Aslinda bu memleketin tombul mankenede ihtiyaci varYazil kuzum manken ol
Ahhh kiyamam allah baska keder vermesib hemen el masaji yaptır kuşum terapi tuzlu felanTünaydınnn güzellerim nasılsınız?
Benim bu sıralar evimde bozulan bozulana,dün de bulaşık makinesi bozuldu içi bulaşık dolusadece lazım olanı yıkdadım,hassas narin ellerim perişan oldu Servisi aradım en erken yarına gelecekler ben mahvoldum bu sabah kahvaltı bile yapamadım ,bakıcı gelir gelmez kendimi sokağa attım
Pisss bogazinda kalsin diycemde kalmamis belliSabah
yarım dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
3 hurma
Öğlen
1 tabak kuru fasulye ayran
ara
kuru incir 1 adet
akşam
kibrit kutusu kadar ramazan yufkası, içinde lor yağsız 5,30 yemek işini bitirdim
Saat gece on a kadar sürekli koşturdum acıkmıştım bile hattayine elmalı kurabiyeler cevizli poğaçalar hepsini çevirdim . Akşam için cezama razıyım ama sıfır yağsız ve minicik yedim.iyi ki buraya yazmışım yoksa bir yufka yerdim bol yağlı esperenzaa medgic26
Biri külcü biri kömürcüAfiyet olsun. Gerçekten iradelisin seni tebrik ettim.esperenzaa sana ceza verir mi bilmem. Çünkü akşam yemeği için kalorisi çok düşük kalmıştır. 1 lokma ekmek yani
Neeeeee pilavmi??? YakalaGunaydin kizlar!
esperenzaa artık tövbe mantı filan yemeyeceğim:) atladım 400 ip, fattylamb94 @Gonulbagi şimdi yazacağim dünkü menümü.
Kahvaltı: sütle ıslatılmış yulaf kuru kayısı kuru üzüm, ceviz
Öğlen 1 büyük tabak bol yeşilik keten tohumlu tavuklu salata,
Ara :1 yeşil elma
Akşam: 6 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık Pilav, bol salata
2 litre su
5700 adım= 15*5,7=179 puan
Bu arada ben menü genelde bir sonrakı gün yazıyorum, yanı dünkü bugün yazdığım gibi acaba bir mahsuru var mı?
Sizi seviyorum..
Kuşum kiyamam sana noldu hemen dr git onlem al ani hareket yapma sen bize lazimsin kalp kalp kalp :)arada kulak çınlaması oluyo canım 1-2 dk sürüyor sonra geciyo. herzaman bende mide bulantısı olduğu için ondan olurmu bilemiyorum..
Aynen öyle küçük hedefler koyarak sağlıklı beslenerek çok iyi sonuç alacağından emin olabilirsin bende öyle yapicam artık
Menun coook guzel masallah kuzumaBugunku menum
Ogle. 2 yumurta ile taze soganli salata, 1 dilim peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 tane salatalik, 1 dilim tb ekmegi
Ara. 1 bardak tarcinlo sut, 2 tam ceviz ici, 3 tane cig findik
Aksam. 1 kepce unsuz ezogelin corbasi, 5 kasik patlican yemegi, cacik
Ara. Duble turk kahvesi, 1 kucuk dilim bebek keki (kizima yaptim icinde yumurta pekmez tb unu elma rendesi tarcin ve ceviz vardi)
Su. 3 lt
Spor. Bugun is yetistiremedim yemek telasi camasirlar filan spora vakitte halimde kalmadi
Masallah hatun seninki protein agirlikli olmamis seker agirlikli olmus meyveyi hafife alma birtanem şeker hepsi az daha dikkat et ben sana cok inaniyorum muckkkSabah: kavurmalı yumurta(dün düzgün beslenemeyince protein ağırlıklı oksun istedim)
Zeytin, salatalık, 1/2 dilim tb ekmeği, 1 tk keçiboynuzu pekmezi
Ara: ananas
Ara bi avuç leblebi
Akşam:haşlanmış tavuk bi kase yoğurt
Ara ev yapımı vişne suyu( ilk kez gittiğim bi yerdi, kendi bahçemizden de deyince kırmamak için reddetmedim teyzeyi)
Ara: iki hurma iki kuru kayısı
Acıkırsam süt içerim ama iyi gibiyim
esperenzaa medgic26 fattylamb94
Menunu masalimsi yazinca kafam karisti alt alta liste seklinde yaz olurmu kuzum bizide etiketle ki kolay bulalım menunu burdaki hatunlar cok cenebaz bi ben sessizim iclerindeIyi akşamlar ben geldim kizlar bugunku yediklerimi hemen yazayim sabah bir tane haslanmis yumurta 3 tane cherry domates biraz peynir 3 zeytin avuç ici kadar ince tam buğday ekmegi ve 1 tane portakalli yulafli dukan biskuvisi gerçekten diger tatlı çeşitlerine göre daha guzeldi portakallisi dukan diyeti yapan varsa alabiliri lakin biraz pahali ve her yerde yok ogleni soracaksiniz bugun okulda nobetciydim yani oglen yemegi diye bir sey pek olamadi ama midem rahatsız olduğu icin bir hocam bana haslanmis patatesinden verdi bir patatesin 8 de biri kadarini yedim nöbet aramda ama baya yoruldum aksam yemegine gelecek olursak ispanakli yumurta 3 kasik yogurt ve yağsız yesillikle yedim aksam ekmek yemedim spor diyeceksiniz valla bu konjda bana cok kızmayın lakin ben okulda cok yoruluyorum eve de 9da geldigim icin biraz disari cikmam zor oluyor ama bugun toplam 10340 adim atmisim sayilir mi bilmiyorum.
YaNeeeeee pilavmi??? Yakalaesperenzaa pilava yer yok kusum diyette benide etiketle olurmu menune zar zor ariyip buluyorum kacmayin benden
Ask olsun ispiyon degilkiYamedgic26 ispiyonlamasaydın, yeterince ceza aldım, bu arada ekmek hiç YÖK farkettiysen menüde onun niyetine yedim.
Seni izlemeye aldim benim peofilimden resimlere girip bakabilirsin canim 15 kilo farki diye koydummedgic26 ben görmedim, hangi sayfada, çok hızlı ilerliyorsunuz yaklayamıyorum?
Daha sabah 400 tane ip atladım, ceza vermeyin lütfenAsk olsun ispiyon degilkimenun disina çıkınca cezamiz var malesef canim benim kaptanicem acimasizdir hehehe ekmek yememissin evet kahvaltinda yulaf vardi sanirim karbonhidrat olarak ve aksam menusu en hafif menun olmali çünkü aksam yedigimizi teee ertesi gun oglenden sonra yakmaya basliyoruz kuzum...
Yok kız gerçekten az yemiş günlük alması gereken kalorinin altında kalmışBiri külcü biri kömürcü
Senin yazin hosuma gitti ona dedim esramYok kız gerçekten az yemiş günlük alması gereken kalorinin altında kalmış
Pilavları yersenDaha sabah 400 tane ip atladım, ceza vermeyin lütfen
Bencede vermemeli bi seferlik olur diye düşündüm suan esra diyince kaptanimmm huuuuDaha sabah 400 tane ip atladım, ceza vermeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?