6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

kimse kimsenin yuvasını yıkamaz. eşiniz adam olsun. görümcenize karışmayın sen, ben memnunum eşimden sana laf düşmez desin. adamda iş olmadıktan sonra bugün görümce yarın kayınvalide öbürgün başka bişey, bu evlilikten bişey olmaz.

eşim ablasına karşı gelip bunları söyleyecek yürekte değilmiş..bende öğrenmiş oldum

Eşinizle ne konuda tartıştınız da evi terketti? fön çektirmenizi bilen ve laf etmeyen, lazer epilasyona da kendisi gönderen biri neyi sorun ediyor? sanki tartışma başka birşeyden çıkmış yani o da mı evde size kuaföre lazere kızdı da gitti? bir adam görümcesi ay çok kuaföre gidiyor da, 1 hafta gelmedi de dedi diye eve gelmemezlik yapar mı anlayamadım. Aynı mahallenin çocuğuyuz diyorsunuz ama ailesini nasıl tanımıyordunuz hiç mi uyarmadılar etraftan sizi. Bir kocanın evine gelmemesi yüzüme teli kapatması için çok küçük meseleler.

Benim görümceye benziyor senin görümce, benimki de üzerine vazife olmayan çok şeye karıştı, saygısızlığın âlâsını yaptı, şimdi görüşmüyorum hala aynı çizgide, eşim arkamda durdu ama o da görüşmez hem kendisi ile olan problemlerinden hem de benimle olan problemlerinden, akrabaları da der ne bu kırgınlık diye eşim ; benim yuvamda huzursuzluk çıkardı kardeşlik yapmadı diye, o sağlam durmasa idi benim arkamda ben de dayanamazdım, iş eşinde bitiyo canım , görümce diye boşuna dememişler( görünmez dağların ardına gidesice:) iyi görümceleri tenzih ederim

şaka gibi ama tamamen sorun bu..ablası ne derse tamam abla der..doğru söylüyosun abla der..eteğinden çıkmaz ablasının

Birakma kendini canim senin güclü olman o kadini iyice delirtir,esinde ne kaybettigini farkedip dövünür..Ama gecmis ola..O görümcende Allahtan bulsun...

eşim ablasına tapar..görümcem otur der eşim oturur,kalk der eşim kalkar..kukla gibi..benide öyle yapmaya çalıştı ama bana sökmedi dayılığı

eşim ablasına tapar..görümcem otur der eşim oturur,kalk der eşim kalkar..kukla gibi..benide öyle yapmaya çalıştı ama bana sökmedi dayılığı
Evlenmeseydi o zaman eşiniz sizi de bu şekil üzmeye hakkı yok vermiş ipleri ablasına sanki o karısı devam etseniz bile ömür boyu görümceniz ne derse öyle yaşayacaksınız

Kafalarını tokuşturcan bunların, evlenince neyse oğulları kardeşleri pek bi değerli oluyo, öyle derdiniz vardı da ne evlendirirsiniz oturun dipdibe, uyuyun koyun koyuna. Hem senin yok evini temizlemek falan ne mecburiyetin var sanki zorunluluk gibi. Eli ayağı tutmazda yardım edersin rutine bağlanmış ne o öyle, gelin kullanma kılavuzunda mı yazıyomuş bu, böylelerin var diyorum ben böyle bi klavuzu ama her geline yemez

ahh ahh 6 ayda neler ettiler bana bilseniz..eşimde salaklık..beni bir kalemde sildi

ahh ahh 6 ayda neler ettiler bana bilseniz..eşimde salaklık..beni bir kalemde sildi
Eşin kusura bakma ama salak ki ne salakmış, yarın birgün herkes kapısını kapatır yapacağını yapar kendi kala kalır, olan kendi yuvasına olur. Ne o öyle kızkardeşi korun diye korunuyo, korunma çocuğun olsun deyince; korunmayalım aşkım ablamdan vize çıktı oleyyy dicek herhalde

Senin eşinin kişiliği oturmamış henüz.karısıni günlerve evde yalnız birakip annesine sığınandan koca olmaz

öle canım maalesef..ben artık kelimeleri tükettim yoruldum inan ki

Madem evlilik sorumluluğu bilmeden seninle evlenip sonra sudan sebeplerle evliliğini bitiriyor, iyi bir avukat bulup yüklü bir tazminat davası açın ana baba kuzusuna. Ne sanıyorlarsa yuva kurmayı. Daha iyisini buluruz seni evlendiririz diyorlardır. Gerçekten de birkaç aya kalmaz başka bir kızın canını yakar böyleleri.Bakalım borç içinde bulabilecekler mi başka birini.Siz hanımefendiliğinizi bozmayın, ama maddi manevi tazminat davanızı açın.

öle canım maalesef..ben artık kelimeleri tükettim yoruldum inan ki
O sana haber edenlerde danışıklı dövüş yapıyorlardı sende nabız ölçüp o tarafa haberi veriyo, sakın arama niye arayasın hatalı olan sen değilsin ki şu yazdıklarında, arar veya msj atarsan yarın birgün barıştığınızda BÖYLE insanlarda koz olur hadi hadi sen aradında oldu olur, ne eşin ne de eşin tarafı bi ders çıkarır kaldığı yerden devam eder. Yuva kolay kurulmuyo ama derler belki ara msj at falan diyenler olabilir ama bu yuvayı bozmaya meyilli, evini terkeden, ailesinden kopamayıpta yatak odasında ki kararları dahi onlara bırakan sen değilsin, benden sana nacizane tavsiyem hatasını anlayıpta bu güveni oluşturmadıkça adım atma

ben zaten ne evliliğimden önce ne evliliğim süresince ne de şu ayrılık sürecinde asla ne bir saygısızlık ne bir terbiyesizlik yapmadım ama onlar o kadar üstüme geldiler ki...eşimin üzerine hiç bişey yok..sadece babasının dükkanında sigortalı çalışan gibi görünüyor..ama tabiki maddi manevi tazminatı açacağım

Yapılması gerekenin en iyisini yapmışsın canım sakin taviz verme ve böyle sümsük sünepe kocayıda boşa gitsin! En nefret ettiğim erkek tipi..Sen kimsenin evini temizlemek zorunda değilsin,isteyen verir para temizlikçi tutar..O uyuz görümcen gitsin temizlesin anasının evini çok istiyosa..benden sana tavsiye sakın bu adamı affetme bu tipler ömür boyu düzelmez yarın öbür gün yine aynı sorunları yaşarsın..Ayrıca görümcen kim olarak hangi sıfatla sizin çocuk yapmanıza karışıyor neden yani çok merak ettim?

sürecü onların başlatmasını bekleyeceğim.madem istemiyor mahkemede bütün haklarımı arayacağım

Bence gorumcenden gelen telefonlari asla acmayin.
Belki senin soylemedigin seyleri soyledin diye kocana yalan soyluyor.
Ve adam senin ondan bosanmak istedigini saniyor.
Bilmiyorum valla, aklin varsa gorumcenlerle alakali olmayan esine yakin birilerini al konus, onlarda esinle konussun.
Bosanmak o kadar kolay deyil.

Bence esinin ne olduguna iyice emin ol.
Nerden biliyorsun gorumcen tarafindan kandirilmadigini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…