cnm msj attım gormednmı????
ya bende işte bunu anlayamıyorum sen paylşıyorsun eger ılgılenmıyorlarsa hıc gırp yazmalarına gerek yokkı bu sana bu haktanınmıs sonucta begenmeyen topigine gırmesın
özel msj atarsan yardımcı olabilirim cnm..
merhaba ,kimseciklerrr yok muuuuuuuuu beni az çok sevenler nasılsınız yaaa
özel msj atarsan yardımcı olabilirim cnm..
yani ama herkesede tek tek bunu anlatamazsın ki ablacımartık hayırlısı :26:
merhaba ,
rica etsem benim hakkımda neler hissetiyorsun söyleyebilir misin?..bu günlerde kafam çok karışık ailevi ve maddi sorunlarım var..
rahatsızlık vermek istemiyorum ama bir sürü mesajın içinde görmediğini düşünerek tekrar yazmak istedim
ımm olmuyor buradan birkaç kelime yazarmısın ltfennnmsj kutumu boşalttım belki şimdi atabilirsin cnm.
Psişik olduğunuzu iddia ediyorsunuz? Elinizde kanıtlar var mı? Hoş olsa bile biz bunlara nasıl inanabilirz ki? Bazı insanların duygusal yönleri çok gelişmiştir. Hissettiklerinin, rüyalarının doğruluk payı vardır. Hani toplum içinde temiz kalplilik dediğimiz olgu.
Ve inanamıyorum ki, sadece rumuzu olan, kişisel bilgileri belki fake olan, avatar resmi olan insanlar ne hissediyorsun diye soruyorlar.
Astral seyahat işinin sanal boyutu bu olsa gerek.
Gerçekten inanamıyorum. Bize(?) Ağzım açık burada yazılanları okuyorum gerçekten!
özel mesaj atamıorum canm buradan yardmcı olamaz mısn
cnm burdan yazamıyorum tepki almaktan sıkıldım
Rahatsız olunan bi durum içeriğiyle açılmış amacı tamamen başka olan bi konu
Sevdiği bi özelliğini çok kötüymüş gibi gösterip ilgi çekmeye çalışmak da moda oldu
cnm burdan yazamıyorum tepki almaktan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?