Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim esin nazlaniyodur, daha cok ilgi bekliyodur, ilgiye doymadigindan da sana karsi kotu davraniyo gibi oluyodur.
Sen onu ilgiye boğ bak nasil degisiyor.

TAM DEDİĞİN GİBİ ÇOK İLGİLENMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR. ÇÜNKÜ MOTORA ALKOLLÜ BİNMİŞ İSTER İSTEMEZ KIZGINIM MADDİ MANEVİ ZARARDAYIZ..

Bu yorumu şimdi gördüm tşk ederim:)))

Dünkü menüm:

Sabah
Klasik kahvaltı
Ekmek yerine poğaça

Öğlen

Yok

Akşam

Köri soslu tavuk
1 kaşık pilav

TAM DEDİĞİN GİBİ ÇOK İLGİLENMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR. ÇÜNKÜ MOTORA ALKOLLÜ BİNMİŞ İSTER İSTEMEZ KIZGINIM MADDİ MANEVİ ZARARDAYIZ..

O zaman nacizane bir tavsiyede bulunabilir miyim?
Senin yerinde olsam yapacagim seyi yazayim ben. Belki sana da uyar ya da degistirerek kullanirsin.
Senin yerinde olsam, evet basta boyle kizgin davranirdim, esim de seninki gibi davranirdi net.
Sonrasinda soyle bir yol izleyebilirdim. Alirdim karsima, derdim ki, bak isin maddi boyutu zerre gozumde degil. Ama alkollu motora binmissin. Bundan buyuk bir hata olabilir mi? Ya sana bisey olsaydi, Allah korusun ölseydin. Boyle bir hata sonucu arkanda beni yalniz birakmaya gonlun elveriyor mu? Ya ilerde bir daha yaparsan bunu? ( Sanirim cocugunuz yoktu ama istiyorsunuz diye hatirliyorum, hatam varsa kusura bakma )
Ya boyle bir hatayi cocugumuz oldugunda yaparsan? Alkollu motora binip, cocugumuzu babasiz birakirsan? Ben seni affeder miyim oyle bir durumda? Hastalik olur ya da baska kazalar, ne kadar yasayacagimizi Allah bilir belki yarina cikmicaz ama alkol alip motora binip cocugunu babasiz birakmak ne demek ya?
Gunah degil mi?
İsin bir de oteki boyutu var. Sana birsey olmadi diyelim ama alkollu alkollu motora binip de birisinin cocugunun ya da esinin ya da iste ailesinden herhangi birinin canini alirsan? Bir aileye ates dusurursen? Bunun vebaliyle yasanir mi?

Tam olarak bunlari kesin derdim esime. Sonra derdim ben bunlari dusunurken sana nasil ilgi gostereyim, kizginim sana..
Sonra da buyuk yemin ettirirdim. Ölümü öp ki bir daha alkollu binmeyeceksin motora falan diye, baya buyuk yeminler ettirirdim, kurana el bastirirdim falan.
Ondan sonra da tatliya baglardim.
Bu sekilde hareket ederdim ben.
Sen de sana gore cozersin isi ama esinin beynine sokman lazim bence, alkollu motora binmek cok ama cok korkutucu ya. Allah hem sizi hem de diger insanlari korumus da kimsenin canina bir sey olmamis...

ZATEN ANLAYIŞLI BİRİYİMDİR SORUN ŞU Kİ EŞİM ALKOLLE İLGİSİ YOK OLACAĞI VARDI OLDU DİYO
BENDE DEDİM Kİ SEN ARTIK 15 YAŞINDA DEĞİLSİN BÜNYE ARTIK YAVAŞ YAVAŞ SARHOŞ OLUYOR, KES UZATMA DİYOR. DEFALARCA BİNMİŞ ALKOLLÜ DAHA ÖNCE NİYE DÜŞMEDİM DİYO HATASINI KABUL ETMEDİĞİ İÇİN MAALESEF SİNİRLERİM GEVŞEMİYOR. ÇOCUK YOK AMA HER İŞTE BİR HAYIR VAR YILLAR GEÇTİKÇE İNSANLAR DEĞİŞİYOR. AMA HERŞEYE RAĞMEN BEN SUÇLUYUM YETERİNCE ÜZÜLMEDİĞİM İÇİN

Canım şuan anladığım kadarıyla ikinizde sinirlisiniz. Bu durumda çok fazla dialoga girip tartışmanızı tavsiye etmem. Kalp en çok sinirlilen kırılıyor. İnşallah kosa zamanda bu sorunu çözersiniz Allah daha beter kazalardan korusun.
Maddiyat bir yere kadar ama can kıymetli. Tekrar geçmiş olsun. Moralini bozmamaya çaba göster.

Canim sen zaten cok anlayisli birisine benziyorsun. Ama durum anladigim kadariyla daha da kotuymus. Alkolde suc bulmamasi cok uzucu. Tek suclunun alkol oldugunu kabul etmesi lazim. Yine nacizene kendimce alacagim tavir alkol konusunda dik durmak olurdu. Bir daha alkol alip binmeyecegim demedikce sen benden ilgi milgi goremezsin, derdim..
İnsaallah boyle bir hataya bir daha dusmez. Bu belki de bir uyari oldu onun icin, degerlendirmesi lazim. Bir de boyle dusunmesi lazim... Cok cok tehlikeli ya

fitcivciv , asilsoy hakli, sinirliyseniz gerginseniz tartismayi uzatmakla cozum bulunamiyor. En iyisini yine sen bilirsin, kocanin huyunu suyunu sen biliyorsun. Bir sekilde yola getirirsin merak etme, icini ferah tut..

CANIM zaten tatildeydi burdaki arkadaşlar da biliyor yeterince içti gezdi oralarda gelince kesinlikle alkol istemiyorum dedim ben ona öyle dememişim bir gecede her önüne gelen arkadaşınla iç demişim sanki,İçki değil bira içiyor ama o bile yılda bir kereydi aya düştü ayda bir kereydi haftada iki üçe düştü ben artık napıcağımı bilmiyorum .İşi mi bıraksam oturup başında çoban olsam bilmiyorum. İzin günlerimiz aynı değil takip edemiyorum istesemde

Tartışma ortamı da yok bizde maalesef keşke olsa tamam uzatma kes diyor konu kapanıyor ve bildiğini okumaya devam ediyor . Sevgim saygım bitmeden düzel diyorum yok aynı ailesi de beni haklı buluyor biri de alıp karşısına konuşmuyor

Canım anladığım kadarıyla eşin aynı şeyleri dinlemek istemiyor. Belki kendini suçlu buluyor içten içe ama hatalı olduğu için yüzüne vurulmasını istemiyordur. Genelde uzattma kes, konuyu kapat cümleleri suçluluk duygusuyla söylenir. Sen sessizlği tercih et konuyu açma ama zaten tavırların belli eder. İnşallah eşiniz nasıl bir soruna yol açacağından mahcup olduğu için böyledir.

Benim sorunum bence uzun yıllar sessizliği tercih ettiğim için böyle oldu, daha alışmadan tavrımı koysaydım daha iyi olurdu. Artık ne desem nasıl olsa affeder nasıl olsa bişi olmuyor moduna girdi

Sağol iyiyim şükür sen?
Lavina olduğu gözüme çarpmıştı konuyu okurken
Lavina ismi nereden geliyor , kökeni ne?
Ben de Hatice
İsimlerimiz uyumlu oldu :))
32 yaşındayım ben
Boyum 1.62
Hedefim 57
Yunan mitolojiden gelme, Trojanin esinin adi tanricanin ismi :)
Iyi spor yapiyorsun :))

esperenzaa @smygnc kilo kontrol bildirim 63.200
Tebrikler canım.
Kilo bildirimini
Cum: 63,300
Pazartesi: 63,200 şeklinde yaparsan iyi olur
ödemdir canım.Bol bol su iç,maydonoz ye,tuzu azalt,uykuna dikkat et canım.
Herkese kolay gelsinnn
teşekkürler canım ,sana da

Benim sorunum bence uzun yıllar sessizliği tercih ettiğim için böyle oldu, daha alışmadan tavrımı koysaydım daha iyi olurdu. Artık ne desem nasıl olsa affeder nasıl olsa bişi olmuyor moduna girdi

Hımm o da sıkıntı. Aranızdaki dialogu en iyi sen bikirsin. Eksiği fazlayı hesap yap ona göre karar ver. Evlilik zor iş iki kişininde taviz vermesi gereken bir durum. İnşallah sorununuz büyümez canım.

Nasılsın? Seninle tanişamadık, ben Lavinia 27 yaşındayım 56 kg hedefim 52 başlaginç kilom 63 boyum 160cm

56 kilo musun canım?
Cuma ve pazartesi bildirimlerini yap tatlım.nasıl gidiyor,tez,yeni arkadaş,hayat vs?
bundan sonra ceza vermen inşallah
Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmek dileğiyle...
Canım çok geçmiş olsun.inşallah önemli birşey değildir ve kontrol ettirmen iyi olur tabi canım. Benim yeğenim de küçükken kalbinde delik vardı büyüdükçe kapandı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…