Merhaba Galenia,
Ben bu durumun beyinle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Çok zeki insanlar daha çok değişik enerjileri
algılayabliyorlar. İkizler burcu da zekanın burcu zaten ama bu yeteneğini gerekli durumlarda kullan bence.
Önemli durumlarda, kendi amaçlarını gerçekleştirmek için karşına çıkan fırsatları değerlendirmek gibi durumlarda , hayattaki zor durumlara, zorluklara hazırlıklı olmak için çok ihtiyacın olacak bu yeteneğine.
Geleceği kimse bilemez ama Bir işin sonunun iyi mi kötü mü olacağını sezgilerinle az çok anlayabilirsin. başkalarına da yol gösterip yardımcı olabilirsin. Ama hep küçük, günlük meraklar için kullanmak beynini yorar.
Bu yeteneğini kapatmak ise seni köreltir.
Önemli olan yeteneği doğru kanala oturtmak.
Neyse uzun yazdım.Hassas bir konu, yanlış anlaşılmak istemem...:44:
Bu durum bende de var.
Ben şöyle olduğunu düşünüyorum.
Karşındaki kişiler senin kadar zeki ve enerjisi yüksek kişiler olmayabilirler. Durum böyle olunca da, senin dediklerin çıkar gibi gözükür.
Çünkü onların içinde parlamış olursun:)
enerji kısmına katılıyorum
selam galenia
acaba ben ve evliliğim hakkında yorum yapmanı istesem çok mu şey istemiş olurum?
Ne hissediyorsun tatlışım kalp gözünle
6. his, önsezi bir gerçek. belki henüz bilmediğimiz fiziksel bir durum var ve bazı insnalar algılayabiliyor adını bilmediğinden 6. his diyor olabiliriz.
bazı insanlar nörolojik hastalıkları sonucu garip bir algı düzeyine ulaşır.
kendi yaşaıdğımı anlatmak istiyorum. her zaman kalp gözü açık bir insan oldum. rüyalarımı anlatmama rağmen bire bir çıktılar. aylarca görmediğim insnaın adını andıktan 5 dk sonra karşımıza çıktığını gören arkadşalarım "şom ağızlı, 6. hissin kuvvetli" gibi yorumlar yaptı. bir ara inanılmaz yoğunlaşmıştı bu durum. Benim sıkıntılı bir dönemimdi. arkadaşlarım fal baktırıyordu ve falımda geçmişini alenen söylüuordum. hiç tanımadığım insanları getirmeye başladılar. hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadının evlat acısı çekip eşiyle ayrıldığını hayattaki diğer evladının üvey anne elinde olduğun ve sağlık sorunu olduğunu söylediğimde kadın ona kötü bir şaka yapıldığını zannedip ağlayarak gitti. sonra öğrendim ki çocuğunu hastaneye götürmüş ve ciddi bir rahatsızlığı çıkmış. Peki ben bunu nasıl bilebildim? İşte o zaman anladım ki yaptığım kötü birşey. bana bunları gösteren kötü şeyler olabilir. git gide de ilerledi sezilerim. falı bıraktım. ağzımdan dökülüyor.... ben ikiz kardeşimi kaybettikten sonra böyle oldu durumum. rüyamda kardeşimi görürdüm kötü şekilde sabah mezarlığa koşardım ki mezarına barbarlar zarar vermiş. hadi ikiz kardeş arasında bir telepati vardır ve belki ölüm bile buna engel değildir. ama ya tanımadığım insanlar.
bir müddet sonra gözlerimden sürekli yaşlar akıyordu. sersem gibi geziyordum. ve bıraktım herşeyi. rüyalaırmı anlatmadım. kimseye fal bakmadım. dilime de gelse söylemedim. zamanla köreldi sanırım.
şu an sadece yarıdma ihtiyacı olana dua ediyorum. ağırısı olanın ağrıyan yerini elimle ovup dua ediyorum. insanlar da geçtğini söylüyor. ya da öyle inanmak istediklerinden bir nevi plasebo etkisi...
ben size geliştrin yeteneğinizi diyemem. sonrası sizin için kötü olacaktır.
Sana gelen ,burda veya özel hayatında, mesajları okurken de bişeyler hissettiğine eminim.
Senin yazdıklarını okurken ben hissettim mesela:)
(Hani demişsin ya, burdaki insanlar çok şeker, onları kıramıyorum diye. Onlar da bilsinler, bence bu enerji ile alakalı bir şey.
O an kişinin sana ne hissettirdiği önemli. Benim bir lafım vardır: "Bir şey gördüğümde, bir şey duyduğumda ya da bir olaya şahit olduğumda önce kalbime bakarım" derim. Bunun gibi bir şey:) )
canım bana gelmediii
galenia'cım nasılsın tatlım?
Süpersin galenia!!!
Sendeki süper bi yetenek ne dediysen çıktı
Parmağına sağlık canım çok teşekkür ederim
karışık kuruşuk acaip ve çok üzgünnntatlım sen nsılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?