6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

tembihleyin eşinize ayrılırken konuşursanız
"iyice olgunlaşmadan evlenme.. kukla olup başka kızların da günahına girme"
boşverin hayırlısı böyleymiş..
yüzüne dahi bakmayı düşünmüyorum canım..ve her zaman olduğumdan daha bakımlı gidecem mahkemeye :) çünkü neler yaşadığımı az çok biliyorsunuz.ne acılar çektim zamanında

sabah akşam onlara hizmet etmemi zoraki istiyorlardı..sabah eşimi işe gönderip akşama kadar onlarda kalıp ,evime gece yatmaya gidecekmişim

onlar bana verecek..anlaşmalı boşanma karşılığı bir an önce kurtulmak istiyorlarmış..ve ben hala eşimden boşanmak istiyorum dediğini duymadım..hep ablası avukatla muhatap oluyormuş
avukat demiş ya zaten görümceniz boşanacak sizden diye :))) mahkemede sakın ellerine koz verme eşini görünce yumuşama ..erkeklik yapamamanın ceremesini çeksin ömrü boyunca.

avukat demiş ya zaten görümceniz boşanacak sizden diye :))) mahkemede sakın ellerine koz verme eşini görünce yumuşama ..erkeklik yapamamanın ceremesini çeksin ömrü boyunca.
aşk sevgi zaten yapılanlardan dolayı çoktan bitti..yumuşama söz konusu değil..girecem mahkmeye boşanmak istediğimi söyleyip çıkıcam..tek celse zaten..ablasıyla ve annesiyle ömür boyu eziyetler diliyorum :)

Çok afedersiniz bu kadar ağza bakan bir kişi adam değil madammış zaten boşanmakla en doğru kararı almışsınız.Yolunuz ve bahtınız açık olsun.Kesinlikle mahkemede yumuşak bir tavır sergilemeyin

kahrımı çekip beni dinlediğiniz için ve acılarıma ortak olduğunuz için çok tşk ederim hepinize..tavsiye vermek ne haddime bilmiyorum ama yeni evlenecek olanlara bir kaç bişey söylemek istiyorum..tanımadan evlenmeyin diyemem çünkü evlendikten sonra insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor..kendinizi ezdirmeyin çünkü hiç kimse biz ve ailemizden değerli değil,kocamız dahil olsa her hatanın geri dönüşü var mutlaka..ve lütfen hemen bebek yapılmasın..hayata karşı güçlü kuvvetli olunsun..

acılar insana tecrübe kazandırıyor değilmi
nasılsın geçen zaman içinde dahada toparlandın mı?

acılar insana tecrübe kazandırıyor değilmi
nasılsın geçen zaman içinde dahada toparlandın mı?
iyiyim çok şükür canım..dualara sığındım ve iyi olmaya başladım..öyle bir tecrübe kazandım ki, şimdi artık ne onu ne ailesini düşünmüyorum..sadece önümüzdeki hafta olacak mahkemeyi düşünüyorum ve o gün benim doğum günüm olacak....biliyosunuz aynı mahallede oturuyoruz ve ara sıra denk gelmeye başladık,,ben değil o ve ailesi yolunu değiştiriyor...mutluyum artık kötü günleri atlattım..aynı durumu yaşayan arkadaşlara söyleyim..zaman her şeyin ilacıymış..tabiki benim gibi ilk zamanlar büyük travmalar geçirecekler ama emin olsunlar ki hiç bir acı uzun sürmüyor ve zamanla her şey geçiyor

Sana bu yaptiklarindan itiru Allah haklarindan gelicektir zaten. Birde itanmadan diyolarmis ya sen gidip kv nin ve gorumcenin isini yapmiyormussun diye :) herkes arka tarafiyla guluyodur bunlara. Herkes tih demistir bunlardan bence. Ne sacma insanlarmis cidden.

Rabbim yuzunu guldursun bundan sonra, karsina mukemmel bires ve es ailesi cikarsin ve iki cihanda da mutlu etsin seni.

Son durum nedir???
Dogulu erkekler evet anne ve diger akrabalarinin sozunden cikamazlar..
Hatta bir dogulu tanidiginizin amcasi evlenmesine izin vermiyor diye kiz intihar etmisti...
Yahu amca nedir be yerim amcasini
gerci bizim akrabalik iliskilerimiz sifir
belkide boylesi daha iyi cunki en yakinlar bazen cekrmiyor mutlulugu.

bu süre içinde hiçmi eşin seni aramadı hiç mi eşini görmedin sen hiç mi aramadın
Aklım almıyor mantığın bittiği yerdeyim galiba 6 aylık bir çift görümce yüzünden ayrılıyorsunuz ve sen 5 aydır annendesin aynı mahallede hiç mi araya akraba girmedi ne bileyım ya dondum kaldım ne denır bilmiyorum
ALLAH ım yar ve yardımcın olsun

arkadaşlar bugün avukatları arayıp bir bomba patlattılar..eşyalarımı almaya annem ablam ailemden birileri gitmeyecekmiş..onun harici başkalarını göndersinler demiş görümcem..yoksa bu iş olmayacak demişler..anlaşma olmaz demişler..bende olmazsa olmasın..çekişmeli olursa bu iş çok karışacak dedim..eşyalarımı resmen gasp edecekler..ne yapayım kızlar akıl verin

Kabul etme tabiki elalem esyalari ne bilsin? Belki eksik verecekler belki baska bozuk esya kakalayacaklar?

Kabul etme tabiki elalem esyalari ne bilsin? Belki eksik verecekler belki baska bozuk esya kakalayacaklar?
evet annemde öyle diyor..görümcem büyük ihtimalle kendine göre bişeyleri aldı evine indirdi..kalan eşyalarıda ailem harici başkalarına kolaylıkla vermeyi planladılar..ben kabul etmedim..onlardan da hala ses çıkmadı...dediğin gibi başkaları ne bilsin benim eşyalarımı..para vermeyi kabul ettiler ama benim eşyalarıma göz diktiler bu defa..ne çingene çıktı bunlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…