Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi 4 litre su icen biri olarak orucluyum

Sen nasilsin ? Ambargoya tamm mi devam mi :)
Ayy kıyamam şimdi susuz napacaksın neyse iftardan sahura kadar içersin 2 - 3 lt ben de normalde 1 bardak su içmem dün gece sırf oruç tutacam psikolojisiyle 2 lt içtim yatarken. Bütün gece tuvalete kalktım uyuduğum zaten 5 saat onda da sürekli uykum bölündü. O yüzden şimdi çok uykusuzum ambargoya tamam

Ben de 3 saat falan uyudum. Onda da iki defa wc ye kalktim. Vay tamm demek hadi iyisin

Sabah
tavada peynir domates eritilmiş
yarım dilim ekmek
şekersiz çay

ara
3 hurma

öğlen
1,5 parça tavuk incik

ara
yeşil erik

akşam
yarım kase yoğurt

ara
süt

su iki litreye yakın olmuştur medgic26 esperenzaa fattylamb94

sabvah kalktım tartıldım 62 den inmemişim diye morelim bozuldu sonuçta sahur yapıp yatmıştım sahurdan sonra tartılsamda aç karınla tartılmış olmuyorum dimi

Bu günkü menüm
sahur
domates
peynirli yumurta
yarım dilim ekmek (ekmeğide yarım dilime indirdim)
hurma

akşam
tel şehriyeli çorba ama şehriye koymucam
yanında yoğurt ayran yada peynir düşünüyorum

ara
süt

Eşim dört 12 ,tek iftar yapıcam sadece çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum Cuma ya az kaldı eksi görmek istiyorum

Hergün tartılma onun çok etkisi oluyor. Stres yaptığın için göremiyosun o sayıyı

Canım menün çok az.Salata eklesen yada sebze yemeği.Daha iyi olur sanki

Bence bu akşam az olur. Çorbanın yanına bol bol zeytinyağlı salata ye. Yoğurt ye. Az yersen zaten hiç gitmez bu kilolar

Menun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…