Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kapışalım mi ? 1000 ip atlamaya :)

Yok
Dünyanın yemeğini bile yesen bi günde
Alacağın 200 gram falanmış :))
Ödemdir
Ben de şişiyorum

Afiyet olsun canım.Kola olmasa çok gğzelmiş menün.kola içme datlum zaten midenden rahatsızsın .15 dk ceza verdim .
Yarından itibaren cezaların katlanacak haberin olsun
İyi geceler .

Canım haklısın. İçmiyordum hiç ama dün kocacım içti canım çekti soğuk soğuk dedim içeyim bir daha içmeyeuim malum tekrar bir sürece girdim. Bugün nasip olursa 1 saatlik tempolu yürüyüşü yapacağım halim olursa üstüne 15 dk daha eklerim.
Ceza veremeyeceksin bundan sonra çünkü çok güzel menülerle geri döndüm

Canım bir bardak kolada 9 küp şeker mi vardı
Vallhi hatırlamıyorum ama şeker pancarıysa ona bile razıyım ancak genel olarak zaten zararlı bir içecek. En son şubat mı mart mı o zaman bir bardak içmiştim dün de bir bardak daha içtim. Yaptığım doğru değil zaten ama bundan sonra inşallah tüketmeyeceğim. En azından yılda 1-2 bardağı geçmeyecek. ( bazen insan şeytana uyuyor)

Nasılsın? Seninle tanişamadık, ben Lavinia 27 yaşındayım 56 kg hedefim 52 başlaginç kilom 63 boyum 160cm
Sağol iyiyim şükür sen?
Lavina olduğu gözüme çarpmıştı konuyu okurken
Lavina ismi nereden geliyor , kökeni ne?
Ben de Hatice
İsimlerimiz uyumlu oldu :))
32 yaşındayım ben
Boyum 1.62
Hedefim 57

Çoçuğunun kalbinde mi?
Evet canım
Amin Teşekkür ederim canım evet bende çok duydum doktor masum ama yine de kontrol edilmekte fayda var dedi inşallah bi sıkıntısı yoktur
Canim cok cok gecmis olsun. Dualarimiz senle, icini ferah tut, hic biseycigi yoktur merak etme Allah'in izniyle
Çok teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerle gelirim

Oyy kıyamam ben sevmiyorum öyle şeyleri o yüzden uğraşmak çok zor geliyo ama sen zevkle yapıyosundur nerde yapmaya karar verdin ne giyeceksiniz
Babamin arkadaşının bahceli evi var merkezden uzak orda yapicaz nasipse valla tisort aldik dusunenlerden ses cikmadi ben seviyorum böyle seyler ile uğraşmayi bana iyi geldi valla

GÜNAYDINLAR DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMAYA UTANIYORUM BERBAT , EŞİM KAZA YAPTIĞINDAN BERİ MOTİVASYONUMU KAYBETTİM BANA BİRAZ DA KÖTÜ DAVRANIYOR ONUN ETKİSİYLEMİ BİLMİYORUM BUGÜN İNŞ SIFIR HATASIZ GİDİCEM BANA YARDIMCI OLUN KIZLAR. GERÇEKTEN PSİKOLOJİ VE YEMEK ÇOK BAĞLANTILI BENİM HAYATIMDA

Ben yarin sabah bir daha kilo bildirmek istiyorum ya.
Bu arada dun yatmadan elma sirkeli su ictim. Sigara icenlere tavsiye ederim, sabah daha dinc kalkmayi sagliyor. Ben 3 yk sirke koyuyorum 1 su bardagina.

Bi de bugun tihaks tisan var ya, aktarda satilan cay, onda icicem. Tuvalete cikmads sikinti yasadim dun cunku. Bana 7 saatte etkiyor, daha once icmemis olanlara haftasonu icmelerini tavsiye ediyorum.
Yok
Dünyanın yemeğini bile yesen bi günde
Alacağın 200 gram falanmış :))
Ödemdir
Ben de şişiyorum

Vay arkadas demek ki 1-1.5 kilo sisilebiliyormusum.
Neyse iner ins.

Canim esin nazlaniyodur, daha cok ilgi bekliyodur, ilgiye doymadigindan da sana karsi kotu davraniyo gibi oluyodur.
Sen onu ilgiye boğ bak nasil degisiyor.

Günaydın hanımlar bugünkü tartım 69.7
Maalesef sadeceeksi100gr
Haftasonu
Evet spora devam birazdan dönerim
Bugün kilo bildirmek kurallar arasindaydi yanılmıyorsam degilmi
Yeni olunca unuttuğum olursa hatırlatin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…