- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
kolay gelsin :) ne yapacaksın akşamaBir gun molan olsun o da :) bende aksam yemegine baslayacagim simdi
Aclik vurmaya basladi yavas yavasAfiyet olsun bebişim menün çok güzel
Uyku arasında içmedim kız yatmadan içtim bütün suyu
Bende iyiyim ilk 7 saatim güzel geçti darısı kalan 7yeuyurken zaten hiç bişey anlaşılmıyo onu saymıyorum. Sen nasıl gidiyo
Ozaman ben baslimbende bunu sorucaktım
Ben çok acıktım kız gözler kararmaya başladı vallaAclik vurmaya basladi yavas yavas
Geri kalan iyim cok sukur. Dun islermi yapmistim yemektw yaptim aksamdan
Tam diyetlik vallaOzaman ben baslim
Mercimek corbasi
Taze fasulye
Firinda tavuk patates
Salata
çok güzelmiş akşama sende mi yesemOzaman ben baslim
Mercimek corbasi
Taze fasulye
Firinda tavuk patates
Salata
ezogelin corbasikolay gelsin :) ne yapacaksın akşama
Menüye bayıldımmezogelin corbasi
Kiymali bezelye yemegi
Pirinc pilavi
Yesil mercimek salatasi
Ayran
Bunlar tabi esimin yiyecegi seyler ben iftardan once yerim yemegimi yesil mercimek salatasi ve 2 3 kasik bezelye ile yogurt yemeyi plnaliyorum
bende acıktıö bygun cok fena suan kalkıp yemek hazırlamayada halim yok valla cok fenayıöKızlarr bu son gelen bildirim ne ya şimdi acıktım işte
ramazan agırlıgı coktu bebegim üstüme dun gece cocuk atesliydi uyuyamamıstım bide basım catlıyor suanHuzurvermeyolunda nerdesin huzurum yine kayboldun
oooh supermiş esra ya benim eşimi de erkn göndersrler keikeeeBen çok acıktım kız gözler kararmaya başladı vallayarından itibaren 16.30da çıkıyormuşuz ramazan boyunca
Sen ne yemekler yaptın bakam
ay bu da çok güzelmişezogelin corbasi
Kiymali bezelye yemegi
Pirinc pilavi
Yesil mercimek salatasi
Ayran
Bunlar tabi esimin yiyecegi seyler ben iftardan once yerim yemegimi yesil mercimek salatasi ve 2 3 kasik bezelye ile yogurt yemeyi plnaliyorum
Ohh super gider yatatsin iftara kadarBen çok acıktım kız gözler kararmaya başladı vallayarından itibaren 16.30da çıkıyormuşuz ramazan boyunca
Sen ne yemekler yaptın bakam
oyle bundan beleTam diyetlik valla
Buyur gel canim :)çok güzelmiş akşama sende mi yesem
ay cok guzel olmus. Bende nette gordum daha once gorseydim bende yapardimbirkaç gündür geceleri bu köşeyi yapnakla ugrasıyordum hoş geldin ramazaaan
Eristeden sen yemeyeceksen guzel menu cnm bidr salata oh missbende karar verdim, mercimek çorba, tavuk sote, erişte yapıcam
Kıyamam sanaa nasıl yemek hazırlıcaksın şimdibende acıktıö bygun cok fena suan kalkıp yemek hazırlamayada halim yok valla cok fenayıö
ramazan agırlıgı coktu bebegim üstüme dun gece cocuk atesliydi uyuyamamıstım bide basım catlıyor suan
oooh supermiş esra ya benim eşimi de erkn göndersrler keikeee
Kız çok harika olmuş ellerine sağlık ne hamarat bu kız yabirkaç gündür geceleri bu köşeyi yapnakla ugrasıyordum hoş geldin ramazaaan
Erirsiniz gı ramazandaOhh super gider yatatsin iftara kadar
oyle bundan beleesimede dedin pilav fln yok azcik kilo verelim diye
Buyur gel canim :)
ay cok guzel olmus. Bende nette gordum daha once gorseydim bende yapardim
Insallah giErirsiniz gı ramazanda
ellerine sağlık şimdidenOhh super gider yatatsin iftara kadar
oyle bundan beleesimede dedin pilav fln yok azcik kilo verelim diye
Buyur gel canim :)
ay cok guzel olmus. Bende nette gordum daha once gorseydim bende yapardim
yemeyi düşünmüyorum canımEristeden sen yemeyeceksen guzel menu cnm bidr salata oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?