6. his değil bu..

çok teşekkür ederim balım artık bende normal oldugunu dşünüyorummm

Allahın vermiş olduğu meleklerin desteklediği bazı şeyler de daha önce bilgi sahibi oluyoruz.

bende bir olayın iç yüzünü bir adım sonrasını çok çabuk yorumlarım.

herhangi bir konu konuşulurken o olayın aylar sonra ne boyuta geliceğini söylerim.

dediklerim hep çıkar. bu yüzden ben çevremle daha iletişime geçiyorum.

bir de rüyamda görürüm genelde bir ertesi gün olabilicek şeyi.. bunu da o kişiye söylemem.

insanlar bir umut dünyasında yaşadığı için çok fazla yükleniyorlar.

eşim çok korkar sezgilerimden nereye gitse hisseder telefon ederim:) hatta arkadaşları bile ezberlemiş.

yenge sana çip taktırmış diyorlar.

tüm gördüklerinizi bildiklerinizi kendinize saklarsanız çok zor olmaz.

çip olayına güldüm bende öyleydim hatta eski sevgilim ben seni aldatmak istesem bile aldatamam hemen anlarsın sezersin derdi ama evet artık yakınımdaki insanlara açmıyorum bunu kendim için kullanmış oluyorum ama burdaki arkadaşlarımdan bişi olmass

burcunuz ne?

bir de çok yakın birini kaybettiniz mi?

bunu merak ettim. sezgileri çok kuvvetli olan bir abla bazı burçların, ve yakınını kaybetmiş diğer dünyada kapısı olanların daha fazla şey hissettiğini söylemişti.
bu yüzden ben de sormak istedim.

evet annem gibi bi insan olan babannemi kaybettim çoooooook yakınımdı bide burcum ikizler

konu ilgimi çekti bendede var bişiyler rüyalarım çıkar.mesela öss puanını ve kazanacagım yeri bi hafta önce rüyamda gördüm.puanımın küsüratı bile aynıydı.ayrıca ben insanlarda renk görürüm herkesin kafasının üstünde renk balonları vardır.kokularıda renkli görürüm.kimseye solemedim ama bazen agzımdan kaçıyo mesela.gecen arkadas parfüm sıkmıs kokuyu aldım istemsiz aaa ne kadar mavi bi koku demişim.bende boleyim benden başka bole olan var mı

galenia cım senide sıkmak istemem sorunalrımla kusuruma bakma canım.çaresizlik çok kötü bir duygu.

sevgilerimle..

ilginççç

Çok dikkatimi çekti bu durum. Ama bence de hastalık ya da rahatsızlık olamaz. Bazı insanlarda oluyor böyle. Bende de benzer şeyler olabiliyor bazen. Aklıma gelen şey hemen oluveriyor. Bence sıkıntı yapma. Gül geç :)

canım özelden sürem dolmuş yazamadım özelde.çok teşekkür ederim.ilgin için.

mrb galenia birinci sayfadan itibaren okudum çok ilgimi çekti, Allahın bi lütfu sana bu hisler, merak ettiğim bi konu için 1 aydır bisürü istehare denedim hiççç bişi göremedim kalbim mi temiz değil nedir

Canım merhaba..Yazdıklarını çok iyi anlıyorum..Ben de bazen bu 6. his yüzünden korkuya kapılıyorum...Ben de annemi kaybettim ve onun öleceğini önceden rüyamda gördüm...Hatta rüya yorum kitaplarına daldım bayağı psikolojik sorunlar yaşadım...Ben de ikizler burcuyum...Artık rüyalarımı çok önemsemiyorum ve bundan dolayı daha huzurluyum...Ve 6. hissimi sadece güzel şeylere yöneltmeye çalışıyorum...Yoksa hayat çekilmez oluyor....Sana da tavsiyem çok olumsuz düşünüp de hayatı kendine zehir etmemen...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…