6. his değil bu..

sizindemi hiseriniz kuveetli anlatırmısınız

bende çevremdekilere hiç bi şekilde bahsetmiyorm çünkü kesin o çirkin şey dediğimizle bi ilgim oldugunu düşünüyorlar benimde yıldızım kuvvetli çıkmıştı bide araştırdım altıncı his dye bişi yoktur o 3 harflidir diyodu o yüzden his diyemiyorum benimde yastıgımın altında cevşen ve ufak kuranı kerim var ve acaip huzr vriyo bana onlar olmadıgındada korkmuyorum ama çabuk nazar çeken biri oldugum için dualarlayım hep allah öle kötü şey leri göstertmesinde uğraşmıorumda zaten ama köreltemiyorumda bu huyumu hep sleyesim geliyo hissettiğim bişiler olunca

çok ilgimi çeken konular bunlar çok inanırım ben böyle şeylere lütfen benim hakkımdada bişeyler yazabilirmisin şu ara çok ihtiyacım var

[esmer şeker arkadaşım benim bu tür ön sezilere ihtiyacım var istersen yapabilirsin diyosun ya ben istiyorum yardım edermisin

canım benim bu senininde olan bişi değildir yani inanma derim öyle hislerini açıp kpatamazsın allahın sana bahşettiği bşidir enerjinle alakalıdır yada yldızın yüksektir işte bu yüzden ön sezilerin kuvvetliyse kendini zaman geçtikçe belli eder en basitinden biriyle yüz yüze geldiğinde onun hiç mutlu olmadıgını büyük acılar çektiğini veya aldatılgını v.s seziyorsan ilk görüşte yada kıskanç mı saf kalpli mi oldugunu.. sendede zamanla ortaya çıkabilir derim..

galenia bana ne hissediyosun cvp vermedin bekliyorum şuan lütfen

Lütfen bende istiyorum hissettiklerini yazarmısın bilgi olarak istediklerini yazarım özelden mesaj atamıyorum şimdilik çünkü

gülüm ben özelden cevap yazdım sana ayrıyetten bi konuda senden bişey rica edecem.10 dak. bir özel mesaj atabiliyormuşuzya .zamanın dolmasını bekliyorum.

yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:

Eklentiler

• $Fotoğraf0702.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0704.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:

evet öle yazıyo....:/ ama şu şekılde de degerlendırebılırız ö harfıne dıkkat edersen noktaları 2 tane kalp şeklınde..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…