- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ayy kıyamam şimdi susuz napacaksın neyse iftardan sahura kadar içersin 2 - 3 ltIyi 4 litre su icen biri olarak orucluyum
Sen nasilsin ? Ambargoya tamm mi devam mi :)
Ben de 3 saat falan uyudum. Onda da iki defa wc ye kalktim. Vay tamm demek hadi iyisinAyy kıyamam şimdi susuz napacaksın neyse iftardan sahura kadar içersin 2 - 3 ltben de normalde 1 bardak su içmem dün gece sırf oruç tutacam psikolojisiyle 2 lt içtim yatarken. Bütün gece tuvalete kalktım uyuduğum zaten 5 saat onda da sürekli uykum bölündü. O yüzden şimdi çok uykusuzum ambargoya tamam
Ayy 3 saat mi neden o kadar az uyudunBen de 3 saat falan uyudum. Onda da iki defa wc ye kalktim. Vay tamm demek hadi iyisin
Hergün tartılma onun çok etkisi oluyor. Stres yaptığın için göremiyosun o sayıyıSabah
tavada peynir domates eritilmiş
yarım dilim ekmek
şekersiz çay
ara
3 hurma
öğlen
1,5 parça tavuk incik
ara
yeşil erik
akşam
yarım kase yoğurt
ara
süt
su iki litreye yakın olmuşturmedgic26 esperenzaa fattylamb94
sabvah kalktım tartıldım 62 den inmemişim diye morelim bozuldu sonuçta sahur yapıp yatmıştım sahurdan sonra tartılsamda aç karınla tartılmış olmuyorum dimi
Canım menün çok az.Salata eklesen yada sebze yemeği.Daha iyi olur sankiBu günkü menüm
sahur
domates
peynirli yumurta
yarım dilim ekmek (ekmeğide yarım dilime indirdim)
hurma
akşam
tel şehriyeli çorba ama şehriye koymucam
yanında yoğurt ayran yada peynir düşünüyorum
ara
süt
Eşim dört 12 ,tek iftar yapıcam sadece çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum Cuma ya az kaldı eksi görmek istiyorum
Bence bu akşam az olur. Çorbanın yanına bol bol zeytinyağlı salata ye. Yoğurt ye. Az yersen zaten hiç gitmez bu kilolarBu günkü menüm
sahur
domates
peynirli yumurta
yarım dilim ekmek (ekmeğide yarım dilime indirdim)
hurma
akşam
tel şehriyeli çorba ama şehriye koymucam
yanında yoğurt ayran yada peynir düşünüyorum
ara
süt
Eşim dört 12 ,tek iftar yapıcam sadece çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum Cuma ya az kaldı eksi görmek istiyorum
Sahura kadar oturdum kalkamam diye. sabahta 6.30 da kalktim hazirlanip okula geldim. Bu aksam aynisini yapmayi dusunmuyorum ama :))Ayy 3 saat mi neden o kadar az uyudun
Bencede yapma sahura kalkamasanda bişey olmaz. Uykusuzluk daha kötüSahura kadar oturdum kalkamam diye. sabahta 6.30 da kalktim hazirlanip okula geldim. Bu aksam aynisini yapmayi dusunmuyorum ama :))
Ayy valla sahurda maydanoz yefim kiz jahahahEllerine sağlık çiğdoşum. Kocişe börek sana maydanoz he
Ya canim istemedi... ama yemedigim seyi hazirlamayi sevmiyorum... ben mutfakta birseyler yapmayi sevmiyorum aslinda ben evde is yapmayi hicc sevmiyorunAllah kolaylık versin kuzum.Ben de dün börek ve kurabiye yapmıştım.yutkun
Menun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmaliSabah
tavada peynir domates eritilmiş
yarım dilim ekmek
şekersiz çay
ara
3 hurma
öğlen
1,5 parça tavuk incik
ara
yeşil erik
akşam
yarım kase yoğurt
ara
süt
su iki litreye yakın olmuşturmedgic26 esperenzaa fattylamb94
sabvah kalktım tartıldım 62 den inmemişim diye morelim bozuldu sonuçta sahur yapıp yatmıştım sahurdan sonra tartılsamda aç karınla tartılmış olmuyorum dimi
Gunaydin kuzumGunaydin
Ay karşımd bir an kednimi gördüm :F bende hep böyler severim beniAyy valla sahurda maydanoz yefim kiz jahahahkiyamam ben kendime oyy kendim
İftardan bir dakika önce :)Menun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmali
Menun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmali
Bence bu akşam az olur. Çorbanın yanına bol bol zeytinyağlı salata ye. Yoğurt ye. Az yersen zaten hiç gitmez bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?