noldu tatlım yaaa ?
Bu başlıktaki anlatılanlar bana bir yerden tanıdık geldi...
Benim ki hissi geçti duymaya başladım.
Duymayı geçti görmeyi başladım.
Rüyalarımdan etkilenmeye başladım.
İnsanlar sürekli beni didikler oldular...
Korkmaya başladılar.
Ama şuan iyiyim. Kendi kendime köreltiyorum sanırım. Ama öyle değil biliyorum.
Benim hislerim çok dengesiz, kontrol edemiyorum...
Ben istediğim şeyleri resmen çağırıyorum.
Sürekli sürprizler yaşarım hatta.
Ya sanırım temiz kalplilikten. Hani kendimi beğenmişlikten değil cidden hiç kötü düşünemiyorum ben.
Kötülük yapamıyorum. Milyonda bir olabilcek şekilde saf olduğumu söyleyen arkadaşlarım var.
Öyleki bazen kendime güldürüyorum.
İnsanların kahve fincanlarını kapayıp gelmelerinden sıkıldım.
Kahve fincanını açıp sallıyorum artık.
Çevremdekiler ona buna, Leonela süper diyip durdular. Sanırım göze geldim.
Uykuya daldı hislerim.
ARADa uyanıyorlar.
Karanlık fobim vr. Karanlıkta kalınca beyaz beyaz şeyler parlıyo.
Birgün biri geldi bana , tanımıyordum. Sen dedi, seni tanıyorum.
Sen de benim gibisin dedi.
Kendinden korkma sakın dedi.
Hayatımda ilk defa görmüşüm korktum tabi !
Arkadaş olduk filan, bigün dediki "Gece beni dinlemedin, yine sabırsız davrandın"
Dedim " Ne nasıl?"
"Gece ses duymadın mı hiç kulağında?" dedi
Duymuştum tuhaf şeyler hakikaten !
AmA ONUN sesini duyamamıştım tam, çünkü öfff diyip yattım uyudum dinlemedim.
Birileri okuyorsa bana özel msj atabilir, arkadaş olabiliriz ortak yönümüzse bu :)
Bu arada, burda yeteneğim var diyen çoğu kişiyi hissetmedim. Hayal gücünün gelişmiş olup tahmin etmek değil mesele.
canım eski sevgilim nişanlanıyoözel msj yazıp anlatayım çok uzun
arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz...varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..
en iyi cevap sanırım bende hissetmedim ben hayal gücümle değil hislerimle yola çıkıyorum siz birazcık daha onlarla samimiyetinizi mi anlatmışsınız bunu pek anlayamadım tabi üstteki pemb yazıda size aitse :)
Evet pembe yazıda bana ait. Samimiyet derken anlamadım canım ? :)
valla bende ilgilenerek okudum konuyu. bencede bir hastalik degil bu ama rahatsiz ediyorsa hic olmamis gibi davran.
aslinda yapabilecegini bilsem derdim bana da bir tahminde bulun ama bosver kendini daha kötü hissetmeni istemiyorum. bende cok zor bir durumdayim ondan....
merhaba ablacım bence senin bu sezilerin çok güzel bi yetenek ama tabi yaşayan bilir sıkıntısını sen çekiyosun.. gördüğüme göre herkes hayatıyla ilgili bi soru sormuş sana .. e tbi insanlar merak ediyo bu yazdıklarında umut oluyo onlara.. bende sana bişi sormak istiyorum umarım cevaplarsınben kendimi bildim bileli hep maddi sıkıntı içindeyiz bu hep böylemi olucak acaba.. ve annem şu an vertigo hastası ona çok üzülüyorum sağlığına kavuşucak mı dersin.. yanıtların bana umut olur inşallah kendine iyi bak
lütfen es geçme beni arkadaşım.banada özelden mesaj at.hissediğin herşeyi ii veya kötü yaz neler hissediyorsan eğer.yardım et bana.benim için
söyleyeceklerin önemlidir gerçekten.lütfen okuduğun zaman cevap ver.özelden mesaj at bana lütfen..
hani sizdeki bayagı gelişmiş anlamında bunlar gerçkten içinizden gelen samimi şeyler mi ki öle olsa bile ne kadar fazla bu yük değil mi rahatsız olmuyo musunuz o anlamdaben şahsen istemezdimm ama tabi sizin için güzel bişi..
öel msj attım sze..
özel msj atabilir misiniz acaba ablacımseve seve yardımcı olurmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?