6. his değil bu..

yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:

Ben de ö nün yanındakini bayan silüetine benzettim.Yani ince zarif bi bayan var gibi geldi.
İyi düşünmek lazım herzaman

konuyu okuyunca hiç tuhaf karsılamadım geçen gün tvde buna benzer bir olay vardı bir kız kimde ne hastalık var anlayabılıyormus bir bakısta. adıda ısın kız. buna benzer birşey olsa gerek. ilahi güc aslında. yani herkeste olabilecek birşey. zihin gücüyle herkes herşeyi yapabilirmiş bunu okudum buna inanıyorumda ama sadece bunu geliştirmek gerektiğini düşünüyorum o yüzden bizlere tuhaf geliyor ya. bence herkese anlatma bu durumu belli etme. çünkü Allah tarafından bu özelliğin zaman içerisinde körelebilir. Senin yerinde olmak isterdim. Böylelikle paranoyaklık derecesine gelmezdim bazı konularda. Keske benim içinde yorum yapabilsen. İş hayatım okul hayatım suan beraber olduğum kişi hakkında beni gerçekten sevip sevmediğini aldatıp aldatmadığını yada evlenceğimizi ve evlilik hayatımıızın nasıl gideceği konusunda yorum yapsan. buna bu aralar cok ihtiyacım var.Son günlerde hep diyorum keske bana bir yol göstersen Allah'ım diye. Geleceği görebilsem diye. başka ne isterdimki.

öl kelimesini sonradan biri söyleyince gördüm. ama noktalarını ben daha çok birbirini seven iki masum kalp olarak yorumlamıştım birisi gördüm ama noktaları kalp gibi yazınca görebildim ancak :26:
buarada canm özelden bi soru sorabilirmiyimmm :26: (ah ahhh sormadanda duramıyo insan işte )

güzel yrumlamısın cnmda seven yok ki :)

güzel yrumlamısın cnmda seven yok ki :)

hehhe bzimde yorumlamamız böyle oluyo işte:/ belki bilmediğin biri vardır sana karşı duygular besleyen gerçiii desene benden dahamı iyi bilcen görüyorum anlıyorum kzıııııımmm deseneee hihiihihih
özelden cevabın için çok teşekkür ederimmm çok doğru yorumlamışsın olayı

estafurullah bebeimmm iyi şeyler demek isterdim ve terzi söküğnü dikemez canım

canım özelden yorumun ıcın cok teşekkürler umarım dediğin gibi olur :))

canım sendeki durumçokta anormal değil. Bazı insanlar birisinin yüzüne baktığında neler yaşadığını anlıyabiliyo hani derler ya bu saçları değirmende ağartmadık diye. İnsanların yaşanmışlığı yüzündedir çoğu insanında kalbi yüzüne vurur. Bende bazı insanların neler yaşadığını yüzlerine bakınca az çok kestirebiliyorum ama seninkisi bu durumun biraz ilerlemiş hali ve bu senin için çok ama çok büyük bir artı. Şöyle düşün insanlardan kazık yemezsin dost görünenleri kestirebilirsin birinin hayatını mahvetmesini engelleyebilirsin hayal kırıklıkların azalır. Senin yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır kimbilir

özelll msj atabilirsiniz :)

canım sayfaları okudumda birisi hakkında birşeyler hissedebiliyomuşsun ben çok meraklıyımdır. Fala pek inanmam ama böyle şeylere biraz inanırım benim hhakımda ne hiisettin özelden istemişsin ama ben özelden atamıyorum sanırım hakkım yok. İçinden gelirse tabii

canım özelden atamıyorum buradan yazayım önceliğim iş özellikle öğretmenlik istiyorum ee bir de aşk hayatı.
Tekrar vakit ayırdığın için sağol

yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:

gulümmm napıon datlum? ya kahve falından hiç anlamam ama, ben ilk baktığımda 2 insan birbirine çok yapışık. onların biraz uzağında sopa gibi incecik biri var. ve o 3 ünü de uzaktan izleyen bi adam var. yaşça da ebatça da baya büyük. üstelik niyeti hiç hoşuma gitmedi. sigara içmiş, üflüo gibi geldi. hani türk filmlerinde olur ya kötü adamlar aynen öyle.. onların haricinde bi köpek gördüm. bi de bi sürü yolun var cnm. dediğim gibi hiç anlamam bu işlerden ama, sadece benzettiğim objeleri söyleyeyim dedim.

ayrıca galeniacım, fincanda bi yazı gördüğünü sölemişsin ama, kahve telvesi sonuçta, ben ordan hikaye kitabı bile çıkartırım. her harfe benzetebilir herkes o telveleri. o yüzden sadece kuruntu yapmışsın cnm. :44: Allah gecinden versin, getirme öyle şeleri aklına tatlım.

ya geçen gece fal falan dediydin ya, ben de başka topiklerde arıyodum dediğini. tesadüfen gördüm ki bu topiğe koymuşsun he bu arada burçlar, tarot ve astroloji diye bi bölüm var. orada bi başlık açıp koyarsak falı, belki yorumlayanlar çıkar cnm. http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji-f41/

öpüyorum cnm. görüşürüzzz

canım ö nun noktası kalp seklınde ve ıcınde ö ve l olan bı sıım olabılrı öl yazann yerın yanındada bı erkek var resmen bellı her yerı elını belıne dayamıs duruyor öl yazan yerın sol tarafındada arapca bısye yazıor dıkkat edersen

yawrum haklı olabilirsin de işte kuruntu yaptım ki bana bakan kadın süper fal bakıo herşeyi bir bir diyo ondan dedim bide ben onunla olmalı mıyım a bişi yazcam çoooooooooook önemli yorum istiyommm kafam karışıkkkk

bende tam tersi onu kadına benzetmiştim saol canım yorumun için

arkadasım bu kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık değil. buna altıncı his de,önsezi de,temiz kalp de. ama kesinlikle psikolojik sorun değil. bence insanlara bu yeteneğini belli etme,bildiğin kendine kalsın. ya da en yakınlarına anlat neler gördüğünü o kadar. bu durumuna sahip olmak isteyen cok kişi var! mesela ben insanların geçmişini görüp daha yakından tanımak,doğru kararlar vermeni sağlar. o yüzden takma kafana güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…