Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahhh kiyamam allah baska keder vermesib hemen el masaji yaptır kuşum terapi tuzlu felan

Pisss bogazinda kalsin diycemde kalmamis belli irade sifir sifir hehehe

Neeeeee pilavmi??? Yakala esperenzaa pilava yer yok kusum diyette benide etiketle olurmu menune zar zor ariyip buluyorum kacmayin benden

Kuşum kiyamam sana noldu hemen dr git onlem al ani hareket yapma sen bize lazimsin kalp kalp kalp :)

Menun coook guzel masallah kuzuma

Masallah hatun seninki protein agirlikli olmamis seker agirlikli olmus meyveyi hafife alma birtanem şeker hepsi az daha dikkat et ben sana cok inaniyorum muckkk

Menunu masalimsi yazinca kafam karisti alt alta liste seklinde yaz olurmu kuzum bizide etiketle ki kolay bulalım menunu burdaki hatunlar cok cenebaz bi ben sessizim iclerinde adiminida hic hafife alma kuzum diyetinde zamanla rayina oturur... dukan yapan çevremde cok insan vardı ama hepsi verdiklerinden en az 10 kilo daha fazla aldilar cok zararli ozellikle bobrek ve migdeyi mahvediyor bilgin olsun ve hayatin boyunca 2 kere uygulanabilir bir diyet turu sakliksiz yani

Ya medgic26 ispiyonlamasaydın, yeterince ceza aldım, bu arada ekmek hiç YÖK farkettiysen menüde onun niyetine yedim.
Ask olsun ispiyon degilki menun disina çıkınca cezamiz var malesef canim benim kaptanicem acimasizdir hehehe ekmek yememissin evet kahvaltinda yulaf vardi sanirim karbonhidrat olarak ve aksam menusu en hafif menun olmali çünkü aksam yedigimizi teee ertesi gun oglenden sonra yakmaya basliyoruz kuzum...

Daha sabah 400 tane ip atladım, ceza vermeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…