- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Yemek görmek istemiyorumeve gitsem keşke zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan evdeyken
Son 4 5 saatcik bebişim sabır
Ben çok acıktım kız gözler kararmaya başladı vallayarından itibaren 16.30da çıkıyormuşuz ramazan boyunca
Sen ne yemekler yaptın bakam
Kıyamam ya valla çok zor tam halsiz kaldığımız saatler kalkıp yemek hazırlıcaksın. Aslında sabah dinçken yapabileceklerini ayarlasan daha iyi olur da bugün menünde önceden yapılabilecek bişey yok.sabredicez ama ilk günler çok zorlanicaz
Hatta şuan hiçç halim yok kalkıp yemek yapayım
Esraaa çok mutlu oldum Senin için çok iyi oldu böyle erkenden evde olursun ohh dinlenirsinde
Öğlen yemedin mi ? Varsa ayran iç yoğurt yeAllah kabul etsin oruçlarınızı.
Bugün oruçlu değilim ama olsam bu kadar acıkmazdım.Başımda ağrımaya başladı.
Kıyamam ya valla çok zor tam halsiz kaldığımız saatler kalkıp yemek hazırlıcaksın. Aslında sabah dinçken yapabileceklerini ayarlasan daha iyi olur da bugün menünde önceden yapılabilecek bişey yok.
Öğlen yemedin mi ? Varsa ayran iç yoğurt ye
Ben gelem bebişimAyy diyorumki keşke yanımda biri olsaydı yemeğimi yapardı iftar sonrası bulaşıkları halaederdi diye öyle hayaller kuruyorum şuanama nirdeee
erkenden yemek yapılırsa hoş olur ama o tazeligı kalmıyo diye genelde son saate bırakırım yemeği
Çorba içtim şuan toplantı var onun için birşey yemem imkansız.Ve kaçta bitceği belirsiz.Kıyamam ya valla çok zor tam halsiz kaldığımız saatler kalkıp yemek hazırlıcaksın. Aslında sabah dinçken yapabileceklerini ayarlasan daha iyi olur da bugün menünde önceden yapılabilecek bişey yok.
Öğlen yemedin mi ? Varsa ayran iç yoğurt ye
Ben gelem bebişimsebze yemekleri çorba dururda pilav vs önceden yapılmaz
Ne kadar geç o kadar iyiIftara kadar olmaz kizen gec 8 de listeler yayinlaniyor 3 4 gibi olur en gec 5 esperenzaa gelsin o soyler net bi saat
Allahim kabul eylesin kuzumValla bebeğim ağzımdan nazar duası dusmuyo ama tek kendim için değil haaevim ailem için....
Aman ben sevmiyorim yaaaİftar bana az geldi canım.bol salata ye bari.
bu kadar uykusuzluk çok yorucu olur canım.
hahahaha benim kafadan.iş yapmayı sevmeyenler birleşip dernek kuralım.
Gerçi ben yemek yapmayı çok seviyorum.yaptıklarımı yemesem de severek yiyen olunca çok seviyorum.
Tamam canim benim bana uyar ne dersen ben onu yaparim sıkıntı yok kuzum muckkkCanım ramazanda dilerseniz perşembe iftardan önce tartılıp cumaya bildirim yapabilirsiniz. Ramazan dolayısıyla böyle olabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam:)
Cuma da en geç 16:00’da tartılıp bildirim yaparsanız olur canım.Akşam 8 son paylaşım saati olduğu için saat 5’ten sonra yapılan paylaşımlar biraz zorlayabilir
cok ama cok begendim ellerine saglik :))birkaç gündür geceleri bu köşeyi yapnakla ugrasıyordum hoş geldin ramazaaan
Gecmis olsun kuzum benim... olsun allah iyi olanladir... hayirli ramazanlar canım benimHayırlı ramazanlar canlarım
Razamazanın ruhen ve bedenen arınma ayı olduğunu unutmadan sahur ve iftarlarımıza dikkat edersek hem kilo veririz hem de ibadet yapmış oluruz.
Midemiz çöplük değil,güzel güzel sağlıklı beslenerek midemizi de temiz tutalım olur mu
Şimdiden Allah kabul etsin.
Ben tip 2 diyabetli olduğum için tutamıyorım. Karatay tarzı beslenme ile şekerimi biraz dengelemiş olsam da şekerim hâlâ yüksek.
Ay Allah yardımcın olsun ya en geç iftar saatinde bitirirler diye düşünüyorumÇorba içtim şuan toplantı var onun için birşey yemem imkansız.Ve kaçta bitceği belirsiz.
Kız gelsem yatarız ancaGel bebişim gel seni el üstünde tutarım valla, hiç yemek yaptirirmiyim sana kizz
Ay Allah yardımcın olsun ya en geç iftar saatinde bitirirler diye düşünüyorum
Kız gelsem yatarız ancasohbet etmeye bile halimiz yoktur heralde şu saatlerde
Canim bir de benim hedef kilom 60Kizlar hic gecmis yapmadan direk daliyorum.
Olculerim ( sonunda )
Gogus: 93
Bel: 80
Kalca: 105
Kol: 31
esperenzaa
teşekkürederim esracım cocuklr guzel hatırlasnlar istedim ramazanıKıyamam sanaa nasıl yemek hazırlıcaksın şimdibari basit şeyler hazırla huzurum.
Bizim işyeri bu konularda çok iyidir. Servisler ayarlansa sabah 9da işbaşı akşam 16.45 de çıkış yapacaklardı. Namaz saatlerine falan hiç karışmazlar çok şükür
Kız çok harika olmuş ellerine sağlık ne hamarat bu kız ya
twşwkkürederim canımmcok ama cok begendim ellerine saglik :))
Gecmis olsun kuzum benim... olsun allah iyi olanladir... hayirli ramazanlar canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?