- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Merhaba kızlar kolay gelsin. :)
Kilo vermem lazım, dikkat etmem lazım dedikçe 2-3 gündür yeme moduna geçtim resmen tam tersi olarak... Ve yedikçe midem bulanıyor artık buna rağmen yiyorum. Birinin bana dur demesi lazım. :18:
Aslında benim de 6 kilo, 55 kiloyum 49 hedefim. Ama çok bocalıyorum, istikrar sağlayamıyorum. Yardııım!!!
Çok kızıyorum kendime, böyle olmak istemiyorum, göbektir basendir. Bunun için de çabalamam lazım... Siz bayağı aktif gözüküyorsunuz, benim motivasyona ihtiyacım var! :)
:) boyun kac ki 49 kilo olmak istiyorsun :/
bir de aman onu yemeyim aman bunu yemeyim derseniz elbette istikrar saglanamaz, ben her seyi yiyorum acikcasi börek kek pasta kurabiye dahil. ama vaktinde ve yeteri kadar :) onu dengeledikten sonra zaten kilo vermek cocuk isi bence :) amac diyet yapmak degil saglikli beslenmek. bakin mesela bugun deli gibi abur cubur yedim pisman miyim asla oh iyi oldu diyorum vucudum sok gecirdi simdi aldigim kaloriyi yakmaya calisiyor diyip rahat ediyorum :) insanin kendine 15 günde 1 ödül vermesi lazim bence kusana kadar yemeli o gün :)
aynen canım ya ne zaman her zaman yediklerimizin aksine yiyip kendimizi ödüllendiriyoruz vucudumuzda bizi odullendiriyor diyorum ben bunabugun ödül günümdü :) o yüzden abur cubur ne bulursam yedim ve yediklerimi yazayim.
kahvalti(09:00)
1 kase ev yapimi müsli
saat(14:00)
yarim ekmek arasi tavuk döner (normalde ekmek yemiyorum hic, arkadas yiyelim diye israr etti)
ayran
saat(16:00)
1 adet eti karam gurme
aksam(18:00)
1 avuc beyaz leblebi,
6 minik kare eti karam bitter,
6 kücük eti hosbes mandalina,
6 kücük eti hosbes limon.
bugun yaklasik 2000 kalori aldimohh iyi de yaptim. ve günü kapattim :) naptin seeen! demeyin, vucut bunu yapinca daha cok kilo veriyor bilginize
162-163 civarı boyum. ilk etapta o 50'yi görmek istiyorum açıkcası. içimde ukte kaldı.
Aslında kısıtlamıyorum kendimi ama örneğin paket ürünler, abur cubur yememek gerekiyor pek kilo sorunu olsa da olmasa da. Ancak ne zaman kafamda bitirdim sanıyorum tamam diyorum dikkat edicem, bir şekilde jelibondur vs.dir karşıma geliyor. Sınanmam için heralde ama hep kalıyorum o sınavdan.
Bir de sabah iyi başlamadığımda gün içinde motive olamıyorum. O yüzden sağlam bir kahvaltı benim için çok önemli. 15 günde 1 iyi bir yöntem aslında, 15 gün bir dayanabileyim de hele. :)
Ve elbette sağlıklı beslenmek temel prensip olmalı, beyne diyetteyim komutunu göndermemek lazım. :128:
Merhabalarr benim de bu dönemin sonuna kadar vermeyi hedeflediğim 5-6 kilo var ve aynen senin gibi hiçbir şeyi kısıtlamadan yapmak istiyorum bunu :) zaten okulum ve yoğunluğum dolayısıyla (ayrıca yurtta kalıyorum) pek seçme şansım olmayacak..
Boyum 162 veya 163. kilom 64
Hedefim 16 ocağa kadar 59 veya 58'i görmek umarım bu yoğunluğun içinde başarabilirim :)
Yalnız bişey sormak istiyorum bayanbaloncuk sanırım 3 ay gibi bi zamanda 15 kilo vermişsin bu sürede yüzünde herhangi bi çökme küçülme oldu mu? Ben geçen sene yine 2 ayda 5-6 kilo vermiştim ama yanaklarım içe doğru çöktü2 kilosunu tekrar aldım tabi ama yüzüm yine aynı..
Bunun için tekrar yediklerime dikkat etmekten korktum bu zamana kadar.. Şimdi tekrar dikkat etmeye karar verdim ama içimde bu korku varr
Bu arada yediklerine baktım da her gün süt içmene bayıldım çok iyi gidiyosun :)
aynen canım ya ne zaman her zaman yediklerimizin aksine yiyip kendimizi ödüllendiriyoruz vucudumuzda bizi odullendiriyor diyorum ben buna
ben akşam yemeğini geç yedim özel bi nedenden dolayı
akşam 19:00
1 küçük tabak sebzeli makarna
50 gram yogurt
küçük bardak meyve suyu
ve küçük paket acılı cips
paket gidalari bende tüketmemeye calisiyorum, yani benim tek zayif noktam cikolata ve tatli o yüzden cipstir jelibondur, fast food dur asla yemem (ki fast fooddan midem bulaniyor) bu 15 günlük süre icinde bunlari yemende bi sakinca yok ama dedigim gibi az miktarda o 15 günün sonunda da ayni gün hepsini tiksininene kadar yiyebilirsin. birde yiyip ictiklerini paylasirsan nerde yanlis yaptigini görmen cok daha kolay olur gibi geldi bana :)
öncelikle ilk 3 ay yaptigim diyet oldukca ski bir diyetti yine herseyi yiyip ictim ama cok az miktardaydi. benim yüzüm normalde büyük oldugu icin kücüldü ve suan iyi duruyor o yüzden ben yüzümün kücülmesi yüzünden bi sorun yasamadim :)
evet süt ve süt ürünleri ve meyveden vazgecemiyorum, ögle yemeginde agir yagli seyler yemek yerine cok sevdigim bir sey olan sütle incir yiyorum hem lif acisindan hem vitamin acisindan hemde kalori acisindan bana baya yarar sagliyor :) kilo aldiran hic bisey yok bu dunyada biz zorla kilo aliyoruz unutmyin :)
anladım canım benim yanaklarım zaten tombik değildi şimdi hiç kalmadı hatta kulaklarıma yakın olan yerlerinde bi çizgi gibi içe doğru çöktüğü belli oluyo bu da moralimi çok bozuyogideceği kadar gitti zaten daha ne kadar gidecek ama korkuyorum işte.. neyse bu arada sen çok iyi gidiyosun spor da yapıyo musun?
sabah 9.30
1 tane haşlanmış yumurta (az tuz ve limon ile)
1 küçük dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dl hindi salam
1 dl çok tahıllı ekmek
saat 11.00
2si 1 arada kahve
öğle 14.00
1 kase domates çorbası
2 yk mantarlı tavuk
4 elma dilim patates(fırında yapılmış)
4 yk makarna
200 gr yarım yağlı yoğurt
saat 16.00
2si 1 arada kahve
saat 18,00
1 küçük avuç kuruyemiş
akşam 19.20
1 tabak tarhana çorbası
2-3 yk nohut
2 yk bulgur pilavı
yarım dilim kıymalı börek
1 bardak ekşi erik ve böğürtlen kompostosu
Çok mu olmuş yahu? Gerçi sen ekstremsin biraz öğle öğünün genele göre hafif olduğundan bayanbaloncuk. :)
Bu arada su 2,3 lt, biraz daha içerim tabi. Ve bitki çayı içerim diye düşünüyorum.
Bir de 100 tane öğün yapmışım gibi gözüküyor ama kahveydi onlar sadece.
yoo bence gayet iyi :) ne ac geziyorsun bence nede cok tok cok iyi görünüyor burdan bakinca
ilahiii hic gülecegim yoktu
Biraz daha az yesem daha iyi olur sanki gibime geldi yazarken. :) Şimdi de bi ekşi elma yedim ders çalışırken malum ağız boş durmuyor.Ama daha yiyecek yok, yeter. :)
Tebrikler canım bende 55 olmak istiyorum diyet degilde duzgun beslenme ve ekemgi az yiyip cok spor yaparak kurtulmak istiyorum kilolardan buarda 68 kiloyum 13 kilo fazlam var 60olsam yine güzel olur bakalim ne olcakselam kizlar, uzuuun bir aradan sonra yine ben. nisanda basladigim kilo verme serüvenime temmuzda son verip dikkat etmeye calismaktaydim. 74 kilodan 60 kiloya kadar indim nisandan temmuza. sonra ramazandi suydu buydu derken 58.5 kilo olmustum bile. ve bendeki bu rahatlamayla ve okullarin acilmasiyla beraber kilolarin bir kismi geri geldi :) 5 haftada tam 3 kilo aldimüzgün müyüm? tabiki hayir. suan 61 kiloyum ve gayet normal bir yapim var yani kilolu durmuyorum. ama benim istedigim birazcik daha kilo verip kendimi hic ama hic görmedigim bir kiloda görmek. 55 olmayi hedefliyorum. tabi bu hedef öyle 1 ayda 6 kilo vermek falan degil yani. tam 64 günde yani 1 ocak 2014 te 55 kilo olmus olacagim. buda ortalama 10 günde 1 kilo falan ediyor. ayda 3 kilo. bu sürecte canim ne isterse yemegi planliyorum ki ben tatlisiz yasamayan bir insanim. kendimi engelledikce daha cok yiyecegimi bildigim icin ister her gün ister haftada 1 gün tatli yiyecegim o o günku ruh halime bagli olarak sekillenecek. meyve ve tatli vazgecilmezim oldugu icin ben diyet yapamiyorum ama saglikli beslenmeyi hayat tarzi ediniyorum. o yüzden bu günlükte hersey olacak. börek de pastada manti da cikolata da. tek sartim günlük 1300 kaloriyi gecmemek sartiyla. önceleri 900 kalori falan alarak diyet yapmistim ama artik eskisi kadar az yiyemiyorum, nedeniyse kendime gelen güven olmali. yediklerimden asla pisman olmam. buyrun bana katilmak isterseniz katilin, yarindan itibaren basliyorum ben. spor konusuna gelince yogun bir okul programim oldugu icin spor konusunda aksamlari yatmadan 20 mekik cekmekle baslamayi ve bunu her gün 3 veya 5 tane artirmayi planliyorum. simdilik aklima gelenler bunlar. :) bana katilmak isterseniz her seyi yiyerek ama pisman olmayarak kilo vermeye baslayabilirsiniz. bu günlükte yasak olan hic bir sey yok. ama yasak olan 2 tane kelime var! biri diyet, digeri pismanlik. :)
Tebrikler canım bende 55 olmak istiyorum diyet degilde duzgun beslenme ve ekemgi az yiyip cok spor yaparak kurtulmak istiyorum kilolardan buarda 68 kiloyum 13 kilo fazlam var 60olsam yine güzel olur bakalim ne olcak2ayda sporla vücudum guzellesirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?