- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi hasta adam
-
görümcemle kaynanam beraber oturuyorYapılması gerekenin en iyisini yapmışsın canım sakin taviz verme ve böyle sümsük sünepe kocayıda boşa gitsin! En nefret ettiğim erkek tipi..Sen kimsenin evini temizlemek zorunda değilsin,isteyen verir para temizlikçi tutar..O uyuz görümcen gitsin temizlesin anasının evini çok istiyosa..benden sana tavsiye sakın bu adamı affetme bu tipler ömür boyu düzelmez yarın öbür gün yine aynı sorunları yaşarsın..Ayrıca görümcen kim olarak hangi sıfatla sizin çocuk yapmanıza karışıyor neden yani çok merak ettim?
32 yaşında..ben 29Esin kac yasinda?
görümcemde 1 haftadır aramıyor çünkü annem bozdu onuBence gorumcenden gelen telefonlari asla acmayin.
Belki senin soylemedigin seyleri soyledin diye kocana yalan soyluyor.
Ve adam senin ondan bosanmak istedigini saniyor.
Bilmiyorum valla, aklin varsa gorumcenlerle alakali olmayan esine yakin birilerini al konus, onlarda esinle konussun.
Bosanmak o kadar kolay deyil.
Bence esinin ne olduguna iyice emin ol.
Nerden biliyorsun gorumcen tarafindan kandirilmadigini ?
çok tşk ederim..evet düşkündü ailesine ama evlenince daha da taptı ablasınaKullanıcı adını görünce ağlayasım geldi söylemeden geçemeyeceğim.. Bir de S sevdimsenicokkere yi çok severim..
Konuya geleyim..
Çok çok afedersin çok özür dilerim ama..
Adam çüküyle ilgili kararları bile kendisi alamıyorken sana sahip çıkmaması çok normal.
Koca çok önemli işte.. O ağırlığını koysa kimse laf edemez..
Bellli miydi peki sevgiliyken? Yani düşkün müydü?
Çok korkuyorum gözümüzü kapayıp seviyoruz allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.. Kim bilir nelerle daha sınanacağız..
Vicdanının rahat olmasına ve ailenin arkanda olmasına çok sevindim.. Allah hakkında hayırlısını versin.. En doğru kararı vermeni diliyorum.. Kendini sakın üzme..
Peki çocuk yapmanıza karışma sebepleri nedir? Neden eşin görümcen istemiyor diye korunuyor onu anlamadim?görümcemle kaynanam beraber oturuyor
beni istemedikleri için ,görümcem dişini bana geçiremediği için çocuk yapmamı istemiyor..eşimde boyun eğiyorPeki çocuk yapmanıza karışma sebepleri nedir? Neden eşin görümcen istemiyor diye korunuyor onu anlamadim?
Nerden anlıyodun mesela.. Nası anlarım düşkün mü değil mi?çok tşk ederim..evet düşkündü ailesine ama evlenince daha da taptı ablasına
Esine de ki bosanirsan tabi..Kendine senin gibi bi pısırık birini bul ki şirret ablan diş gecirebilsin..Yoksa yine bosatır de..ahh ahh 6 ayda neler ettiler bana bilseniz..eşimde salaklık..beni bir kalemde sildi
Üzme kendini boşver, çocuk yapmamanda inan çok iyi olmuş senin için..Hemen boşan bu adamdan, sakın affetme.Hayatın boyunca çekersin sonra..Böyle insanlar düzelmez ne yazık ki eşin ailesinin ağzına bakıyor belli..Nasıl mutlu olablirsin ki böyle sünepe bir adamla? Gençliğine yazık etme..beni istemedikleri için ,görümcem dişini bana geçiremediği için çocuk yapmamı istemiyor..eşimde boyun eğiyor
Kullanıcı adını görünce ağlayasım geldi söylemeden geçemeyeceğim.. Bir de S sevdimsenicokkere yi çok severim..
Konuya geleyim..
Çok çok afedersin çok özür dilerim ama..
Adam çüküyle ilgili kararları bile kendisi alamıyorken sana sahip çıkmaması çok normal.
Koca çok önemli işte.. O ağırlığını koysa kimse laf edemez..
Bellli miydi peki sevgiliyken? Yani düşkün müydü?
Çok korkuyorum gözümüzü kapayıp seviyoruz allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.. Kim bilir nelerle daha sınanacağız..
Vicdanının rahat olmasına ve ailenin arkanda olmasına çok sevindim.. Allah hakkında hayırlısını versin.. En doğru kararı vermeni diliyorum.. Kendini sakın üzme..
32 yaşında..ben 29
AnlamadımDimi kessin o çükü oh kafa rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?