6. his değil bu..

ya bende işte bunu anlayamıyorum sen paylşıyorsun eger ılgılenmıyorlarsa hıc gırp yazmalarına gerek yokkı bu sana bu haktanınmıs sonucta begenmeyen topigine gırmesın

yani ama herkesede tek tek bunu anlatamazsın ki ablacım artık hayırlısı :26:

kimseciklerrr yok muuuuuuuuu beni az çok sevenler nasılsınız yaaa
merhaba ,
rica etsem benim hakkımda neler hissetiyorsun söyleyebilir misin?..bu günlerde kafam çok karışık ailevi ve maddi sorunlarım var..

rahatsızlık vermek istemiyorum ama bir sürü mesajın içinde görmediğini düşünerek tekrar yazmak istedim

Psişik olduğunuzu iddia ediyorsunuz? Elinizde kanıtlar var mı? Hoş olsa bile biz bunlara nasıl inanabilirz ki? Bazı insanların duygusal yönleri çok gelişmiştir. Hissettiklerinin, rüyalarının doğruluk payı vardır. Hani toplum içinde temiz kalplilik dediğimiz olgu.

Ve inanamıyorum ki, sadece rumuzu olan, kişisel bilgileri belki fake olan, avatar resmi olan insanlar ne hissediyorsun diye soruyorlar.

Astral seyahat işinin sanal boyutu bu olsa gerek.

Gerçekten inanamıyorum. Bize(?) Ağzım açık burada yazılanları okuyorum gerçekten!

yani ama herkesede tek tek bunu anlatamazsın ki ablacım artık hayırlısı :26:

hehehe tememmm haklısın buarada öle gormedn bırseyler hıssedebılıyormusun mesela ben herks sormus oyuzdn bende sorayım bari:)

mrhaba çok dikkatimi çeken ve merak ettiğim bi yeteneğiniz var :)

birde sizden birşey rica etmek istiyorum buna şuanda çok ihtiyacım var benimle ilgilide birşeyler söyler misinnn ?? :26: :26: :26:

burda tartışma konusu olmasın diye yazmıyorum özel msj atabilirsiniz

ben psişik oldugumu idda etmiyorum hanımefendi sadece bunu buraya dert olarak yazmıştım belki arkadaşlar bi kaç iyi kelime söyler diye benim kimseyi kırmak istememden kaynaklanıyo bende hissettiğim şeyleri söylüyorum ne geleceği gördğümü idda ediyorum nede astral seyahate çıktıgımı ki reklama ihtiyacım yok aksine deşifre olmaktan çekndiğim için sorunumu buraya yazdım fallar bölümüne değil umarım anlatabilmişimdir artık kmseye birşey söylemiyorum içiniz rahat olsun.. iyi kötü buda szin yorumunuz saygı duyarım.

Rahatsız olunan bi durum içeriğiyle açılmış amacı tamamen başka olan bi konu
Sevdiği bi özelliğini çok kötüymüş gibi gösterip ilgi çekmeye çalışmak da moda oldu

Son düzenleme:
Rahatsız olunan bi durum içeriğiyle açılmış amacı tamamen başka olan bi konu
Sevdiği bi özelliğini çok kötüymüş gibi gösterip ilgi çekmeye çalışmak da moda oldu

Seviyorum akıl dolu mesajları

cnm burdan yazamıyorum tepki almaktan sıkıldım

canm avatarda benm resmm var zaten işine yarar mı blmiyorum hea bu arada sevdiğim kşi hakknda ve bu yıl sınava gireceğim onun hakknda bişeler öğrenmek istyorum sormak istedklerini sor ben sana buradan cevap yazarm tatlm tşkkr ederm bu arada

Son düzenleme:
hiç aklına gelmiyo kimsenin sanırım temiz kalpliliği ama tabi hep bardağın boş tarafından bakmaya takmışız hemen bi büyücülükle ilgi çekmeyle sınanalım sadece gülüyorum burdakilerin bana bana ilgi göstermesine mi ihtiyacım var sizce sadece arkadaşlarım bu kadar ama allah bazılarına böyle değişik özellikler verir kabul etmek istemesenizde ben artık kimseye cevapta vermiyorum hala neyin suçlaması anlayabilmiş değilim ama tamam siz haklısınız diyip geçiyorum kimseyi kırmak değil n iyetim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…