aslında bastırmanın yolu var ama burda yazarsam belki yanlış anlaşılır sen benim ne demek istediğimi ve beni hissedebiliyorsun bence
anladımda sanmıyorum yinede teşekkrler canım :)
ayhh galiba dayanamayıp soracağım galeniacığımm 3 aylık evli ve hamileyim gerçi şu an tek derdim bebeğim ve onunla ilgili en ufak bir kötü habere dayanamam ama genel manada birşeyler söylersin belki.. teşekkürlerr..
ben o konu için dememiştim ama neyse sanada teşekkürler
ne konuda dediğini anladım canım düşününce aklıma geldi :):)
ya bende dayanamıycam lütfen kızma bana ama seni denemek istiyorum
belki senin hislerin banada yol verir
ben hayatımı kökten etkileyen bir karar verdim sence iyimi yaptım yoksa sil baştan kararımı düzeltmelimiyim
Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına kız sadece hissetmiş sitedeki bazı üyeler konu sahibinden geleceği görmesini bekliyor haşa geleceği Allahtan başka kim bilebilir .....
Arkadaş ta cevaplıyor onun söylediklerini bende söylerim kimsenin tahmin edemeyeceği ilginç birşey söylemiyor ki.Tanımadan etmeden böyle böyle durum var nolcak demek garip ya sorana da garip cevap verene de .....
Tamam birşeyler hissediyorsundur ama bunu fala döküp geleceği bilebilirim vs vs hiç doğru bulmuyorum.
bence ince ayrıntısına kadar bişeyin her türlü sonunu düşünen bi insansın bana doğru gelmiyo ama ya sana doğru geliyorsa napıcaz?? bence sen bana özel msj at
Anlıyorum birşeyler hisediyorsun ama arkadaşlar böyle yapsam nolcak . olacak mı napmalıyım vs vs sizi deniyor da olabilir bu sefer seni deneyen biri çıktı mı yalan söylüyorsun böyle bi durum yok haydeeeeee konu fake kız yalancı yorumlar tepkiler sana yağar da yağar .... kib dikkat et.ben bunu başından beri söylüyorumki gaybı allahtan başka kimse bilemez kimseyi kırmamak adına cevaplıyorm ama bu kadar ötesi yok bende artık cevaplamıyorum zaten sırf kırmamak içindi sizin bu yorumunuz beni kendime getirdi teşekkürler.
arkdaşlar ben sadece sorun olarak gördüğüm bişeyi paylaştım medyum olmak ilgi çekmek gibi bi niyetim yok gaybı sadece allah bilir kimsenin hayatında köklü bi değişiklik yaptırmıyorum yanlış bi söz ettiysem veya davrandıysam özür dilerim ama niyetim falcılık değil bundan sonra muhabbet ederiz artık iyi niyetimden elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım ama benden bu kdar kimsenin tepkisini üstüme çekmek istemiyorum dikkat çekmek istemediğimde bilinsin iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim...
canım ben kendi adıma teşekkür ederim, ilgilendiğin için ve sabırla, tüm iyi niyetinle cevap verdiğin için..
ayrıca tabi ki gaybı sadece Allah bilir. bizlerin tek derdi, aslında birilerinden iyi birşeyler duyabilmek. yoksa geleceği öğrenelim falan değil. sadece umut dolu iki kelime. ve galenia sen bunu benim için fazlasıyla yaptın. yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş. çok tatlı kızsın. bu da korkulacak bi yetenek ya da özellik değil cnm. bence çok şanslısın. öpüorum seniii kendine iyi bak. lütfen sıkma canını canımmm
merhaba kötü bişi yok bence herşey yolunda anladıgım kadarıyla bebeğinizin üstüne titriyosunuz anne ve baba olarak gayet sağlıklı bence gnel manadada belki bi sene sonra bazı sıkıntılar çıkar ama şuan herşey çok iyi gidicek bence :) eşinin ailesiylede anlaşmamazlık göremedim ne güzel.. :) bebeginide sağ salim inş kucağına alırsın.. sevgiyle kal.
titriyoruz wallahi biraz da beklediğimizden çabuk geldi ya tedirginiz:)) inş sağlıkla alırız kucagımıza.. insan böyle zamanlarda tabiki mucize değil ama iki kelam güzel şey duymak istiyor iyi geliyor..size nasıl bir yetenek bahşedilmiş bilmiyorum ama içinizden gelerek güzel bir iki söz ve inş. ile biten bir dua etmekten kimseden kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum.. yoksa elbette, bizler ,ailemiz bebişlerimiz hepimiz rabbimin emanetiyiz ve hepimiz ona emanetiz.. teşekkür ederim cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?