- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:
güzel yrumlamısın cnmda seven yok ki :)öl kelimesini sonradan biri söyleyince gördüm. ama noktalarını ben daha çok birbirini seven iki masum kalp olarak yorumlamıştım birisi gördüm ama noktaları kalp gibi yazınca görebildim ancak :26:
buarada canm özelden bi soru sorabilirmiyimmm :26: (ah ahhh sormadanda duramıyo insan işte)
güzel yrumlamısın cnmda seven yok ki :)
hehhe bzimde yorumlamamız böyle oluyo işte:/ belki bilmediğin biri vardır sana karşı duygular besleyengerçiii desene benden dahamı iyi bilcen görüyorum anlıyorum kzıııııımmm deseneee hihiihihih
özelden cevabın için çok teşekkür ederimmmçok doğru yorumlamışsın olayı
ayyy çatlarımm yawrum yaaa geldim ama yoktunn inş gelirsinn
özelll msj atabilirsiniz :)
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:
gulümmm napıon datlum? ya kahve falından hiç anlamam ama, ben ilk baktığımda 2 insan birbirine çok yapışık. onların biraz uzağında sopa gibi incecik biri var. ve o 3 ünü de uzaktan izleyen bi adam var. yaşça da ebatça da baya büyük. üstelik niyeti hiç hoşuma gitmedi. sigara içmiş, üflüo gibi geldi. hani türk filmlerinde olur ya kötü adamlar aynen öyle.. onların haricinde bi köpek gördüm. bi de bi sürü yolun var cnm. dediğim gibi hiç anlamam bu işlerden ama, sadece benzettiğim objeleri söyleyeyim dedim.
ayrıca galeniacım, fincanda bi yazı gördüğünü sölemişsin ama, kahve telvesi sonuçta, ben ordan hikaye kitabı bile çıkartırım. her harfe benzetebilir herkes o telveleri. o yüzden sadece kuruntu yapmışsın cnm. :44: Allah gecinden versin, getirme öyle şeleri aklına tatlım.
ya geçen gece fal falan dediydin ya, ben de başka topiklerde arıyodum dediğini. tesadüfen gördüm ki bu topiğe koymuşsunhe bu arada burçlar, tarot ve astroloji diye bi bölüm var. orada bi başlık açıp koyarsak falı, belki yorumlayanlar çıkar cnm. http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji-f41/
öpüyorum cnm. görüşürüzzz
canım ö nun noktası kalp seklınde ve ıcınde ö ve l olan bı sıım olabılrı öl yazann yerın yanındada bı erkek var resmen bellı her yerı elını belıne dayamıs duruyor öl yazan yerın sol tarafındada arapca bısye yazıor dıkkat edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?