Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menüm

Kahvalti
Yulafli yumurtali omlet
Maydanoz

ara
Çay kuru üzüm ve 1 tanede kuru incir

Akşam
Kıymalı ıspanak
ayran
1 dilim ekmek

2 litre su

Spor 45 dk leslie *135 puan

fattylamb94 canimm

Iyi 4 litre su icen biri olarak orucluyum

Sen nasilsin ? Ambargoya tamm mi devam mi :)
Oy maşallah 4 lt ha
Uyku aralarında su içmeyi önermiyorlar diye hatırlıyorum organları yoruyormuş ama Ramazan’da durum değişebilir
Ya canim istemedi... ama yemedigim seyi hazirlamayi sevmiyorum... ben mutfakta birseyler yapmayi sevmiyorum aslinda ben evde is yapmayi hicc sevmiyorun isyaaaannnnnnn
Bana birini hatırlattı bu söylemin
Menun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmali
iftardan önce tartılıyorduk ama bi değişiklik olur mu bilmem

Kuşum kiyamam sana noldu hemen dr git onlem al ani hareket yapma sen bize lazimsin kalp kalp kalp :)

Bilemiyorumki bebeğim desem nazar deydi eee nereme deyecek o nazar
kuzum en kısa zamanda gidicem inşallah

Ahsenimmm bi denem datlum nasılsın bugün doktora ne zaman gidebilirsin canım.ihmal etme güzelim tamam mı?

Tamam canım bitanem
Haklısın sağlık ihmale gelmez
kısa zamanda gider sizi bilgilendiririm

Hep görmek isterim ben pamuğumu

Vayyy' benim canım benim ciğerim şekerparem Esram

Epey erken regl olmuşsun canım.Bir daha yeme canım,aldığın boş kaloriyi geçtim şeker safi zarar be kuzum
sana da hayırlı ramazanlar canım,tez zamanda sıkıntıların geçer
Günaydın kızlar.Hayırlı ramazanlar.
Hayırlı ramazanlar canım.
Afiyet olsun canım.
Hergün tartılma psikolojini bozar.

İftar bana az geldi canım.bol salata ye bari.
Sahura kadar oturdum kalkamam diye. sabahta 6.30 da kalktim hazirlanip okula geldim. Bu aksam aynisini yapmayi dusunmuyorum ama :))
bu kadar uykusuzluk çok yorucu olur canım.
Ya canim istemedi... ama yemedigim seyi hazirlamayi sevmiyorum... ben mutfakta birseyler yapmayi sevmiyorum aslinda ben evde is yapmayi hicc sevmiyorun isyaaaannnnnnn
hahahaha benim kafadan.iş yapmayı sevmeyenler birleşip dernek kuralım.
Gerçi ben yemek yapmayı çok seviyorum.yaptıklarımı yemesem de severek yiyen olunca çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…