6. his değil bu..

gerçkten müthiş bi yorum bana göre teşekkür ederimmm malesef terzi kendi söküğünü dikemiyor hal böylede olunca bari başkalarına yardımım dokunsun diyorum burdaki insnlar öyle tatlı sempatikler ki güzel bi dille mesaj atınca geri çeviremiyorum zaten o insan hakkına bi çok şeyi hissetmiş oluyorum evet gelecei görmüyorum bunu kimsenin yapamayacağınıda biliyorum sadece bişilerin farkına önceden varıp önlemini alıyorum ama malesef farklıkonularda bende yanılabiliyorum göz görmek istediğini görüyo demek kendimi yargılamalıyım :78:

enerji kısmına katılıyorum

selam galenia
acaba ben ve evliliğim hakkında yorum yapmanı istesem çok mu şey istemiş olurum?
Ne hissediyorsun tatlışım kalp gözünle

6. his, önsezi bir gerçek. belki henüz bilmediğimiz fiziksel bir durum var ve bazı insnalar algılayabiliyor adını bilmediğinden 6. his diyor olabiliriz.

bazı insanlar nörolojik hastalıkları sonucu garip bir algı düzeyine ulaşır.

kendi yaşaıdğımı anlatmak istiyorum. her zaman kalp gözü açık bir insan oldum. rüyalarımı anlatmama rağmen bire bir çıktılar. aylarca görmediğim insnaın adını andıktan 5 dk sonra karşımıza çıktığını gören arkadşalarım "şom ağızlı, 6. hissin kuvvetli" gibi yorumlar yaptı. bir ara inanılmaz yoğunlaşmıştı bu durum. Benim sıkıntılı bir dönemimdi. arkadaşlarım fal baktırıyordu ve falımda geçmişini alenen söylüuordum. hiç tanımadığım insanları getirmeye başladılar. hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadının evlat acısı çekip eşiyle ayrıldığını hayattaki diğer evladının üvey anne elinde olduğun ve sağlık sorunu olduğunu söylediğimde kadın ona kötü bir şaka yapıldığını zannedip ağlayarak gitti. sonra öğrendim ki çocuğunu hastaneye götürmüş ve ciddi bir rahatsızlığı çıkmış. Peki ben bunu nasıl bilebildim? İşte o zaman anladım ki yaptığım kötü birşey. bana bunları gösteren kötü şeyler olabilir. git gide de ilerledi sezilerim. falı bıraktım. ağzımdan dökülüyor.... ben ikiz kardeşimi kaybettikten sonra böyle oldu durumum. rüyamda kardeşimi görürdüm kötü şekilde sabah mezarlığa koşardım ki mezarına barbarlar zarar vermiş. hadi ikiz kardeş arasında bir telepati vardır ve belki ölüm bile buna engel değildir. ama ya tanımadığım insanlar.

bir müddet sonra gözlerimden sürekli yaşlar akıyordu. sersem gibi geziyordum. ve bıraktım herşeyi. rüyalaırmı anlatmadım. kimseye fal bakmadım. dilime de gelse söylemedim. zamanla köreldi sanırım.

şu an sadece yarıdma ihtiyacı olana dua ediyorum. ağırısı olanın ağrıyan yerini elimle ovup dua ediyorum. insanlar da geçtğini söylüyor. ya da öyle inanmak istediklerinden bir nevi plasebo etkisi...

ben size geliştrin yeteneğinizi diyemem. sonrası sizin için kötü olacaktır.

enerji kısmına katılıyorum

Sana gelen ,burda veya özel hayatında, mesajları okurken de bişeyler hissettiğine eminim.
Senin yazdıklarını okurken ben hissettim mesela:)

(Hani demişsin ya, burdaki insanlar çok şeker, onları kıramıyorum diye. Onlar da bilsinler, bence bu enerji ile alakalı bir şey.
O an kişinin sana ne hissettirdiği önemli. Benim bir lafım vardır: "Bir şey gördüğümde, bir şey duyduğumda ya da bir olaya şahit olduğumda önce kalbime bakarım" derim. Bunun gibi bir şey:) )

altıncı his diye bişi olduguna nedense inanmıyorum zaten ama içimde tutamayan bi insanım gerçekten bendede öyle oluyo rüya gördüğümde o kişiye ait olmasa bile mutlka anlattıgım olay gerçekleşiyo bi şekilde fal bakmıyoum bende zaten çünkü ne zamn baksm rahatsız oluyorum tanımadıgım insanlara bende sizin gibi bazı şeyleri söylerdimam iyibişi olmadıgın öğrenmiş oldum artık sadece hissettiim şeyi söylüyorum zamanla bnmde körelir inş..

bende senin gibi dşünyorum altıncı his değilde bana yolladkları enerjiyle ilgili bi durum :)) aynıyız desene

Canım o sorduğun soruya cevabım evet..Yani öyle birisi çok var ama acaba hangisinden bahsediyorsun
Bi de ben hala özel mesaj gönderemiyorun ya
ama sen anlarsın ne anlamda sorduğumu yani eşimle benim hakkımda ne hissedyorsun derken
pek tutmuyo frekanlarımız
sende biraz açıver güzellik benim hakkımda ne düşünüyorsan sorduğum sormadığım hepsini yazıver işte özelden.
istersen msnde yaz ordan konuşak kesmedi la bura beni :)

Süpersin galenia!!!
Sendeki süper bi yetenek ne dediysen çıktı
Parmağına sağlık canım çok teşekkür ederim

bende hisseleri kuvvetli bir insanim (yada öyle diyorlar diyelim)
baktigim falla cogunlukla cikar, ki gönüllü bakmiyorum cok zorluyorlar israrlarindan kurtulmak icin bakiyorum..
kendi hayatimla ilgili bazi seyleride önceden bilirim ama benim dururum seninki kadar derin degil..
ben fal baktirmayi cok seviyorum ama bakmayi degil cünkü rahatsiz oluyorum sonra..
ama bazen hayatimda ki su belirsizliklerin ne zaman düzelecegini, hayallerime ne zaman nasil kavusacagimi biri söylese diye icimdende geciyorum tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…