Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 tane oglum var benim. 17 yasinda. Erken evlenince boyle oldu :) sen niye baska dusunmuyorsun ? Yap iste hazir malzemeler varken :) tek basima yapamadigim tek sey cocuk o yuzden ben yapamiyorum bari siz yapin
Canım ben 38 yaşındayım,çok uzun tüp bebek yöntemi ile anne oldum,şükürler olsun ki olabildim.
Oğlum çok çok zor bir bebekti benim de eşimin de gözü korktu biraz
Tekrar tüp bebek tedavisi de zor geliyor açıkcası.
Doğal yollardan anne olmam imkansız.
Maşallah canım sana,Allah bağışlasın evladını.

Mahkeme işleri mağdur konumunda da olsan insanı geriyor.Neyse geçti artık tedirginliğin .Burada her derde deva olabiliyoruz:)))
Aynen magdurum ama suclu kadar uzuldum galiba bu aksam :) valla sorumsuzluguma ve unutkanligima kizdim. Biz ehliyet sinavinda joker yakaladik onun mahkemesi saniyorudm ben. Bu olayi unutmustum coktan. E devlete bi girince gordum.

Amin hepimizinkini rabbim bize bagislasin. Varim yogum her seyim o benim. Umarim kendiliginden bi mucizeyle oluverir bitane daha senin de

Aynen magdurum ama suclu kadar uzuldum galiba bu aksam :) valla sorumsuzluguma ve unutkanligima kizdim. Biz ehliyet sinavinda joker yakaladik onun mahkemesi saniyorudm ben. Bu olayi unutmustum coktan. E devlete bi girince gordum.
Suçlular şayet ilk seferleri değilse hiç de üzgün olmuyorlarÜzgün değil pişkin oluyorlar.
Olur canım öyle dalgınlıklar.
Duruşma günü vs gibi önemli şeyleri telefonunun ajandasına kaydet canım.
Bir iki gün önceye de hatırlatma yapacal şekilde ayarla.unutup atlama ihtimalin kalmaz.

Bu kadar unutkan olup bu hatirlatmalari kullanmayi bilmemem de sahane zaten

Bende ki iyi niyeti goruyor musun? uzulecek olsa zaten o kadar kisinin vebalini almaz.

1 tane oglum var benim. 17 yasinda. Erken evlenince boyle oldu :) sen niye baska dusunmuyorsun ? Yap iste hazir malzemeler varken :) tek basima yapamadigim tek sey cocuk o yuzden ben yapamiyorum bari siz yapin
maşallah canım kaç yaşındasın?kardeş gibi görünüyorsunuzdur eminim
esperenzaa m balım gaymaklım gıymatlım, olmamalıydı o ili gofret aklımdan geçenleri bir bilsenRegl oldum galiba üç gündür kesik kesik akıntım var yine.emzirmenin tatlı isteğine karşı koyuyorum da bu biraz değişik oldu, zaten yerken her lokmada aklımdaydınız

Merhaba hanımlar. Herkese iyi Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul etsin.ben evime döndüm artık. Ama evimde ve burada olmadığım sürede diyete çok dikkat edemedim spor da yapamadım. Sabah tartilicam çok merak ediyorum kaç oldum diye. Inşallah toparlayabilirim kendimi her açıdan. Evde internet var bundan sonra katılım im da daha düzenli olur eskisi gibi inşallah.

merakla bekliyoruz canım, hoş geldin

Amin canim hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…