Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menun guzelde aksam az yiyon yahu kuzum... birde valla bende bilmiyorum ramazanda ne zaman tartilmali
Canım ramazanda dilerseniz perşembe iftardan önce tartılıp cumaya bildirim yapabilirsiniz. Ramazan dolayısıyla böyle olabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam:)
Cuma da en geç 16:00’da tartılıp bildirim yaparsanız olur canım.Akşam 8 son paylaşım saati olduğu için saat 5’ten sonra yapılan paylaşımlar biraz zorlayabilir.
Tünaydın herkese hayırlı RAMAZANlar
hayırlı ramazanlar canımmm:))

Hayırlı ramazanlar canlarım
Razamazanın ruhen ve bedenen arınma ayı olduğunu unutmadan sahur ve iftarlarımıza dikkat edersek hem kilo veririz hem de ibadet yapmış oluruz.
Midemiz çöplük değil,güzel güzel sağlıklı beslenerek midemizi de temiz tutalım olur mu
Şimdiden Allah kabul etsin.
Ben tip 2 diyabetli olduğum için tutamıyorım. Karatay tarzı beslenme ile şekerimi biraz dengelemiş olsam da şekerim hâlâ yüksek.

Hayırlı ramazanlar canimmm çok güzel yazmışsın..

Ben de tam sana yazıyordum canımm
Nasılsın bidenem iyi misin?

Şimdilik iyim çok şükür canım balimm çok sağol.
dün akşam geç yattım biraz uykusuzum şimdi yatağa girdim biraz yatıp kalkıp iftara hazırlık yapayım yemek vs...

Sen nasılsın napiyosun oğluşun nasıl..

Bencede perşembe iftardan önce mantıklı canım çünkü ben sahurdan sonra tartılsam tok oluyorum beş e kadar da işteyim akşamları giremiyorum bana yarın tartılmayı hatırlatın olur mu canlar
Sürekli tartılma işini bırakmayı herkesten çok istiyorum bende ya sinir oluyorum kendime

Dünkü menüm

Kahvalti
Yulafli yumurtali omlet
Maydanoz

ara
Çay kuru üzüm ve 1 tanede kuru incir

Akşam
Kıymalı ıspanak
ayran
1 dilim ekmek

2 litre su

Spor 45 dk leslie *135 puan

fattylamb94 canimm
Afiyet olsun bebişim menün çok güzel
Uyku arasında içmedim kız yatmadan içtim bütün suyu
iyim canim sen nasilsin. Oruc nasil gidiyor
Bende iyiyim ilk 7 saatim güzel geçti darısı kalan 7ye uyurken zaten hiç bişey anlaşılmıyo onu saymıyorum. Sen nasıl gidiyo

kızlaaar ben hala geçmişe dönemedim katlandıkça katlanıyor, sporu ve yemeklerimi aksatmamak için bu hallerim valla. dün akşam takımı düşünüp tatlı reddettim çok mutluyum

Bende bi ara ayni senin gibiydim azcik fazla ciksam moralim bozulur daha cok yemege verirdim kendimi cozumu tartinin pilini esime saklattirmakla buldum haftada bir iki cikarir verir tartilirdim boyle bir sey yapabilirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…