6. his değil bu..

Bu başlıktaki anlatılanlar bana bir yerden tanıdık geldi...
Benim ki hissi geçti duymaya başladım.
Duymayı geçti görmeyi başladım.
Rüyalarımdan etkilenmeye başladım.
İnsanlar sürekli beni didikler oldular...
Korkmaya başladılar.
Ama şuan iyiyim. Kendi kendime köreltiyorum sanırım. Ama öyle değil biliyorum.
Benim hislerim çok dengesiz, kontrol edemiyorum...
Ben istediğim şeyleri resmen çağırıyorum.
Sürekli sürprizler yaşarım hatta.
Ya sanırım temiz kalplilikten. Hani kendimi beğenmişlikten değil cidden hiç kötü düşünemiyorum ben.
Kötülük yapamıyorum. Milyonda bir olabilcek şekilde saf olduğumu söyleyen arkadaşlarım var.
Öyleki bazen kendime güldürüyorum.
İnsanların kahve fincanlarını kapayıp gelmelerinden sıkıldım.
Kahve fincanını açıp sallıyorum artık.
Çevremdekiler ona buna, Leonela süper diyip durdular. Sanırım göze geldim.
Uykuya daldı hislerim.
ARADa uyanıyorlar.
Karanlık fobim vr. Karanlıkta kalınca beyaz beyaz şeyler parlıyo.
Birgün biri geldi bana , tanımıyordum. Sen dedi, seni tanıyorum.
Sen de benim gibisin dedi.
Kendinden korkma sakın dedi.
Hayatımda ilk defa görmüşüm korktum tabi !
Arkadaş olduk filan, bigün dediki "Gece beni dinlemedin, yine sabırsız davrandın"
Dedim " Ne nasıl?"
"Gece ses duymadın mı hiç kulağında?" dedi
Duymuştum tuhaf şeyler hakikaten !
AmA ONUN sesini duyamamıştım tam, çünkü öfff diyip yattım uyudum dinlemedim.
Birileri okuyorsa bana özel msj atabilir, arkadaş olabiliriz ortak yönümüzse bu :)

Bu arada, burda yeteneğim var diyen çoğu kişiyi hissetmedim. Hayal gücünün gelişmiş olup tahmin etmek değil mesele.

Son düzenleme:

en iyi cevap sanırım bende hissetmedim ben hayal gücümle değil hislerimle yola çıkıyorum siz birazcık daha onlarla samimiyetinizi mi anlatmışsınız bunu pek anlayamadım tabi üstteki pemb yazıda size aitse :)

canım eski sevgilim nişanlanıyo özel msj yazıp anlatayım çok uzun

eski sevgili de olsa, insan bi duraklayıp düşünüo. bi bunalıma girio di mi tmm cnm bekliorum özel mesajını..
ya bilmiorum teselli olur mu ama, benim de bu zamana kadar hoşlandıklarım olsun, ya da çıktıklarım olsun, şimdi hepsinin başı bağlı bi dokanayom, kısmetleri açılıo mübarek
şaka bi yana, seni çok ii anlıoruum canım. ama onlar adı üstünde EX, biz NEXTlere bakak gülümmm. üzme o tatlı canını

Son düzenleme:

valla bende ilgilenerek okudum konuyu. bencede bir hastalik degil bu ama rahatsiz ediyorsa hic olmamis gibi davran.
aslinda yapabilecegini bilsem derdim bana da bir tahminde bulun ama bosver kendini daha kötü hissetmeni istemiyorum. bende cok zor bir durumdayim ondan....

merhaba ablacım bence senin bu sezilerin çok güzel bi yetenek ama tabi yaşayan bilir sıkıntısını sen çekiyosun.. gördüğüme göre herkes hayatıyla ilgili bi soru sormuş sana .. e tbi insanlar merak ediyo bu yazdıklarında umut oluyo onlara.. bende sana bişi sormak istiyorum umarım cevaplarsın ben kendimi bildim bileli hep maddi sıkıntı içindeyiz bu hep böylemi olucak acaba.. ve annem şu an vertigo hastası ona çok üzülüyorum sağlığına kavuşucak mı dersin.. yanıtların bana umut olur inşallah kendine iyi bak

Evet pembe yazıda bana ait. Samimiyet derken anlamadım canım ? :)

ya ne olur banada söylesene profildeki resim eşim ve ben .madem resme bakıp anlayabiliyormuşun lütfen ne olur banada söyle neler hissediyor ve görüyorsun.
bu aralar o kadar çok ihtiyacım varki inan ki bana.eşimle ailesiyle sorunlarım var .sonumuz ne olacak bilmiyorum valla.

lütfen es geçme beni arkadaşım.banada özelden mesaj at.hissediğin herşeyi ii veya kötü yaz neler hissediyorsan eğer.yardım et bana.benim için
söyleyeceklerin önemlidir gerçekten.lütfen okuduğun zaman cevap ver.özelden mesaj at bana lütfen..

Evet pembe yazıda bana ait. Samimiyet derken anlamadım canım ? :)

hani sizdeki bayagı gelişmiş anlamında bunlar gerçkten içinizden gelen samimi şeyler mi ki öle olsa bile ne kadar fazla bu yük değil mi rahatsız olmuyo musunuz o anlamda ben şahsen istemezdimm ama tabi sizin için güzel bişi..

özelll msj atabilirsiniz :)

özel msj atabilir misiniz acaba ablacım seve seve yardımcı olurmmm

öel msj attım sze..

benimle ilgilide birseyler soyleyebilirmisin???banada ozel msj lutfen!

Bahsetmiyorum dışarı artık canım. En güzeli bu. Kötü bir şey değil. O çirkin varlıkları görmediğim sürece sıkıntı yok. Geceleri de 7 kere ayetel kürsi okuyup uyurum. Hiç kötü rüya görmem. Kötü rüyalarıda ayetel kürsi ile engelliyorum. Ben yıldıznameye baktırmıştım. Kuranda daa olan birşey bu. Yıldızım yüksekmiş benim baya. Bu his ve ya ne diyorsak yıldızla alakalı olabilir.

[esmer şeker arkadaşım benim bu tür ön sezilere ihtiyacım var istersen yapabilirsin diyosun ya ben istiyorum yardım edermisin

özel msj atabilir misiniz acaba ablacım seve seve yardımcı olurmmm

sevgili arkadaşım özelden msj attım ama yeni üye olduğum için olmadı ben sana burdan yazsam yardımcı olurmusun acaba kayın validem ve özellikle eltimin yüzünden herkes bana düşman oldu ben onlara öyle iyilikler yaptımki beni terke ettiler hepsi eltimin tarafına geçti bizim durumumuz kötü olsun diye istiyolar bende maddi durumumuz düzelsin onların karşısına güçlü çıkayım istiyorum yıllarca beni dışladılar artık devran dönsün istiyrum ayağıma gelsinler ne hissediyorsan bana özelden veya burdan yazarmısın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…