6. his değil bu..

Bence hislerinin rahatsızlıkla bi ilgisi yok...Bu senin öngörülerinin hassaslığıyla alakalı bişey...Bende iyi yönde geliştirmeye çalışıyorum bu hissi...Kitaplarda bunla ilgili formüller bile veriyorlar ki başarılı olabilelim...Bazen insan ne yapması gerektiğini bilemediği zamanlarda 6. hissine kulak vermesi gerekiyor.....

Son düzenleme:
cnm şimdi gördüm nolduuuu :/

canım eşimin iş yerine bi sekreter almışlar nedense kaç gündür ondan etkilendiğini düşünüyorum ben görmedim kızı güzelmi çirkinmi bilmiyorum ama bu kurt içimi kemiriyo gidip görcem ama güzelse iyce takarım bi yardımcı olsan kuzum bana eşimle ve benle ilgili bişeyler hissedebilirmisin bilmemki iyi veya kötü yazarsan sevinirim valla psikolojim bozuldu kaç gündür eşimle tartışıyorum sürekli özelden yazarsan yorumunu bekliyorum lütfen

Benimde rüyalarım çıkar hep..
rüya görürürm gördüğüm olayı yada kimi gördüysem dikkat et böyle olacak derim o gün olur..
ilk başlarda çok şaşırıyodum ama artık alıştım normal geliyo..
bazılarının hisleri kuvvetli yada kalperi temiz ondandır diye düşünüyorum...

bi kaç örnek veriyim çok alakasız okuldan bi kızı rüyamda gördüm annesini tanımıyorum ama yumurtlalıklarıkarlından doktora gidiyo gördüm ağlıyo..
kıza ertesi gün dedim annesi o gün doktora gideekmiş zaten şaşırdı..doktor rahimini almamız gerek demiş kadına.. kızda bende Şok tabi..

Gecen arkadaşa dedimkii oğlunu gördüm rüyamda hızlı hızlı koşuyodu dikkat et bişe olur. ertesi gün işe geldikii oğlu düşmüş ön bütün dişleri kırılmış..

İşle ilgili rüya gördüm ertesi gün iş yerimiz alt üst oldu hep benimle ilgiliydi..

birinin ölümünü gördüm ağladım rüyamda 1 hafta içinde hasta olmayan kişi kalp krizinden öldü...

bence kalp temizliği olabilir yada tesadüf bilmiyorumm..

hiç hoşuma gitmedi hiç.. kafanı ilgini enerjini Baska şeylere yönelt. yaşın çok küçük Bak Başedemezsin, işin içinden çıkamazsın. çıkar hayatından falları.. hiç hoşuma gitmedi falında çıkan yazı.. lütfen çıkar hayatından tamamen.. fal kapatma, yalvarsalar da fal Bakma.. Ben de çok hevesliydim.. herkesin falına Bakardım.. güzel şeyleri söyleyince insanları mutlu edince mutlu oluyorsun anlıyorum ama Birgün felaketleri görmeye Başladiğinda inan çıkamazsın işin içinden.. allah korusun kafayı sıyırma noktasına gelirsin, ablamda vardı inan kızın hayatı mahvoluyordu zor kurtardık.. geceleri elinden tutarak yatardım.. gecesi gündüzü kalmadı kızın.. kim ölecek olsa ayan oluyordu.. hepimizi ayağa kaldırıyordu çığlık çığlığa şu ölecek Bu ölecek diye.. 2 gün sonra haberini alıyorduk.. Bigün falcıya gittik kadın evinde su falına Bakıyordu.. ablamı gördü üstünü Başını yırttı kadın, defolun gidin Burdan dedi.. ne oldu teyze dedik, gidin diyorum size Bu kız Boş değil korkuyorum gidin dedi.. o oldu.. ablamı psikoloğa falan götürdük.. zamanla düzeldi.. o Bitti Ben Başladım falcılık oyununa.. hiç iyi sonuçlanmadı canım.. kendi kendime fal Bakarken hiçbişeyi olmayan teyzemi gömdüklerini gördüm.. anneme anlattım, inanma unut dedi.. unuttum.. 2 ay geçmedi.. teyzem grip oldu.. düzelmeyince hastaneye gitti, kan kanseri teşhisi koydular.. 1 ay sonra vefat etti.. ama kendimden o kadar korktum ki.. sonra Bıraktım.. asla vermem kendimi eskisi gibi.. öyle Bi konsantre olurdum ki.. Ben de kendi fallarımda ne yazılar ne şekiller görürdüm.. iyi değil.. geleceği yalnız allah Bilir.. ona siğin.. konsantre olma.. Böyle insanların sonu hiç iyi olmuyor.. inan Bana..

cnm bnmle ilgili neler geçti içinden özelden yazamadım msj sayım az, iki satırda olsa yazarmısın şimdiden teşekkürler.

evet canım dün mesela kuafördeydim birine fal baktırdım ki kadın gerçekten biliyo ben sana bakamam dedi dedim herkese baktın bana niye bakmıyosun sana bakarken bile gözlerim yanıyo tek başına kalırsan bakarım ama şartım sende bana bakıcaksın dedi tamam dedim baktı gerçekten çoğu şeyi bildi ve benden hemen sonra bıraktıgını söyledi içeri gitti onlarada söyledi oturdugumu yerde soba vardı sobaya öle bi daldım ki ateş gördüm bağıran insanlar bi sn önce bişi olcak dedim sonra bam diye bi ses ve kaza oldu zaten şehitlerden falan acaip etkilenmiş ben daha fena kafaya takar oldum artık kim isterse bakmıyorum dedim sanki siz anlatırken bir bir gözüme geldi sanki evlilikle bile bişiler gördüm zorluklarınızı falan çok tuhaf bişi oldu bendeki durdurulamıyo inanın istesemde az dalayım bişiler görüyorum ve hiç bi şekilde 3 harfli görüp hissetmiyorum :/ en iyisi ilgimi başka şeylere yöneltmek haklısınız saygı gösterip okudugunuz için teşekkür ederim tek olmadıgımı bilmekte rahatlatıyo beni..

ben hiç rüyalarımın çıktıgını görmedim desem yalan olur ama kendimle ilgili rüyalarım çıkar kendimi gelinlik giymiş grdüm ve yeni biriyle tanışmıştım yanında başka gelin vardı çocuk kızı arabaya bindiriyordu gidiyolardı bende yere düşüyodum gelinlik çamur oluyodu sabah kalktım çocuga sen evlenip boşandın mı dedim şok oldu nerden biliyosun burda kimse bilmiyo ailemden başka dedi yani bana sadece işaret olur o kdar çıkmaz rrüyalarım ama birinin geleceğini veya bana ne amaçla yaklaştıgını bilirim

galeniacım msjını aldım kızı gidip gördüm aynı anlattığın gibi sen harikasın bu 6 his falan değil özel bi güç soru işaretlerinide biliyorum sağol bitanem valla bu kıskançlık yedi bitirdi beni bununla ilgilide bişey yazarmısın nasıl davraniimm valla çok sinirliyim eşimi accayip kıskanıyorum o ne düşünüyo seviyorum diyo ama ya ablacım özele nonu yazsana seni ariimm
valla kimseye vermem

Forumda gezerken denk geldim konuya benimde ilgimi çekti, çok da şaşırdım açıkçası. Benim iç böyle durumlarım yoktur. Sezgilerim falan hiç kuvvetli değil herhalde. Rüya zaten çok nadir görürüm.
Yazılan cevaplardan anlaşıldığı kadarıyla buradaki arkadaşların yazdıkları yazılar kadarıyla onlar hakkında bir şeyler mi hissedebiliyorsun? Bu gerçekten ürpertici benim açımdan. Yoksa haklarında bir kaç soru yöneltip onlar hakkında bir şey mi hissediyorsun?
Şimdi bana da şunu şunu hissettim senin için dersen düşüp bayılabilirim herhalde

beklediğin hatta güvenip beklediğine değecek biri var cnm hyrlsıı :)

ayyy dayanamayıp gördün müüüü inanamıyorummmm :) ayy ablacım umursama kızı hiç açma konusunu imalarda bulunuyosun ypma derimm kendini dşürüyosun eşiin gözünden ki kızı güzel bulmuyoooo

beklediğin hatta güvenip beklediğine değecek biri var cnm hyrlsıı :)

ay çok hoşmuş...
Ya ticker da gözüktüğü üzere asker bekliyorm değceğini düşünüyorum bende senin gibi. Teşekkür edeyim öngörün için. Ürperticek bir şey söylemedin bayılmadım şanslıyım :)

galeniacım ben de bebek istiyorum, olucak mı? Bu yıl bitmeden hamile kalabilicek miyim? Ya da ne zaman kalabilicem? Bi de iş hayatına geri dönecek miyim? Şimdiden teşekkür ederim canım

:) çok mutlu şeyler gördüm evliliğinde bile mutlu olucaksın cnm

:) çok mutlu şeyler gördüm evliliğinde bile mutlu olucaksın cnm

Arkadaşım teşekkür ederim tekrardan öngörülerin için. Herkesin hayali mutlu olmak inşallah tabikide.
Ben biraz daha espiritüel anlamda yaklaştım konuya çünkü kendim ve çevremde hiç böyle yetenekleri olan tanıdıklarım olmadı.
Sana samimi bir yorum yapmam gerekirse bu bir yetenekse eğer bunu böyle açık bir platformda paylaşmamanı tavsiye ederim ben. Kahin köşesine dönebilir herkes hakkımda öngörüde bulun diyebilir. Olur ya çıkmaz yada birkaç kez çıkar ne bileyim seni sıkıp üzecek şeyler yaşanabilir sonuçta sanal ortam.
Yanlış anlamanı istemem kesinlikle yorumumu.

evet haklısın cnm bnm zaten kafam çok karışık artık istemiyorum kendi köşeme içime kapanmak istiyorum bakmıcam daha çok teşekkürler

bende geçen hafta bir iş mülakatına girmiştim önümüzdeki hafta geri dönücekler olumlu olursa benim için hayırlı olucak mı bana da bu konumda yardımcı olursan sevinirim :)

Galeniaaa imdaaat diye bağırma bak sakın özelden bi soru sorucam hihihhih

tatlım bağırasım var valla içim sıkılıyo bunaldımmmm kötüyüm içime kapandım kendi dünyama çekildimmmm artık bakmıyorum ama sana cvp verdim m.etmeee

galenia cım işte böyle bi manyak tarafım var bliyorum çok fena ama napiim bu hayat beni öyle yorduki hani anlatsam roman olur derler yaa aynı öyle ablacım şimdi sana son bişey sorcam ve bi daha uzun bi süre sormucam ben zengin olacakmıyım yaa bi şans oyunu falan ablacım nolur bi yaz ya çok bunaldımm seni seviyorum kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…