- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
kizlar ben varim ama diyeti kilo vermek icin degil sagligimi korumak icin yapicam. cünkü anladigim uzere vucudum bu kiloda kalmak istiyo ve ben ne kadar zorlarsam zorlayayim ayni kiloya hoop geri. o yüzden safra kesemden rahatsizim onu rahatlatmak adina sadece düzenli beslenicem. buraya da yazmak isterim.
Kizlar bende buraya ne yiceklerimi yazicam bende bugun basladim kilom70.400yilbasina kadar elimden geleni yapicam 3hafta sure ama devam edicem tabi yedikleri mi yazym kizlar
Kahvaltı 1adet rafadan yumurta 1 dilim tahilli ekmek domates 1yesil cay
Araogun yarım cay bardağı kefir
Aksam yemegi az tavuk Göğsü yogurt ekmek yok
Sonra biraz ayva dilimi yedim yesil cay ictim bu kadar
Sizce nasil menu kalorisi nasil sizce
Sagol yorumun icin canim bugun corbada ictim sunlaru yedimbana cok az geldi canim. biraz daha ekleme yapmalisin bence en azindan aksam yemegine bi corba, kahvaltina da peynir falan ekle derim ben
sabah(07:00)
1 minik kasarli tost (2 dilim tam bugday ekmeginden yaptim)
1 fincan limonlu zencefilli cay (icine 1 tatli kasigi kadar bal koydum)
ögle(12:10)
1 kase kremali mantar corbasi,
4 tane izmir köfte,
100 gr yogurt
aksam(18:45)
yarim tabak etli taze fasulye yemegi,
4 tane ev yapimi cig köfte,
150 gr yogurt.
kizlar günü en fazla 1 elma yiyerek kapatirim ama yemeye de bilirim :) bu arada ne var ne yok hic hal hatir sormuyorum yaa
Kizlar form light musli hic denediniz mi icindekiler keten tohumu yulaf ezmesi kuru kayısı kuru elma kuru incir kayısı Çekirdeği ici kuru üzüm var yagi % 52 azaltılmış bunun faydasi olur mu
Aynen evde yapmak cok daha faydali olur bidahakine evde yaparim cnm çok sağol:) peki zayiflanabiliniyor mu faydasi olur mu cnmcanim onun yerine evde yapsana aynisini, ben evde yapiyordum hem saglikli oluyo hem de katki maddesi almamis hemde tok kalmis oluyorsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?