Afeti devranim yirimmm seniFazla merak iyi değil elifcim karşında taş gibi sarışın renkli gözlü bi hatun var emin misin gormek istediğine sonra kıskançlıktan çatlama
Cok tesekkur ederim canim benim darisi herkesin basina insallah yolum cok uzun 15 den 3etap kilo vermem lazim 1. Bitti 2. Etapdayim kaldi 13.5 kg hahahahmedgic26 canim cok incelmissin eskiye gore tebrikler yola devam :)
Sen koy devami gelirTabi tabiama bizim kızların hiç biri yok kim koyacak fotoğraf
Yok kiz masalllah deriz merak etmeEee yapalim da bebeksi yuzume nazar etmen bakam
evet cnm istwyen koyuyoBen yine cok yogunun ara sira kacamak yapip baktim buraya takip ettim sizi. Daha yeni eve geldim yemk yapicam gorusuruz. Foto mu atiyoruz
Beni atma ateşeSen koy devami gelir
Yok kiz masalllah deriz merak etme
evet cnm istwyen koyuyo
HahahahaAhhh kiyamam allah baska keder vermesib hemen el masaji yaptır kuşum terapi tuzlu felan
kız gözümden kaçmıştı sağol canımNeeeeee pilavmi??? Yakalaesperenzaa pilava yer yok kusum diyette benide etiketle olurmu menune zar zor ariyip buluyorum kacmayin benden
ekmek yok ama ekmekten beter pilav var canım.keşke tam tahıllı ekmek olaydı.Yamedgic26 ispiyonlamasaydın, yeterince ceza aldım, bu arada ekmek hiç YÖK farkettiysen menüde onun niyetine yedim.
tamam tamam ağlama kız.bu defalık görmezden geldimDaha sabah 400 tane ip atladım, ceza vermeyin lütfen
Sen koy devami gelir
Yok kiz masalllah deriz merak etme
evet cnm istwyen koyuyo
Beni atma ateşe
esperenzaaaa beni takip edicekmisin bu sefer söz dönüyorum hemn menümü yazcam beni cekip cıkar bu dunyadanHahahahaSağolsun bakıcımız halime acımış da yıkamış bulaşıkları Eve umutsuz dönmüştüm.O bulaşıkları eşime kitlemeyi düşünürken bakıcı halletmiş
kız gözümden kaçmıştı sağol canım
@Lavinia12345 canım o kadar güzel demişsin ki bu defalık görmezden geleceğim ama bir daha bu kadar çok pilav vs görürsem hiç gözünün yaşına bakmam canım
ekmek yok ama ekmekten beter pilav var canım.keşke tam tahıllı ekmek olaydı.
tamam tamam ağlama kız.bu defalık görmezden geldim
Biz birbirimizi gördük ama yeni kızlara bakalımnolii genclr foto mu atıyoz
Karataycı, diyetinden asla çıkmayan huzur geri dönsün artıkhuzur ramazan temizliğine dalıp yemeve icmeye dikkatetmedigi icin buraya gelmeye de yuzu ykktu onun adına yeni dönem huzur sizden özür diliyor
Oyy canım ya ,o kadar acındırdın ki gidip senin cezanı ben çekeceğimesperenzaa lutfen bu seferlik ceza Verme, bugun bir hotelde symposium katildim, me tatli nede pilav ne borek me kurabiye hic bir sey yemedim sekersiz Kahve , su disinda
Etiket manyağı yapmışsınız yawmedgic26 esperenzaa Kanguru_ bigün yine fotoğraf atma yapalım kızlar takımda merak ettiğim yüzler var esperenzaa da etiketlenmekten bir hal oldu. Gelince korkacak kadın yangın mı çıktı acaba bu kız niye beni yüz kere etiketlemiş diyecek
Sen gelme bu defa da seni çok pis yapacağımesperenzaaaa beni takip edicekmisin bu sefer söz dönüyorum hemn menümü yazcam beni cekip cıkar bu dunyadan
hiçç sorma ya kendimi abur cubura verdim ama bitti inş xönüyorum ya bu sefer kesinKarataycı, diyetinden asla çıkmayan huzur geri dönsün artık
hakkaten tam dayaklık oldum ya toparlanmam lazım acil bu aksam dikkat ettim sahuru da guzel yaparsam diger aksama kdr garantiyim en azndnSen gelme bu defa da seni çok pis yapacağımdön kız artık sahalara.valla dilimde tüy bitti.
Dönmüyorsan da ver adresini gelip ağzını yüzünğ kırayım
Biz birbirimizi gördük ama yeni kızlara bakalımfitcivciv medgic26 G Gonulbagi @Lavinia12345 becezey AhSen_2504
Bugün kendimi sokaklara attım kuzumesperenzaa nerdesin sen niye gelmedin hiç buralara bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?