Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahhh kiyamam allah baska keder vermesib hemen el masaji yaptır kuşum terapi tuzlu felan
HahahahaSağolsun bakıcımız halime acımış da yıkamış bulaşıklarıEve umutsuz dönmüştüm.O bulaşıkları eşime kitlemeyi düşünürken bakıcı halletmiş
Neeeeee pilavmi??? Yakala esperenzaa pilava yer yok kusum diyette benide etiketle olurmu menune zar zor ariyip buluyorum kacmayin benden
kız gözümden kaçmıştı sağol canım
@Lavinia12345 canım o kadar güzel demişsin ki bu defalık görmezden geleceğim ama bir daha bu kadar çok pilav vs görürsem hiç gözünün yaşına bakmam canım
Ya medgic26 ispiyonlamasaydın, yeterince ceza aldım, bu arada ekmek hiç YÖK farkettiysen menüde onun niyetine yedim.
ekmek yok ama ekmekten beter pilav var canım.keşke tam tahıllı ekmek olaydı.
Daha sabah 400 tane ip atladım, ceza vermeyin lütfen
tamam tamam ağlama kız.bu defalık görmezden geldim

esperenzaaaa beni takip edicekmisin bu sefer söz dönüyorum hemn menümü yazcam beni cekip cıkar bu dunyadan

esperenzaa lutfen bu seferlik ceza Verme, bugun bir hotelde symposium katildim, me tatli nede pilav ne borek me kurabiye hic bir sey yemedim sekersiz Kahve , su disinda
Oyy canım ya ,o kadar acındırdın ki gidip senin cezanı ben çekeceğim
Etiket manyağı yapmışsınız yaw

Karataycı, diyetinden asla çıkmayan huzur geri dönsün artık
hiçç sorma ya kendimi abur cubura verdim ama bitti inş xönüyorum ya bu sefer kesin
Sen gelme bu defa da seni çok pis yapacağım dön kız artık sahalara.valla dilimde tüy bitti.
Dönmüyorsan da ver adresini gelip ağzını yüzünğ kırayım
hakkaten tam dayaklık oldum ya toparlanmam lazım acil bu aksam dikkat ettim sahuru da guzel yaparsam diger aksama kdr garantiyim en azndn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…