- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
sabah kahvaltısı 8.00
benim küçük bi çorba kasem var devamlı onda yemek yiyorum yine o tabağımda kahveli hazır müsli yedim
kahvalti(06:15)
yarim cay bardagi süt,
yarim dilim tam yagli b.peynir,
2 tane haslanmis yumurta,
6 tane siyah zeytin,
250 gr üzüm.
saat(12:15)
1 bardak soguk süt,
2 tane kuru incir,
2 tane hurma.
aksam(17:00)
1 kase dügün corbasi,
3 corba kasigi patates oturtma,
azicik asure (yarim kase diyelim)
selam kizlar, uzuuun bir aradan sonra yine ben. nisanda basladigim kilo verme serüvenime temmuzda son verip dikkat etmeye calismaktaydim. 74 kilodan 60 kiloya kadar indim nisandan temmuza. sonra ramazandi suydu buydu derken 58.5 kilo olmustum bile. ve bendeki bu rahatlamayla ve okullarin acilmasiyla beraber kilolarin bir kismi geri geldi :) 5 haftada tam 3 kilo aldimüzgün müyüm? tabiki hayir. suan 61 kiloyum ve gayet normal bir yapim var yani kilolu durmuyorum. ama benim istedigim birazcik daha kilo verip kendimi hic ama hic görmedigim bir kiloda görmek. 55 olmayi hedefliyorum. tabi bu hedef öyle 1 ayda 6 kilo vermek falan degil yani. tam 64 günde yani 1 ocak 2014 te 55 kilo olmus olacagim. buda ortalama 10 günde 1 kilo falan ediyor. ayda 3 kilo. bu sürecte canim ne isterse yemegi planliyorum ki ben tatlisiz yasamayan bir insanim. kendimi engelledikce daha cok yiyecegimi bildigim icin ister her gün ister haftada 1 gün tatli yiyecegim o o günku ruh halime bagli olarak sekillenecek. meyve ve tatli vazgecilmezim oldugu icin ben diyet yapamiyorum ama saglikli beslenmeyi hayat tarzi ediniyorum. o yüzden bu günlükte hersey olacak. börek de pastada manti da cikolata da. tek sartim günlük 1300 kaloriyi gecmemek sartiyla. önceleri 900 kalori falan alarak diyet yapmistim ama artik eskisi kadar az yiyemiyorum, nedeniyse kendime gelen güven olmali. yediklerimden asla pisman olmam. buyrun bana katilmak isterseniz katilin, yarindan itibaren basliyorum ben. spor konusuna gelince yogun bir okul programim oldugu icin spor konusunda aksamlari yatmadan 20 mekik cekmekle baslamayi ve bunu her gün 3 veya 5 tane artirmayi planliyorum. simdilik aklima gelenler bunlar. :) bana katilmak isterseniz her seyi yiyerek ama pisman olmayarak kilo vermeye baslayabilirsiniz. bu günlükte yasak olan hic bir sey yok. ama yasak olan 2 tane kelime var! biri diyet, digeri pismanlik. :)
aksam yemegine kücük bir ekleme yaptim :)
tabiki cok memnun olurum :)gel beraber yapalim ayni bende senin gibiyim 30 Kilo verdim son 10 Kilo daha verecem
spor yapmiyormusun sadece diyet ilemi zayifliyorsun??
kahvalti(06:15)
1 kase ev yapimi müsli, (icinde yarim bardak süt, 3 corba kasigi yulaf ezmesi, 1 avuc taze üzüm(yaklasik 100gr), 1 kuru incir, 1 tane elma)
saat(12:30)
1 bardak soguk süt,
2 kuru incir
aksam(17:05)
1 kase mercimek corbasi,
1 kase eksili köfte ( patateslerini yemedim),
2 tane mandalina
bugun yaklasik 1250 kalori aldim ve günü kapattim :)
Bunlar 1250 kalori etmez gibi geldi bana, çok az?? öğle yemeği ara öğün gibi akşam da 5te bırakıyorsunuz yemeği, oldukça iddialı bir liste. Bir de akşam kaçta yatıyorsunuz?
Bugün tam bir saat tempolu yürüdüm (arada koştum) ve 400 kalori yaktım diye seviniyordum.. Epi topu 1 kase çorba yakmışım demek:) 61 kilodan 55 e inmeyi hedefliyorum ben de...
tabiki cok memnun olurum :)
ben spor yapamiyorum ya okulda cok yoruluyorum, bir de cok skiliyorum spor yaparken :) ama her firsatta tabi bi yere gideceksem toplu tasima kullaanmamaya calisiyorum yürüyorum :)
kahvalti(09:45)
2 kare dilim ev yapimi patlicanli pizza (esmer undan, az yagli ve sadece patlican ve kasar peynirli)diyet pizza denebilir
5 tane siyah zeytin,
100 gr üzüm,
1 kücük burgu peynir,
1 corba kasigi pekmez
saat(14:30)
meyve salatasi (1 elma, 1 portakal, 100 gr üzüm, 1 mandalinadan yaptim)
aksam(19:00)
1 tabak bulgur pilavi- etli taze fasulye karisimi,
100 gr yogurt
bugun yaklasik 1500 kalori alip günü kapatiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?