançmış yuva yıkanın da yuvası olmaz
eşiniz hiçbir girişimde bulunmadı mı barışmaya dair
bide hamile falan değilsiniz değil mi

bu arada kw bir derece belki temizlenir evi de görümcen ne alaka
onlar böyle haksızlık yapsın.. ilahi adalet elbet yerini bulacaktır

anlaşmalı istediler ve karşılığında para teklif ettiler..bende kabul ettim tek celsede bitecek..aylardır annemin evindeyim..6 ay aynı evi paylaştık..1 yıl doldu ..eşimden duymadım zaten boşanmak istediğini..ablası konuşmuş avukatla falan..ilk defa mahkemede görecem eşimi..ne aradı ne sordu zaten..ama kendi avukatları beni aradığında boşanmak isteyen sizin görümceniz dedi :) komik yaa..yazık eşimde kukla olmuş..

tembihleyin eşinize ayrılırken konuşursanız
"iyice olgunlaşmadan evlenme.. kukla olup başka kızların da günahına girme"
boşverin hayırlısı böyleymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…