- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Her yerden incelme var bu esit gitmesi iyi oldu hep boylr devam eder inşallahmedgic26 cok Guzel, baya farkediyor sirtindaki tabakalr azalmis durumda...
Evet Guzel insallah istedigin kiloya ulaşırsınHer yerden incelme var bu esit gitmesi iyi oldu hep boylr devam eder inşallah
Sen doktora mı yapıyordun yüksek lisans mı laviniacımesperenzaa lutfen bu seferlik ceza Verme, bugun bir hotelde symposium katildim, me tatli nede pilav ne borek me kurabiye hic bir sey yemedim sekersiz Kahve , su disinda
Doktora, yoksa sende burda msn?Sen doktora mı yapıyordun yüksek lisans mı laviniacım
Yok yok ben türkiyedeyim. Daha önce yazmıştın da merak ettim ne üzerine doktora yaptığınıDoktora, yoksa sende burda msn?
medgic26 esperenzaa Kanguru_ bigün yine fotoğraf atma yapalım kızlar takımda merak ettiğim yüzler var esperenzaa da etiketlenmekten bir hal oldu. Gelince korkacak kadın yangın mı çıktı acaba bu kız niye beni yüz kere etiketlemiş diyecek
İnşallah canim benim insallah
Evet Guzel insallah istedigin kiloya ulaşırsın:))
Evet kız biz arada yapıyoruz çok eğlenceli oluyiresim mi koycaz face to face yanj
Pisss bogazinda kalsin diycemde kalmamis belliirade sifir sifir hehehe
bana uyar isterseniz hemen yapalimmedgic26 esperenzaa Kanguru_ bigün yine fotoğraf atma yapalım kızlar takımda merak ettiğim yüzler var esperenzaa da etiketlenmekten bir hal oldu. Gelince korkacak kadın yangın mı çıktı acaba bu kız niye beni yüz kere etiketlemiş diyecek
Fazla merak iyi değil elifcim karşında taş gibi sarışın renkli gözlü bi hatun var emin misin gormek istediğine sonra kıskançlıktan çatlamabana uyar isterseniz hemen yapalimben en xok seni merak ediyorum esra
Ozaman kesinlikle gormeliyim desene manken gibi arkadasimjz varmisFazla merak iyi değil elifcim karşında taş gibi sarışın renkli gözlü bi hatun var emin misin gormek istediğine sonra kıskançlıktan çatlama
Tabi tabiOzaman kesinlikle gormeliyim desene manken gibi arkadasimjz varmis
İnşallah görürsün canım, inanıyorum ben sana30 canım hatta 29,5 canım
Evet canım tuttum kendimi 3 lokma ancadır inş cuma günü 61 i görürüm süt içicektim canım bitmiş
Gözümden kaçmış canım:)Süt kahvaltıda süt vardı, ama güzel öneri sağol canım
Oy oy oy kıyamam, tez zamanda yapılır şnşallahTünaydınnn güzellerim nasılsınız?
Benim bu sıralar evimde bozulan bozulana,dün de bulaşık makinesi bozuldu içi bulaşık dolusadece lazım olanı yıkdadım,hassas narin ellerim perişan oldu Servisi aradım en erken yarına gelecekler ben mahvoldum bu sabah kahvaltı bile yapamadım ,bakıcı gelir gelmez kendimi sokağa attım
Hemen tartıda fark etti zatenMasallah hatun seninki protein agirlikli olmamis seker agirlikli olmus meyveyi hafife alma birtanem şeker hepsi az daha dikkat et ben sana cok inaniyorum muckkk
aaa o kadar zaman alıyor mu, bilmiyordumAsk olsun ispiyon degilkimenun disina çıkınca cezamiz var malesef canim benim kaptanicem acimasizdir hehehe ekmek yememissin evet kahvaltinda yulaf vardi sanirim karbonhidrat olarak ve aksam menusu en hafif menun olmali çünkü aksam yedigimizi teee ertesi gun oglenden sonra yakmaya basliyoruz kuzum...
Eee yapalim da bebeksi yuzume nazar etmen bakamEvet kız biz arada yapıyoruz çok eğlenceli oluyi
Buyuk harflerle yazını gozume sokmaBENCE iradem iyi bu akşam sadece süt içerim oh mis işte
Malesef kuzum alıyor :) ondan diyorum aksam hafif gecirmeye calisin diye...İnşallah görürsün canım, inanıyorum ben sana
Gözümden kaçmış canım:)
Oy oy oy kıyamam, tez zamanda yapılır şnşallah
Hemen tartıda fark etti zaten
aaa o kadar zaman alıyor mu, bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?