arkadasım bu kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık değil. buna altıncı his de,önsezi de,temiz kalp de. ama kesinlikle psikolojik sorun değil. bence insanlara bu yeteneğini belli etme,bildiğin kendine kalsın. ya da en yakınlarına anlat neler gördüğünü o kadar. bu durumuna sahip olmak isteyen cok kişi var! mesela beninsanların geçmişini görüp daha yakından tanımak,doğru kararlar vermeni sağlar. o yüzden takma kafana güzelim.
Allahın vermiş olduğu meleklerin desteklediği bazı şeyler de daha önce bilgi sahibi oluyoruz.
bende bir olayın iç yüzünü bir adım sonrasını çok çabuk yorumlarım.
herhangi bir konu konuşulurken o olayın aylar sonra ne boyuta geliceğini söylerim.
dediklerim hep çıkar. bu yüzden ben çevremle daha iletişime geçiyorum.
bir de rüyamda görürüm genelde bir ertesi gün olabilicek şeyi.. bunu da o kişiye söylemem.
insanlar bir umut dünyasında yaşadığı için çok fazla yükleniyorlar.
eşim çok korkar sezgilerimden nereye gitse hisseder telefon ederim:) hatta arkadaşları bile ezberlemiş.
yenge sana çip taktırmış diyorlar.
tüm gördüklerinizi bildiklerinizi kendinize saklarsanız çok zor olmaz.
burcunuz ne?
bir de çok yakın birini kaybettiniz mi?
bunu merak ettim. sezgileri çok kuvvetli olan bir abla bazı burçların, ve yakınını kaybetmiş diğer dünyada kapısı olanların daha fazla şey hissettiğini söylemişti.
bu yüzden ben de sormak istedim.
konu ilgimi çekti bendede var bişiyler rüyalarım çıkar.mesela öss puanını ve kazanacagım yeri bi hafta önce rüyamda gördüm.puanımın küsüratı bile aynıydı.ayrıca ben insanlarda renk görürüm herkesin kafasının üstünde renk balonları vardır.kokularıda renkli görürüm.kimseye solemedim ama bazen agzımdan kaçıyo mesela.gecen arkadas parfüm sıkmıs kokuyu aldım istemsiz aaa ne kadar mavi bi koku demişim.bende boleyim benden başka bole olan var mı
bana da bakabılır mısnız lutfennnnnnn
özel msj atarsanız tabiii :)
çok canım sıkkın galenia online gördm seni özelden msj atamıyorum konuşabilirmiyiz biraz burdan hemen yazarsan sevinirim
canım özelden sürem dolmuş yazamadım özelde.çok teşekkür ederim.ilgin için.
arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz...varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?