Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Darısı bizim başımıza hepimiz istediğimiz fiziğe ulaşalım inşallah
İnşallah canım
canım akşama bi kase yoğurt eklemeye çalış gün içinde kalsiyum yok hiç, bayanlar için önemli malumonun dışında gayet iyi

Gunaydin ben yine erkenden uyuyakalmisim. Sabah erken kalkinca bünye dayanmiyo. medgic26 canim ben de gormek isterim fotoyu :)
Erkenden uyumak öyle güzel geliyor ki kulağaGerçi önceleri kıymetini bilmediğimden hep geç uyurdum
CANIM anneme bebek çok istiyorum olmuyo diye üzülüyorum dersem yıkılır bu mevzudaki gerçek düşüncelerimi sadece burası biliyor desem yeri daha yaşımız küçük olursa olur modun da takılıyorum
Kaç yaşındasın bakim
kendini tütmüşsün bence , ceza vermeyebilir ama bakalım ne diyecekAkşam az olmuş canım, böyle zamanlarda süt ya da yoğurt kurtarıcın olsun e mi

30 canım hatta 29,5 canım
Evet canım tuttum kendimi 3 lokma ancadır inş cuma günü 61 i görürüm süt içicektim canım bitmiş

Tünaydınnn güzellerim nasılsınız?
Benim bu sıralar evimde bozulan bozulana,dün de bulaşık makinesi bozuldu içi bulaşık dolusadece lazım olanı yıkdadım,hassas narin ellerim perişan olduServisi aradım en erken yarına gelecekler ben mahvoldumbu sabah kahvaltı bile yapamadım ,bakıcı gelir gelmez kendimi sokağa attım

Artık çoğu şey elimiz kolumuz gibi oldu valla. Ne bozulsa mahvoluyoruz

Artık çoğu şey elimiz kolumuz gibi oldu valla. Ne bozulsa mahvoluyoruz
Tam da dediğm gibi canım.Dünden beri karalar bağlamış durumdayım.yarına kadar nasıl idare edeceğimi düşünüyorum.artık herkes bilir ben iş yapmayı hiç sevmem evdeki elektronik eşyanın bozulması bana zulüm demek

Oyyy yirim kalbinizi yaaaa

CANIM anneme bebek çok istiyorum olmuyo diye üzülüyorum dersem yıkılır bu mevzudaki gerçek düşüncelerimi sadece burası biliyor desem yeri daha yaşımız küçük olursa olur modun da takılıyorum
Yahu sen olmuyor diye niye diyorsun az kilo vermem lazimmis dersin diye dedim sen bilirsin tabiki oylr denmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…