6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Kullanıcı adını görünce ağlayasım geldi söylemeden geçemeyeceğim.. Bir de S sevdimsenicokkere yi çok severim..

Konuya geleyim..

Çok çok afedersin çok özür dilerim ama..

Adam çüküyle ilgili kararları bile kendisi alamıyorken sana sahip çıkmaması çok normal.

Koca çok önemli işte.. O ağırlığını koysa kimse laf edemez..

Bellli miydi peki sevgiliyken? Yani düşkün müydü?

Çok korkuyorum gözümüzü kapayıp seviyoruz allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.. Kim bilir nelerle daha sınanacağız..

Vicdanının rahat olmasına ve ailenin arkanda olmasına çok sevindim.. Allah hakkında hayırlısını versin.. En doğru kararı vermeni diliyorum.. Kendini sakın üzme..

görümcemle kaynanam beraber oturuyor

bu ne ya sanki evlilik bitirmiyorlar da aile sirketinden alelade bir calisan cikariyorlar.
kusura bakma ama esinde hic adamlik yokmus.
bosver gorumceyi falan bu heriften koca falan olmaz kimseye.

görümcemde 1 haftadır aramıyor çünkü annem bozdu onu

çok tşk ederim..evet düşkündü ailesine ama evlenince daha da taptı ablasına

kaynanalar bitmiş şimdi de görümceler başlamış.
seni anlayabiliyorum.
benimde erkek kuzenim evlendi geçen sene ve şimdi de eşinin (zavallı kızın) görümcesinden çekmediği kalmadı.görümce (benim kuzen) sürekli abisini eşine karşı dolduruyor ve nerdeyse hergün dövdürtüyor kızı.şimdi ne diyesin böylesine? kuzenim bile olsa o kızı bir kaşık suda boğasım geliyor.
onlarında karşılarına gün gelicek kendileri gibi bir görümce çıkacak inşallah.ne demişler.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
şimdi senin yuvanı yıkıyor o görümcen.peki kendisinin ilerde mutlu yuvası olacağını mı sanıyor? rüyasında görür o mutlu yuvayı,mutlu aileyi.
erkeklerde de suç var tabi.hemen ailelerinin,ablalarının,kardeşlerinin dolduruşuna geliyorlar.
allah yardımcın olsun canım.

havvAsi görümcem 40 yaşında evli 2 çocuğu var ve muhasebe hocası...ama inşallah kocasından darbe yer

beni istemedikleri için ,görümcem dişini bana geçiremediği için çocuk yapmamı istemiyor..eşimde boyun eğiyor
Üzme kendini boşver, çocuk yapmamanda inan çok iyi olmuş senin için..Hemen boşan bu adamdan, sakın affetme.Hayatın boyunca çekersin sonra..Böyle insanlar düzelmez ne yazık ki eşin ailesinin ağzına bakıyor belli..Nasıl mutlu olablirsin ki böyle sünepe bir adamla? Gençliğine yazık etme..

Dimi kessin o çükü oh kafa rahat olur

Eşinizin korunmasına bile görümceniz karar veriyor.Daha evliliğin 6 ayında bunlar oluyorsa 3-5 sene sonrasını düşünemiyorum. Ama oturup konuşmakda fayda var.Sizde biraz dişlerinizi çıkarın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…