6. his değil bu..

canım öncelıkle çok tesekkur ederm
dalga gecenler ınanmayanlar lutfen yazmasın arkadas rahatsızlık olarak yazmıs zaten kımseye gel senın gelecegını okuyum hayatını yonlendıreyım dememş...
benımde tum ruyalarım gercek olur... konu sahıbınnde içinin temzıgı hısllerıne yansıyor tabıkı allahtan baska kimse kesın bırsey bılemez ama boyle hıslerı kuvvatlı ozel ınsdanlar da var bu ınkar edılemez!

neden cevaplamıyımki hepini çok iyi insanlarsınız bende kendimde kötü niyet göremiyorum ama kusurla bakmak isteyen gözler zaten kusru görüyorlar önemli olan kapatmakta :) ben teşekkür ederim.. kimse kimsenin lafıyla değiştirmez bende öyle şeyler dememeyi bilicek hadde biriyim iyi şeyler sölemekte zor değil hissettiklerim bunlardı sevgiyle kalın. inş herşey yoluna girer.

cnım benim teşekkür ediyorum yinede ben kimseye yanıt vermiyorum bazı arkadaşlarımızın istediği olsun.. umarım herşey yoluna girer :)

sağol cnm hamileyim oğlum olur mu bilmiyorum ama bi borç olayı var eşimin ablasının bize yıkmak değilde, bizde yardımcı olmak istiyoruz bi miktar verelim geri ödemeseler de olur diye düşünüyoruz.

sağol cnm hamileyim oğlum olur mu bilmiyorum ama bi borç olayı var eşimin ablasının bize yıkmak değilde, bizde yardımcı olmak istiyoruz bi miktar verelim geri ödemeseler de olur diye düşünüyoruz.

hayırlı olsun diyelim o zaman :) siz bilirsiniz ablacım

kimseciklerrr yok muuuuuuuuu beni az çok sevenler nasılsınız yaaa

merhaba ,
rica etsem benim hakkımda neler hissetiyorsun söyleyebilir misin?..bu günlerde kafam çok karışık ailevi ve maddi sorunlarım var..

cnm ılk mesajını okudum neden sıkıntı yapıyorsun kendıne bukadr allah vergısı bırsey olabılır. kımseyıde takma bence.

cnm ılk mesajını okudum neden sıkıntı yapıyorsun kendıne bukadr allah vergısı bırsey olabılır. kımseyıde takma bence.

çünkü bazı arkadaşlarım sadece dikkat çekmek istememden kaynaklandıgını düşünüyo buda haliyle rahatsız etti özelden yazanlara elimden geldiğince cevap veriyorum ama bazen insan iki güzel kelime duymak ister kmse benim o yada bu sebeple şöle böle dememle hayatını depiştirmicek ama işte bazı arkadaşlarıma anlatamadıgımdan sıkıntı yaptım

canım bnce hislerin çok kuvvetli..
bazı insanlar öyle olabiliyor..
sen, rahatsız ediyorsa kimsenin gelmili geçmişi hakkında konuşma...
mesala bnde bazen çok insanları bi görüşte karekterlerini söyleyebilirim ve geneldede tutar....kafana takarsan iyiice büyür gider...

ya bende işte bunu anlayamıyorum sen paylşıyorsun eger ılgılenmıyorlarsa hıc gırp yazmalarına gerek yokkı bu sana bu haktanınmıs sonucta begenmeyen topigine gırmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…