Valla yalan söylemiyim ben hayatta dayanamazdım o kokuya
Iradene hayran kaldim canim masallah
İnşallah canımDarısı bizim başımıza hepimiz istediğimiz fiziğe ulaşalım inşallah
canım akşama bi kase yoğurt eklemeye çalış gün içinde kalsiyum yok hiç, bayanlar için önemli malumGunaydin kizlar!
esperenzaa artık tövbe mantı filan yemeyeceğim:) atladım 400 ip, fattylamb94 @Gonulbagi şimdi yazacağim dünkü menümü.
Kahvaltı: sütle ıslatılmış yulaf kuru kayısı kuru üzüm, ceviz
Öğlen 1 büyük tabak bol yeşilik keten tohumlu tavuklu salata,
Ara :1 yeşil elma
Akşam: 6 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık Pilav, bol salata
2 litre su
5700 adım= 15*5,7=179 puan
Bu arada ben menü genelde bir sonrakı gün yazıyorum, yanı dünkü bugün yazdığım gibi acaba bir mahsuru var mı?
Sizi seviyorum..
Erkenden uyumak öyle güzel geliyor ki kulağaGunaydin ben yine erkenden uyuyakalmisim. Sabah erken kalkinca bünye dayanmiyo.medgic26 canim ben de gormek isterim fotoyu :)
Kaç yaşındasın bakimCANIM anneme bebek çok istiyorum olmuyo diye üzülüyorum dersem yıkılır bu mevzudaki gerçek düşüncelerimi sadece burası biliyor desem yeri daha yaşımız küçük olursa olur modun da takılıyorum
kendini tütmüşsün bence , ceza vermeyebilir ama bakalım ne diyecekSabah
yarım dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
3 hurma
Öğlen
1 tabak kuru fasulye ayran
ara
kuru incir 1 adet
akşam
kibrit kutusu kadar ramazan yufkası, içinde lor yağsız 5,30 yemek işini bitirdim
Saat gece on a kadar sürekli koşturdum acıkmıştım bile hattayine elmalı kurabiyeler cevizli poğaçalar hepsini çevirdim . Akşam için cezama razıyım ama sıfır yağsız ve minicik yedim.iyi ki buraya yazmışım yoksa bir yufka yerdim bol yağlı esperenzaa medgic26
bi maşallah da bendenTahrik edici unsurlar arasına alalım bunu
CİDDİ MİSİN canım
Sağol :)Gecmis olsun canim
Erkenden uyumak öyle güzel geliyor ki kulağaGerçi önceleri kıymetini bilmediğimden hep geç uyurdum
Kaç yaşındasın bakim
kendini tütmüşsün bence , ceza vermeyebilir ama bakalım ne diyecekAkşam az olmuş canım, böyle zamanlarda süt ya da yoğurt kurtarıcın olsun e mi
Süt kahvaltıda süt vardı, ama güzel öneri sağol canımİnşallah canım
canım akşama bi kase yoğurt eklemeye çalış gün içinde kalsiyum yok hiç, bayanlar için önemli malumonun dışında gayet iyi
Canım çekmişti :)) doğru aslında çok yememAfiyet olsun, menünü ertesi gün öğlene kadar yazmanda bir sakınca yok. O kadar güzel gitmişsin ki akşam bozulmuş. Sporunun boşa gitmesine üzüldümpilavı hayatımızdan çıkartmamız gerek inan bi faydası yok
Can bu herşeyi çekerCanım çekmişti :)) doğru aslında çok yemem
Artık çoğu şey elimiz kolumuz gibi oldu valla. Ne bozulsa mahvoluyoruzTünaydınnn güzellerim nasılsınız?
Benim bu sıralar evimde bozulan bozulana,dün de bulaşık makinesi bozuldu içi bulaşık dolusadece lazım olanı yıkdadım,hassas narin ellerim perişan oldu Servisi aradım en erken yarına gelecekler ben mahvoldum bu sabah kahvaltı bile yapamadım ,bakıcı gelir gelmez kendimi sokağa attım
Tam da dediğm gibi canım.Dünden beri karalar bağlamış durumdayım.yarına kadar nasıl idare edeceğimi düşünüyorum.artık herkes bilir ben iş yapmayı hiç sevmem evdeki elektronik eşyanın bozulması bana zulüm demekArtık çoğu şey elimiz kolumuz gibi oldu valla. Ne bozulsa mahvoluyoruz
Yaptim.kuşum gormemisim kusura bakma
Oyyy yirim kalbinizi yaaaaCanım benim ya kendim incelmiş gibi sevindim duygulandım, ne mutlu sana ve ailene.oğlun o kadar şanslı ki
Her yerden gitmiş özellikle göbek popo sanki daha çok gitmiş, tü tü maşallah sanaKaşı hemen
ayyy kasiyorum hemennnnn
değil mi esram ben de onu diyecektim, verdiğinden daha fazlası gitmiş gibi duruyor maşallah
Oyy sayenizde bebem o kadar arkamda hissediyorum ki seni esrayi herkesi cansiniz canmedgic26 canımmm helal olsun sana,azmine canım. Her bölgende inanılmaz incelme var canım.
Kiz ona diyom ben 75 olsam manken olcam diye hehehe :) etim sıkı sanırım boyunda avantaji :) ajansa yazilayim bencemedgic26 canimmmm tebrik ederim okadar zayiflamissin ki.. ve inan ki 100 kilo gibi durmuyosun demekki 80 lere fln insen harika gorunceksin.
Yazil kuzum manken olKiz ona diyom ben 75 olsam manken olcam diye hehehe :) etim sıkı sanırım boyunda avantaji :) ajansa yazilayim bence
Ayy ahsenim cok sagol kuzum benim muck muckk inşallah o zamanlarida görürüzmedgic26 canım bebeğim seni çok tebrik ediyorum inanılmaz fark var görünce çok mutlu oldum Senin adına harikasin inan çok az kaldı ip ince olucaksin ozamanlar çok yakın
İzlemeye aldım canim bak bakalimGunaydin ben yine erkenden uyuyakalmisim. Sabah erken kalkinca bünye dayanmiyo.medgic26 canim ben de gormek isterim fotoyu :)
Yahu sen olmuyor diye niye diyorsun az kilo vermem lazimmis dersin diye dedim sen bilirsin tabiki oylr denmezCANIM anneme bebek çok istiyorum olmuyo diye üzülüyorum dersem yıkılır bu mevzudaki gerçek düşüncelerimi sadece burası biliyor desem yeri daha yaşımız küçük olursa olur modun da takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?