Galenia özelden sorduğum sorularımı sabırla cevapladığın için teşekkür ederim.
Kesinlikle kötü niyetin olabileceğini düşünmüyorum.
Burada senden duyduğumuz bi iki sözle hayatımızı değiştirecek değiliz.Keşke o kadar kolay olsa...
Bizimki sadece merak ya da iyi bir şeyler duyma arzusu diyelim.
Ben kendi adıma teşekkür ederim.
canım öncelıkle çok tesekkur ederm
dalga gecenler ınanmayanlar lutfen yazmasın arkadas rahatsızlık olarak yazmıs zaten kımseye gel senın gelecegını okuyum hayatını yonlendıreyım dememş...
benımde tum ruyalarım gercek olur... konu sahıbınnde içinin temzıgı hısllerıne yansıyor tabıkı allahtan baska kimse kesın bırsey bılemez ama boyle hıslerı kuvvatlı ozel ınsdanlar da var bu ınkar edılemez!
Ben kötü niyet göremiyorum açıkçası
meraklıyız meraklıyızama olsun evlisin sanırım eşinide çok seviyosun :) hamile misin bilmiyorum ama hamile olabilirsin olursanda oğlun olucak bence içime doğdu pek bi sıkıntını göremedim ama bi borç var eşinin ailesinin olabilir size yıkmaya çalışıcaklar...
sağol cnm hamileyim oğlum olur mu bilmiyorum ama bi borç olayı var eşimin ablasının bize yıkmak değilde, bizde yardımcı olmak istiyoruz bi miktar verelim geri ödemeseler de olur diye düşünüyoruz.
merhabalarrrkimseciklerrr yok muuuuuuuuu beni az çok sevenler nasılsınız yaaa
cnm ılk mesajını okudum neden sıkıntı yapıyorsun kendıne bukadr allah vergısı bırsey olabılır. kımseyıde takma bence.
bende ozledne mesaj yazımd ama cevap yok
size özelden yazmayı denedim ama mesaj almak istemiyor falan diyo :44:
kimseciklerrr yok muuuuuuuuu beni az çok sevenler nasılsınız yaaa
çünkü bazı arkadaşlarım sadece dikkat çekmek istememden kaynaklandıgını düşünüyo buda haliyle rahatsız etti özelden yazanlara elimden geldiğince cevap veriyorum ama bazen insan iki güzel kelime duymak ister kmse benim o yada bu sebeple şöle böle dememle hayatını depiştirmicek ama işte bazı arkadaşlarıma anlatamadıgımdan sıkıntı yaptım
merhabalarrr
evlilik arifesindeyim benimde kafam karışık dalgınım ne oluyo anlamadım yardımın olurmu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?