Bahsetmiyorum dışarı artık canım. En güzeli bu. Kötü bir şey değil. O çirkin varlıkları görmediğim sürece sıkıntı yok. Geceleri de 7 kere ayetel kürsi okuyup uyurum. Hiç kötü rüya görmem. Kötü rüyalarıda ayetel kürsi ile engelliyorum. Ben yıldıznameye baktırmıştım. Kuranda daa olan birşey bu. Yıldızım yüksekmiş benim baya. Bu his ve ya ne diyorsak yıldızla alakalı olabilir.
Bahsetmiyorum dışarı artık canım. En güzeli bu. Kötü bir şey değil. O çirkin varlıkları görmediğim sürece sıkıntı yok. Geceleri de 7 kere ayetel kürsi okuyup uyurum. Hiç kötü rüya görmem. Kötü rüyalarıda ayetel kürsi ile engelliyorum. Ben yıldıznameye baktırmıştım. Kuranda daa olan birşey bu. Yıldızım yüksekmiş benim baya. Bu his ve ya ne diyorsak yıldızla alakalı olabilir.
[esmer şeker arkadaşım benim bu tür ön sezilere ihtiyacım var istersen yapabilirsin diyosun ya ben istiyorum yardım edermisin
benimle ilgilide birseyler soyleyebilirmisin???banada ozel msj lutfen!
canım benim bu senininde olan bişi değildir yani inanma derim öyle hislerini açıp kpatamazsın allahın sana bahşettiği bşidir enerjinle alakalıdır yada yldızın yüksektir işte bu yüzden ön sezilerin kuvvetliyse kendini zaman geçtikçe belli eder en basitinden biriyle yüz yüze geldiğinde onun hiç mutlu olmadıgını büyük acılar çektiğini veya aldatılgını v.s seziyorsan ilk görüşte yada kıskanç mı saf kalpli mi oldugunu.. sendede zamanla ortaya çıkabilir derim..
gülüm ben özelden cevap yazdım sana ayrıyetten bi konuda senden bişey rica edecem.10 dak. bir özel mesaj atabiliyormuşuzya .zamanın dolmasını bekliyorum.
buyur ablacım tabiii
canım msn e cok baktım ama senı goremıorum ogun yazısıyorduk tam net gıdıp geldı yazmadım :S
canım msn e cok baktım ama senı goremıorum ogun yazısıyorduk tam net gıdıp geldı yazmadım
canım bende pek giremedim msnye şimdi açığım ama
Canım gelsene bekliyorum seni :)
Sana süper bi diyeceğim var
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:
Kız Neresi Göremedim Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?