6. his değil bu..

şimdik ata bılırısn galıba bırde ben sende eklı olmadım ıcıcn orda bı kutucuk var arkadas olmasanzıda mesaj atabılrıısnzı gıbı bısey yazıor onada tıkla

sizdeki asla psikolojik bir hastalık değil.Kalp gözünüzün açık olduğunu düşünüyorum.herşey fizik kurallarıyla yürümüyor.bennde eşimin ailesiyle sorun yaşıyorum.eşim onların etkisinde kalıyo.bu durum düzelecek mi neler hissettiniz bizim evliliğimizle ilgili.bebek yapmamaızı bile istemiolar eşimde onları dinliyo.özür diledi çok büyük olay atlattık.azaldı gibi etkileri ama tamamen düzelecek mi yoksa eşim geçici süre bana düzelmiş gibi mi yapıyo?şimdiden tşk ederim.rahatsız oluyorsanız bu duruma kendi adıma özür dilerim

bende arkadaşlara katılıyorum psikolojik değil bu bak bazen banada oluyo bunlar bir insandan elektrik alamadıysam bu böle böledir diyosam ertesi günü yada ilerleyen bi zamanda aa sen demiştin dogru demişsin dedikleri oluyo. Bu burcunlada alakalı olabilir ve yetenek gibi düsünüyorum ben ama herkese söyleme bence :) adına ne düsünüyolarsa bırak düsünsünler

artık kimseye demiyorum da bakmıyorum da :) başıma gelmeyen kalmadı bazıları psişik oldugumu idda ettiğimi düşünüyo ama yanılıyorlar idda ettiğim bişi yok burcum ikizler bilmiyorum sezgileri kuvvetli bi burç mu :) ama teşekkür ederim ön yargılara karşı içimi rahatllattıgınız için..

merhaba rahatsı olmak değilde tepki almamak için burdan cevaplayamıyorum isterseniz özel mesaj atabilirsin..

ben yengeç burcuyum yengeç burcunun gizemli olduğunu söyler bazı kişiler astrollojiyle uğraşanlar falan, onun dışında kova burcununda sezgilerinin iyi olduğunu biliyorum Tabii bu kişiden kişiye değişiyor herkesin burç özellikleri kendisine uymuyor çünkü. ikizler olan bir çok arkadaşım var, eskiden böyle değilken yeni yeni sezgilerinin kuvvetlendiğini söylüyor. Olabilir yani insan büyüdükce kendini daha iyi tanımaya baslıyor :)

Son düzenleme:

tabi yükselenimde ikizler belki o yüzden bu kadar kuvvetlidir :) ben burcumu layığıyla taşıyorum malesef şaşmaz yani ama bu insanın hayatında yaşadığı tecrübelerdende kaynaklanabiliyo

tabi yükselenimde ikizler belki o yüzden bu kadar kuvvetlidir :) ben burcumu layığıyla taşıyorum malesef şaşmaz yani ama bu insanın hayatında yaşadığı tecrübelerdende kaynaklanabiliyo

evet haklısın canım yaşadığın ortam, gördüğün ilgilendiğin şeyler vs. :)

Gaygı yalnız Allah bılır ama ınanıyorum kı dılerse ıstedıgıne gosterır..senın de guzel bır yetenegın var bu manevıyata herkes ulasamaz benım de sana sormak ıstedıkelrım var ama sımdılık ozel mesaj gondermek ıcın mesaj sayımı doldurmayı beklıyorum:)

Allah herkese böyle bir yetenek vermez
Ne güzel canım...
Allah vergisi bu yeteneği kullanmasını da bildikten sonra bu kaygıların düzelir umut ediyorum

Canım bende evliyim ve 6 aylık bebeğim var
Eşimle çok sorunlarımız var ve her gün bi bahaneyle tartışıyoruz
Lütfen bana da hissettiklerini söyler misin

Merhaba Galenia,
Ben bu durumun beyinle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Çok zeki insanlar daha çok değişik enerjileri
algılayabliyorlar. İkizler burcu da zekanın burcu zaten ama bu yeteneğini gerekli durumlarda kullan bence.
Önemli durumlarda, kendi amaçlarını gerçekleştirmek için karşına çıkan fırsatları değerlendirmek gibi durumlarda , hayattaki zor durumlara, zorluklara hazırlıklı olmak için çok ihtiyacın olacak bu yeteneğine.
Geleceği kimse bilemez ama Bir işin sonunun iyi mi kötü mü olacağını sezgilerinle az çok anlayabilirsin. başkalarına da yol gösterip yardımcı olabilirsin. Ama hep küçük, günlük meraklar için kullanmak beynini yorar.
Bu yeteneğini kapatmak ise seni köreltir.
Önemli olan yeteneği doğru kanala oturtmak.
Neyse uzun yazdım.Hassas bir konu, yanlış anlaşılmak istemem...:44:

Bu durum bende de var.
Ben şöyle olduğunu düşünüyorum.
Karşındaki kişiler senin kadar zeki ve enerjisi yüksek kişiler olmayabilirler. Durum böyle olunca da, senin dediklerin çıkar gibi gözükür.
Çünkü onların içinde parlamış olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…