- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım ben 38 yaşındayım,çok uzun tüp bebek yöntemi ile anne oldum,şükürler olsun ki olabildim.1 tane oglum var benim. 17 yasinda. Erken evlenince boyle oldu :) sen niye baska dusunmuyorsun ? Yap iste hazir malzemeler varken :) tek basima yapamadigim tek sey cocuk o yuzden ben yapamiyorum bari siz yapin
Aynen magdurum ama suclu kadar uzuldum galiba bu aksam :) valla sorumsuzluguma ve unutkanligima kizdim. Biz ehliyet sinavinda joker yakaladik onun mahkemesi saniyorudm ben. Bu olayi unutmustum coktan. E devlete bi girince gordum.Mahkeme işleri mağdur konumunda da olsan insanı geriyor.Neyse geçti artık tedirginliğin .Burada her derde deva olabiliyoruz:)))
Amin hepimizinkini rabbim bize bagislasin. Varim yogum her seyim o benim. Umarim kendiliginden bi mucizeyle oluverir bitane daha senin deCanım ben 38 yaşındayım,çok uzun tüp bebek yöntemi ile anne oldum,şükürler olsun ki olabildim.
Oğlum çok çok zor bir bebekti benim de eşimin de gözü korktu biraz
Tekrar tüp bebek tedavisi de zor geliyor açıkcası.
Doğal yollardan anne olmam imkansız.
Maşallah canım sana,Allah bağışlasın evladını.
Suçlular şayet ilk seferleri değilse hiç de üzgün olmuyorlarAynen magdurum ama suclu kadar uzuldum galiba bu aksam :) valla sorumsuzluguma ve unutkanligima kizdim. Biz ehliyet sinavinda joker yakaladik onun mahkemesi saniyorudm ben. Bu olayi unutmustum coktan. E devlete bi girince gordum.
Olursa mucize olur ama doğal yollarla olma ihtimali sıfır canım:))Amin hepimizinkini rabbim bize bagislasin. Varim yogum her seyim o benim. Umarim kendiliginden bi mucizeyle oluverir bitane daha senin de
Bu kadar unutkan olup bu hatirlatmalari kullanmayi bilmemem de sahane zatenSuçlular şayet ilk seferleri değilse hiç de üzgün olmuyorlarÜzgün değil pişkin oluyorlar.
Olur canım öyle dalgınlıklar.
Duruşma günü vs gibi önemli şeyleri telefonunun ajandasına kaydet canım.
Bir iki gün önceye de hatırlatma yapacal şekilde ayarla.unutup atlama ihtimalin kalmaz.
Bende ki iyi niyeti goruyor musun?Suçlular şayet ilk seferleri değilse hiç de üzgün olmuyorlarÜzgün değil pişkin oluyorlar.
Olur canım öyle dalgınlıklar.
Duruşma günü vs gibi önemli şeyleri telefonunun ajandasına kaydet canım.
Bir iki gün önceye de hatırlatma yapacal şekilde ayarla.unutup atlama ihtimalin kalmaz.
maşallah canım kaç yaşındasın?kardeş gibi görünüyorsunuzdur eminim1 tane oglum var benim. 17 yasinda. Erken evlenince boyle oldu :) sen niye baska dusunmuyorsun ? Yap iste hazir malzemeler varken :) tek basima yapamadigim tek sey cocuk o yuzden ben yapamiyorum bari siz yapin
Gunaydin canimGünaydın canlarım, hayırlı ramazanlar
NasılsınGunaydin canimhayirli gunler herkese.
merakla bekliyoruz canım, hoş geldinMerhaba hanımlar. Herkese iyi Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul etsin.ben evime döndüm artık. Ama evimde ve burada olmadığım sürede diyete çok dikkat edemedim spor da yapamadım. Sabah tartilicam çok merak ediyorum kaç oldum diye. Inşallah toparlayabilirim kendimi her açıdan. Evde internet var bundan sonra katılım im da daha düzenli olur eskisi gibi inşallah.
Iyi 4 litre su icen biri olarak orucluyumNasılsın
Amin canim hosgeldinMerhaba hanımlar. Herkese iyi Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul etsin.ben evime döndüm artık. Ama evimde ve burada olmadığım sürede diyete çok dikkat edemedim spor da yapamadım. Sabah tartilicam çok merak ediyorum kaç oldum diye. Inşallah toparlayabilirim kendimi her açıdan. Evde internet var bundan sonra katılım im da daha düzenli olur eskisi gibi inşallah.
Aynen canim kimse inanmiyo oglum olduguna :)maşallah canım kaç yaşındasın?kardeş gibi görünüyorsunuzdur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?