Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemek görmek istemiyorum eve gitsem keşke zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan evdeyken

Son 4 5 saatcik bebişim sabır

sabredicez ama ilk günler çok zorlanicaz
Hatta şuan hiçç halim yok kalkıp yemek yapayım

Ben çok acıktım kız gözler kararmaya başladı valla yarından itibaren 16.30da çıkıyormuşuz ramazan boyunca
Sen ne yemekler yaptın bakam

Esraaa çok mutlu oldum Senin için çok iyi oldu böyle erkenden evde olursun ohh dinlenirsinde

sabredicez ama ilk günler çok zorlanicaz
Hatta şuan hiçç halim yok kalkıp yemek yapayım

Esraaa çok mutlu oldum Senin için çok iyi oldu böyle erkenden evde olursun ohh dinlenirsinde
Kıyamam ya valla çok zor tam halsiz kaldığımız saatler kalkıp yemek hazırlıcaksın. Aslında sabah dinçken yapabileceklerini ayarlasan daha iyi olur da bugün menünde önceden yapılabilecek bişey yok.
Allah kabul etsin oruçlarınızı.
Bugün oruçlu değilim ama olsam bu kadar acıkmazdım.Başımda ağrımaya başladı.
Öğlen yemedin mi ? Varsa ayran iç yoğurt ye

Ayy diyorumki keşke yanımda biri olsaydı yemeğimi yapardı iftar sonrası bulaşıkları halaederdi diye öyle hayaller kuruyorum şuan ama nirdeee

erkenden yemek yapılırsa hoş olur ama o tazeligı kalmıyo diye genelde son saate bırakırım yemeği

Ben gelem bebişim sebze yemekleri çorba dururda pilav vs önceden yapılmaz

Çorba içtim şuan toplantı var onun için birşey yemem imkansız.Ve kaçta bitceği belirsiz.

Aman ben sevmiyorim yaaa hergun hazir olsa oh canıma minnet valla :)

Tamam canim benim bana uyar ne dersen ben onu yaparim sıkıntı yok kuzum muckkk

Gecmis olsun kuzum benim... olsun allah iyi olanladir... hayirli ramazanlar canım benim

Çorba içtim şuan toplantı var onun için birşey yemem imkansız.Ve kaçta bitceği belirsiz.
Ay Allah yardımcın olsun ya en geç iftar saatinde bitirirler diye düşünüyorum
Gel bebişim gel seni el üstünde tutarım valla, hiç yemek yaptirirmiyim sana kizz
Kız gelsem yatarız anca sohbet etmeye bile halimiz yoktur heralde şu saatlerde

teşekkürederim esracım cocuklr guzel hatırlasnlar istedim ramazanı

cok ama cok begendim ellerine saglik :))
twşwkkürederim canımm

Gecmis olsun kuzum benim... olsun allah iyi olanladir... hayirli ramazanlar canım benim

Herkese hayirli iftarlar canlar bugünkü menumu paylasiyorum sizlerle

Sahur: avuc ici kadar tam buğday ekmegi
Peynir
5 zeytin
1 ceviz
Lakin sahurdan yarim saat once 3 yk yogurt ile chia karisimi yedim ve beni inanilmaz tok tuttu.

Aksam: bir çorba kasesi kadar semizotu salatasi ve 4 yk yogurt
8yk tavuk sote tuzsuz. Avuc ici kadar pide.
1 maden suyu

Yatmadan once de 1 elma ile 2 tane yenidunya yemeyi dusunuyorum.

Spor adim sayim 11.300 adim. Ictigim su maalesef henuz 2 lt 3 e tamamlayacagim.

esperanzaa fattylamb94 medgic26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…