6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Yahu pes... Ne asagilik insanlarmis yaa. O gorumceye seytanlar bile hayret ediyordur. Cok iyiymis ya, 6 aylik gelini bosat esyalarina kon! Yok oyle bir dunya. Sakin sakin kabul etmeyin. Etmeyin ki yaptiklari hirsizligi herkes ogrensin.

Yahu pes... Ne asagilik insanlarmis yaa. O gorumceye seytanlar bile hayret ediyordur. Cok iyiymis ya, 6 aylik gelini bosat esyalarina kon! Yok oyle bir dunya. Sakin sakin kabul etmeyin. Etmeyin ki yaptiklari hirsizligi herkes ogrensin.
bugün yine aradı avukatları..hala kararları değişmemiş..ailem o eve gidemezmiş..başkalarına aldıracakmışız eşyaları..bende dedim ki başkaları ne bilir benim eşyalarımı..inat etmeyin falan dedi avukat...dedim anlaşma istiyorlar ama tek taraflı onların istediği anlaşma olmuyor dedim..uzayacaksada mahmeke uzasın dedim..benim zamanım çok 1-2 sene boşanmam dedim..her mahkeme hakime diyecem ki ben boşanmıyorum..bakalım o zaman ne diyecekler

Görümce e neymiş allah allah be insanlar var kaç kurtul güzelim aklı sıra ikna edicekler cocul yaptırıcqk bide gitme bidaha anne evine fln diye sakın kanma dönsen bile çocuk fln yapma sen korun haberi olmasın.

daha neler duyacağız hayret bişey
yuva yıkılıyor kadının derdine bakın
sakın kabul etme ve kendin git al eşyalarını uyanıklara bak tabi daha senesi dolmamış eşyalara konacak aklınca

kardeşim, büyü müyü diye bir şey yok, böyle saçma sapan şeylere bahane bulup asıl sorumluyu aklıyorsunuz, eşinizi. Sorun eşinizin büyüyememiş olması, bağımsız bir birey olamamış, evlenecek olgunluğa sahip değil, tutarsız, sorumsuz, nereye çeksen oraya gider bir tip anladığım kadarıyla. Siz hala onu masum görmek istiyorsunuz, büyüyle filan olayı açıklamaya çalışarak. Kusura bakmayın, siz de evlilik yapacak olgunluğa gelmemişsiniz, mahalleli kefil oldu diye bir adamla evlenilmez, üç beş ayda da bir adamı tanıyamazsınız. Sizden beklentileri çok acayip ailenin, hiç mi anlamadınız? Evlerine gidip temizlik yapmak neyin nesi, hizmetçi mi almışlar sizi? Ailelerle vıcık vıcık ilişkilerin olduğu yerde evliliklerin şansı yok zaten. Annesinin eteğinden ayrılamamış ki bir evliliğin sorumluluğunu alsın. Bu saçma evlilik sona erdiğinde inşallah aklınız başınıza gelir de gelecekte anasına hizmetçi arayanlardan uzak durursunuz. Ölmek filan da istemeyin, bu acı geçecek. Allahtan kurtulmuşum diyeceksiniz. Kendinize değer verin ki başkaları da sizi böyle ezemesin.

Asıl sen kusura bakma..sen nerden biliyosun benim evlilikle ilgili olgunlasmadıgımı? 30 yaşındayım..ayrıca ölmek isteyen yok..yazdıklarımı tek tek okumadan sadece ilk yazdıklarımı okuyup gelip bana burda ders vermeye kalkmayın..ben herseyin farkındayım ve bu yüzden boşanıyorum..1 yıl doldu ve boşanma işlemlerim başladı..

Konu 65 sayfaymış, sonradan fark ettim, hepsini tek tek okumaya vaktim yok, o yorumunuzu görünce cevap yazdım. Ayrıca yaş ve olgunlaşma aynı şey değil, bakış açınız bana çok naif gelmişti. Şimdi değiştiyse ne âlâ... Mutluluklar dilerim size.

Hâlâ böyle insanlar var mı yaaaa evlenince önce kendi ailen gelir arkadaşım anne baba abla onları da at demiyorum tabiki ama eş varsa çocuk bunlardır öncelikli ne demek gidip onlara temizlik yapacan mecburmusun canım insan ister karısı bakımlı olsun seninki de bi tuhaf yani eşin ne bilim akıl sır ermedi evliliğinize

Allah yardim etsin cok uzuldum ve esine de cok sinirlendim ne karaktersiz insanlar varmis her gun yenileriyle karsilasiyoruz burda
Umarim mutlu huzurlu saglikli ve ask dolu bir hayat surersin canim

Var benim
eVar benim esim anneci babaci ablaci bana neler yaptilar anlatmaya gucum yol artik esim bana cok asik bende ona kopamiyoruz ama ailesini desteklemektemde vazgecmiyor birde dunyalar guzeli bir kizim var 11 aylik onun hatrina kocama olann askimim.hatrina sabrediyorum bakalm.nereye kadar surecek

Allahbyardim etsin canim ins hep guzellikler ciksin karsina ve ins sana bunu yapanlarin cezasini cektiginide gorursun

Sizinki olabilir ama esinizin yasadigi sey ask degil. Simdi cocugunuz baska cocuklarla oyun oynuyor ve bir cocuk onu surekli itip kakiyor. Buna goz yumabilir misiniz? Yada buyudu okula gitti diyelim. Okuldaki bir kac kisi kizinizi eziyor asagiliyor. Hic bir sey yapmadan sessiz kalabilir misiniz? Kalamazsiniz cunku kizinizi gercekten seviyorsunuz, deger veriyorsunuz ve basina en ufak olumsuz bir sey gelmesin diye ugrasiyorsunuz. Iste sevgi ask budur. Asik yada seven bir adamin karisini ezdirmesi ihtimal bile degil. Esiniz size hic seni seviyorum sana asigim dememis olsun ama sizi koruyup kollasin arka alsin, iste o seven erkek derim. Bazi seyler icraatle olur lafla degil.

Cok dogru diyorsun bunu ona bende soyluyorum seven sevdgine kiyamaz sevseydin sende bana kiyamazdin flandyorum annebaba hakki cok onemli dyor ve onun izerindem yuriyor bilmiyrm ne yardan gecyr ne serden

Cok dogru diyorsun bunu ona bende soyluyorum seven sevdgine kiyamaz sevseydin sende bana kiyamazdin flandyorum annebaba hakki cok onemli dyor ve onun izerindem yuriyor bilmiyrm ne yardan gecyr ne serden
Bnm kv bunu cok iyi kullaniyr cnm ilk firsatta hakkimi helal etmiyrm derdi..yada evlatliktan redederdi..niye en basit ornekle evlenirken ev esyalarimi benm begenmemden dolayi mesela dusun:)
Evlendik dgstimi hayirr...
Aldim esimi karsimaaa...senin annenin ve babanin maddi biseye ihtiyaci vardi para gondericem dedin de karistim mi?
-hayır...
Annemin babamin gidecek yeri yok dedin de kabul etmedim mi?
-hayır...
Annemler gelicek dedin gelmesin dedim mi?
-hayır...
Onlara karsi bi saygisızlik yaptim mi?kendi anneme ne aldiysa aynisini onada aldim mi ?
-evett..
Namusunuza şanınıza bi laf getirdim mi?
-hayırr..
Ee o zmn senn annenin babanin benm uzerimde ne haklari var ...tum bunlar baslarina gelginde sen tum maddi manevi ihtiyaclarini karsilayacaksan senin evliliginde ne haklari var..Karını saydign icin annen trip yapiyorsa bu tribin sonucunda tartisiyorsanz bnm sucum ne?
Bu yuzden sana hakkini kullaniyor helal etmiyrsa senin sucun ne?
ayrica anne babanin hakkini alacak olan Rabbim ..kimseye kendi hakkını alma yetkisi verilmemis..Bu durumda Rabbim herseyi gören isiten niyetleri kalplerini bilen oldugu icin bnm icim rahat bu hak konusunda..Bakalım onlarn mi hakkı var bizim uzerimizde huzursuzluk cikarip yoksa bu evliliklerin haklarimi var onlarin uzerinde hak helal etmeyim derken hakka girdiklerini anlayacaklar elbet...
Buradaki Hak beslemis buyutmus olarak anlasiliyor...bnmde kızım var hem onun dunyaya gelmesini isteyip buyudugunde kendi aldigi kararlarda memnun olmadm haz alamadim bnm fikrime uymadi diye hakkimi helal etmiceksem ben ne anayim ne de insan!
Elbet esinde anlayacak cnm ama sen epeyce bi yipranmis olacaksin ..hayatimla tescilledm bunu..

Anne baba hakki size eziyet etmesini mi emrediyor? Nasil bir mantik bu ya. Haksa eger evliliginizi etkilemeleri en buyuk kul hakki. Kari koca arasina girmek en lanetlenen seylerden. Bunu kocaniza da boylece soyleyin.

Adamin namusunu sorguluyorum ben.alnina kara leke calan kadinlari bastaci yaparlar namuslu karisini uydurul sebeble bosarlar.ne günlere geldik.aile bahanesi adamin adam zaten ayrilmak istiyor.

Son durum nedir lavinya aradılar mı yine ? Yüzsüzler !
Yarın yani salı günü ailem gidip eşyalarımı alıyor..çünkü tehdit ettim..eğer annemi ablamı eve almazsanız polisle kapıya dayanıyorum sizi aleme rezil edecem dedim..hemen u dönüşü yaptılar..aynı günde banka hesabıma para yatıyor ve anlaşmalı boşanma işlemlerim başlıyor...allah hiç bir kadını annesinin ve ablasının ağzıyla hareket ettirmesin..görümcem benim 6 aylık yuvamı kıskançlık yüzünden bozdu..allaha havale ediyorun..allah versin onun cezasını

şimdi nasıl da razı gelmişler eşyaları sizin almanıza.
iyi yapmışsın . oh olsun. güzellikten anlamıyorlarsa kötü konuşmak lazım bunlara.
paranı da yatırmışlar.
Bırak yakandan düşsünler de . sen de bi oh dersin . nefes alırsın.
görümcen de ettiğini bulur canım . hiç üzülme.
Rabbim büyüktür. kimsenin ah "ı kimsede kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…