Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Malesef kuzum alıyor :) ondan diyorum aksam hafif gecirmeye calisin diye...
Sağ olasın bebeğim
Iyi aksamlar kizlar napiyorsunuz. Benim aksam yemegi fasli bitti size bir bakayim dedim. Bugun tartida cok guzel seyler gordum cumaya gumbur gumbur geliyorum cok mutluyum o yuzden :)))
Süpersin, merakla bekliyorum canım
huzur ramazan temizliğine dalıp yemeve icmeye dikkatetmedigi icin buraya gelmeye de yuzu ykktu onun adına yeni dönem huzur sizden özür diliyor
İnşallah temizlikte yakmışsınız yediklerini canım
Al benden de o kadar

@yolcukardelen senide bugün çok göremedim
buralardayım canım, sürekli okudum ama yazamadım.uzuuun bi aradan sonra parka gittik ama oksijeni bünye kaldırmadı galiba uykum geldi yürüyecektim yürüyemedim onun hüznü var içinde
Yarın kv gideceğiz iftara, iki saat uzaklıkta başka bi ilçede.çocukları yıkadık eşimle, çamaşır bulaşık derken bu vakit olduyoğurt mayalayacağım dahabir dokundun bin ah işittin amma
Sen nasılsın canım?

Ay ne çok şey yapmışsınız kız maşallah Allah kolaylık versin neyse ki yarın mis gibi hazır yemek varmış

Menüm: sabah(8.30)
2 yumurtadan omlet,zeytin peynir, 1,5 dilim tb ekmeği, keçiboynuzu pekmezi
Ara yarım avuç leblebi
Öğlen tavuk çorbası(tavuğunu çokça koydum) bi kase yoğurt
Ara bir nektarin
Akşam(15.45)
Bi tabak kabak yemeği, salata yoğurt
Ara 2 gofret, bi avuç badem
esperenzaa fattylamb94 medgic26

Ay ne çok şey yapmışsınız kız maşallah Allah kolaylık versin neyse ki yarın mis gibi hazır yemek varmış
öyle tabi de menü de ne var bilmiyorum yanımda leblebi badem götüreceğim gün içinde atıştırırım, öğlen gideriz muhtemelen)

Merhaba.
Bugunku menum
Sabah uyuyakaldim kahvalti edemedim
Tost yedim yaninda ayran ictim (iki kucuk dilimden yapilmisti tost )
Oglen bi gorusmem vardi cok acikinca orda olan ne varsa ondan secme imkanim vardi
cheeskek diliminin yarisindan daha az yedim sekersiz kahve yaninda
Aksam et kavurma yogurt
Arada 3 hurma yesil cay ceviz 2 tane
Boyle degisik bir gundu.
Spor 6000 adim 90 puan esperenzaa fattylamb94 @Lavinia12345

Kizlar nasilsiniz ? Benim canim sıkkın biraz. Ben katilmam gereken bir mahkemeyi unutmusum asiri unutkanlik var bende bi isi yaparken obur islerim aklimin ucundan gecmiyor ya. B12 iciyorum zaten. Hastaa oldugum donemdeydi mahkeme. Buraya ilk geldigim gunlerde grip olup yatmistim belki hatirlarisniz. Rapor alayim okula vereyim ay sorun olur mu diye dusunurken mahkeme ucmus gitmis aklimdan. Mahkemede dolandiricilikla ilgiliydi. magdurlardan biri benim. Izmirde suruyo dava burda benim icin olan mahkemeye gidemedim bakalim sonraki mahkemede izmire mi gitmem gerekecek ne olacak bir suru iş

Ben de ancak gelebildim canım.Oğlumu uyuttum ,eşimi yolculadım,ortalığı topladım tam uyuyacaktım oğlum uyandı.bi yandan onu uyuturken buraya bakıyordum canım.
Nasılsın?
Iyi sayilir :) dünya telaşı işte :) oy minik kuzuyla ugrasiyorsun degil mi ? ben o gunleri unuttum cok oldu.degerini bil. birden kocaman oluyorlar

Canım raporunla birlikte izmirdeki mahkemeye dilekçe yazarsan bi sıkıntı kalmaz.Dilekçeyi de bulunduğun yerdeki nöbetçi mahkeme kanalı ile ile gönderebilirsin.
Şu şu tarihli talimat duruşmasına sağlık sorunlarım nedeniyle katılamadım ifadem yeniden alınsın dersen bi sıkıntı çıkmaz bence

Iyi sayilir :) dünya telaşı işte :) oy minik kuzuyla ugrasiyorsun degil mi ? ben o gunleri unuttum cok oldu.degerini bil. birden kocaman oluyorlar
Su gibi akıp geçiyor zaman canım. Haklısın kıymetini bilmeye çalışıyorum ben de.Bir daha çocuk da yapmayacağız bari iyice keyfini süreyim.
Maşallah canım senin çocuklar kaç yaşında canım.

Afiyet olsun canımAkşam çorba varken ekmek olmasaydı daha iyi olurdu ama yine de güzel menün canım.
hayırlı ramazanlar canım,sana bol bol irade ve bol eksiler diliyorum canım

Son düzenleme:
Ayyyy mutfaktan yeni ciktim ramazan sahurluk börek neyim yaptım kocise diyetteyken daha zormus ayolll soylene soylene yaptım bitti isim sukur siz ne yapıyorsunuz hatunlar.. ne olcak benim bu hamarat hallerim ayol
Allah kolaylık versin kuzum.Ben de dün börek ve kurabiye yapmıştım.yutkuna yutkuna pişirdim
Zayıflama ilacı dermişim :) ve burda popüler olurmuşum :)) tez aşamasındayım moleküler biyoloji bölümündeyim...
zayıflamanın ilacı beniminsafsız ve vicdansız cezalarımla mum gibi eriteceğim sizi
Esperenzaa kilo savar ile kilolara elveda
maşallah canım ne çok iş yapmışsın Fırsat bulursab
o iki gofret olmayaymış çok daha iyi olurmuş canım.Paket gıda tüketme canım.kuru incir,hurma kayısı ye canım .emzirdiğin için tatlı isteğini bunlarla kesmeye çalış canım.

Evet simdi bi avukatla gorustum oyle olabilirmis. kuzum bilsem sana daha once yazar icimi rahatlatirdim. Tedirgin oldum anlamam bu islerden hic ki

Evet simdi bi avukatla gorustum oyle olabilirmis. kuzum bilsem sana daha once yazar icimi rahatlatirdim. Tedirgin oldum anlamam bu islerden hic ki
Mahkeme işleri mağdur konumunda da olsan insanı geriyor.Neyse geçti artık tedirginliğin .Burada her derde deva olabiliyoruz:)))

Su gibi akıp geçiyor zaman canım. Haklısın kıymetini bilmeye çalışıyorum ben de.Bir daha çocuk da yapmayacağız bari iyice keyfini süreyim.
Maşallah canım senin çocuklar kaç yaşında canım.
1 tane oglum var benim. 17 yasinda. Erken evlenince boyle oldu :) sen niye baska dusunmuyorsun ? Yap iste hazir malzemeler varken :) tek basima yapamadigim tek sey cocuk o yuzden ben yapamiyorum bari siz yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…