Kaptan bir saat soyler canim genelde 3 - 4 gibi tartiliyodukhım cuma günü ne zaman tartılcaz o zaman
Haktanla zor kuzum yaaaAy karşımd bir an kednimi gördüm :F bende hep böyler severim benibol bol uyu çiğdoş bugun
Tamamdir kUzum sagolİftardan bir dakika önce :)
Biraz sebze ekle çeşitleri artır. Yağlar da çok önemli. Kahvaltıda ceviz badem fındık ye. Zeytinyağ kullan. Bu duraklamanın önüne ancak böyle geçersin. Az yedikçe artı görürsünaz yedikçe gitmiyor aynen
Hoşgeldin Elifim nasılsınSelam kizlar. Hayirli ramazanlar❤
Bu bebişlerin derdi ne ya biz koskoca insanların uykusu geliyoda onlar niye uyumuyo acaba. Bugunleri çok arar haktoşHaktanla zor kuzum yaaa
Oy maşallah 4 lt haIyi 4 litre su icen biri olarak orucluyum
Sen nasilsin ? Ambargoya tamm mi devam mi :)
Uyku aralarında su içmeyi önermiyorlar diye hatırlıyorum organları yoruyormuş ama Ramazan’da durum değişebilirAyy kıyamam şimdi susuz napacaksın neyse iftardan sahura kadar içersin 2 - 3 ltben de normalde 1 bardak su içmem dün gece sırf oruç tutacam psikolojisiyle 2 lt içtim yatarken. Bütün gece tuvalete kalktım uyuduğum zaten 5 saat onda da sürekli uykum bölündü. O yüzden şimdi çok uykusuzum ambargoya tamam
Bana birini hatırlattı bu söyleminYa canim istemedi... ama yemedigim seyi hazirlamayi sevmiyorum... ben mutfakta birseyler yapmayi sevmiyorum aslinda ben evde is yapmayi hicc sevmiyorunisyaaaannnnnnn
iftardan önce tartılıyorduk ama bi değişiklik olur mu bilmemMenun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmali
Kuşum kiyamam sana noldu hemen dr git onlem al ani hareket yapma sen bize lazimsin kalp kalp kalp :)
Ahsenimmm bi denem datlum nasılsın bugündoktora ne zaman gidebilirsin canım.ihmal etme güzelim tamam mı?
Hep görmek isterim ben pamuğumu
Bende huysuz yasli olunca uyutursam haktosuBu bebişlerin derdi ne ya biz koskoca insanların uykusu geliyoda onlar niye uyumuyo acaba. Bugunleri çok arar haktoş
Dikkat et kuşum nazarlarini oku kovalaBilemiyorumki bebeğim desem nazar deydi eee nereme deyecek o nazar
kuzum en kısa zamanda gidicem inşallah
Bana birini hatırlattı bu söylemin
iftardan önce tartılıyorduk ama bi değişiklik olur mu bilmem
iyim canim sen nasilsin. Oruc nasil gidiyorHoşgeldin Elifim nasılsın
Iftara kadar olmaz kizIftar mantikli sonuc olarak 16 saat bos migde kiz kimi hatirlatti
Dikkat et kuşum nazarlarini oku kovala
Epey erken regl olmuşsun canım.Bir daha yeme canım,aldığın boş kaloriyi geçtim şeker safi zarar be kuzummaşallah canım kaç yaşındasın?kardeş gibi görünüyorsunuzdur eminim
esperenzaa m balım gaymaklım gıymatlım, olmamalıydı o ili gofret aklımdan geçenleri bir bilsen Regl oldum galiba üç gündür kesik kesik akıntım var yine.emzirmenin tatlı isteğine karşı koyuyorum da bu biraz değişik oldu, zaten yerken her lokmada aklımdaydınız
sana da hayırlı ramazanlar canım,tez zamanda sıkıntıların geçerMerhaba hanımlar. Herkese iyi Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul etsin.ben evime döndüm artık. Ama evimde ve burada olmadığım sürede diyete çok dikkat edemedim spor da yapamadım. Sabah tartilicam çok merak ediyorum kaç oldum diye. Inşallah toparlayabilirim kendimi her açıdan. Evde internet var bundan sonra katılım im da daha düzenli olur eskisi gibi inşallah.
Hayırlı ramazanlar canım.Günaydın kızlar.Hayırlı ramazanlar.
Afiyet olsun canım.Sabah
tavada peynir domates eritilmiş
yarım dilim ekmek
şekersiz çay
ara
3 hurma
öğlen
1,5 parça tavuk incik
ara
yeşil erik
akşam
yarım kase yoğurt
ara
süt
su iki litreye yakın olmuşturmedgic26 esperenzaa fattylamb94
sabvah kalktım tartıldım 62 den inmemişim diye morelim bozuldu sonuçta sahur yapıp yatmıştım sahurdan sonra tartılsamda aç karınla tartılmış olmuyorum dimi
İftar bana az geldi canım.bol salata ye bari.Bu günkü menüm
sahur
domates
peynirli yumurta
yarım dilim ekmek (ekmeğide yarım dilime indirdim)
hurma
akşam
tel şehriyeli çorba ama şehriye koymucam
yanında yoğurt ayran yada peynir düşünüyorum
ara
süt
Eşim dört 12 ,tek iftar yapıcam sadece çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum Cuma ya az kaldı eksi görmek istiyorum
bu kadar uykusuzluk çok yorucu olur canım.Sahura kadar oturdum kalkamam diye. sabahta 6.30 da kalktim hazirlanip okula geldim. Bu aksam aynisini yapmayi dusunmuyorum ama :))
hahahaha benim kafadan.iş yapmayı sevmeyenler birleşip dernek kuralım.Ya canim istemedi... ama yemedigim seyi hazirlamayi sevmiyorum... ben mutfakta birseyler yapmayi sevmiyorum aslinda ben evde is yapmayi hicc sevmiyorunisyaaaannnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?