Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bildirimden beynim yandı kız Kociş olmayınca iş başa düştü ,gerçi ben dışarı işlerini severim.
Nasılsın kuzum

Ayyyy mutfaktan yeni ciktim ramazan sahurluk börek neyim yaptım kocise diyetteyken daha zormus ayolll soylene soylene yaptım bitti isim sukur siz ne yapıyorsunuz hatunlar.. ne olcak benim bu hamarat hallerim ayol

Bak beraber gezdigimizi anliycaklar ama adımlarda pisti olduk kuzum afiyet olsun

Bugunku menum

Kahvalti. 1 kk peynir, 2 siyah zeytin, 1 salatalik , 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay

Ogle. 2 yumurta ile taze soganli salata, 1 dilim peynir, 1 salatalik, 1 dilim ekmek, sekersiz cay

Ara. 1 bardak sut, 1 tane muz, 2 ceviz ici

Aksam. 2 kepce mercimek corbasi, 1 tane karniyarik, 1 dilim tb ekmegi, yogurtlu semiz otu

Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek

Su. 3.5 lt

Spor bugunde yok epilasyon ve temizlik gunumdu vakit kalmadi

Bende birazdan kocise borek yapacagim ben emzirdigim icin oruc tutamayacagim ayni sekilde devam ama tatlilar borekler sinavim baya buyuk olacak herkes gibi. Herkese hayirli ramazanlar. Maddi manevi bolluk bereket getirsin bol bol kiloda gotursun insallah. Herkese iyi geceler

Zayıflama ilacı dermişim :) ve burda popüler olurmuşum :)) tez aşamasındayım moleküler biyoloji bölümündeyim...

Bildirimden beynim yandı kız Kociş olmayınca iş başa düştü ,gerçi ben dışarı işlerini severim.
Nasılsın kuzum
Ben de dedim bu kadın yine nerde poposunu gezdiriyo acaba işlerini halledebildin mi esperenzam ? Ben iyiyim, bi taraftan hemen haftasonu gelsin de dinleneyim istiyorum bi taraftanda hiç zaman geçmesin sınavlar yaklaşmasın istiyorum. Mülakatım var o kadar stres oldum ki her yerimde sivilceler çıktı inanılmaz çirkinleşti yüzüm

Menün harika esperenzam en kısa zamanda listeyi yaparım. Bu ara staj defterimi düzenliyorum son birkaç gün kaldı. Işyerinde hiç işle alakalı çalışmıyorum sadece ders ve staj. Yarın ilk fırsatta spor listesini ayarlarım

Afiyet olsun menün güzel ama ekmekler biraz fazla olmuş sanki becezeycim
Zayıflama ilacı dermişim :) ve burda popüler olurmuşum :)) tez aşamasındayım moleküler biyoloji bölümündeyim...
Biz öyle şeylere tamah etmeyiz ayy en sevdiğim şeyler eskiden hep bu tarz alanların kitaplarını okurdum. Tabi şimdi bambaşka bir bölümde olduğum için o yönüm köreldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…