- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Kapışalım mi ? 1000 ip atlamaya :)Aaa gerçekten miHangi okuldan kaç mezunusun zümrem
Ne zaman gider? Ben de üç beş güne giderim kvdenk gelemeyecek miyiz
sadece bir hafta günde bin tane atla.atlamaya başla yorulunca sur, nabzın normale dönünce tekrar başla.nabzının normale dönmesini beklerkemçn de kol hareketi falan yap. Bir haftada kaç cm inceldiğini ölç inanamayacaksınBen tüm bölgelerden 8,5 incelmiştim bir haftada ve sen hem daha gençsin dem de daha fazla kilon emin ol daha fazla gider
YokCok acayip bisey oldu, ilk kez boyle bisey oldu cidden.
Cuma kilom: 56.9
Cumartesi sabah: 56.3 !!!
Bu sabah: 57.8 ????
esperenzaa
Dun o sporlardan odem olustu galiba.
Tuvalete de dunden beri cikamadim.
Bi de dun uyku tutmadi aslinda adam gibi uyku uyuyamadim
Tartimda hic boyle bir sasma olmadi, gayet duzgun bir tartidir.
1.5 kilo odem mi simdi ya?
5 catal pastadan 1.5 kilo mu aldim dicem de daha neler...
Günaydın güzellik!!!
Günaydın fattyGünaydın kızlar
Noldu, şaşırdın ?
Şakka yaptım şakka :)))Noldu, şaşırdın ?
Nasılsın? Seninle tanişamadık, ben Lavinia 27 yaşındayım 56 kg hedefim 52 başlaginç kilom 63 boyum 160cmŞakka yaptım şakka :)))
Günaydınnnnn
Afiyet olsun canım.Kola olmasa çok gğzelmiş menün.kola içme datlum zaten midenden rahatsızsın .15 dk ceza verdim .
Yarından itibaren cezaların katlanacak haberin olsun
İyi geceler .
Vallhi hatırlamıyorum ama şeker pancarıysa ona bile razıyım ancak genel olarak zaten zararlı bir içecek. En son şubat mı mart mı o zaman bir bardak içmiştim dün de bir bardak daha içtim. Yaptığım doğru değil zaten ama bundan sonra inşallah tüketmeyeceğim. En azından yılda 1-2 bardağı geçmeyecek. ( bazen insan şeytana uyuyor)Canım bir bardak kolada 9 küp şeker mi vardı
Sağol iyiyim şükür sen?Nasılsın? Seninle tanişamadık, ben Lavinia 27 yaşındayım 56 kg hedefim 52 başlaginç kilom 63 boyum 160cm
Evet canımÇoçuğunun kalbinde mi?
Amin Teşekkür ederim canım evet bende çok duydum doktor masum ama yine de kontrol edilmekte fayda var dedi inşallah bi sıkıntısı yokturCanım çok geçmiş olsun bu aralar etraftan da çok duydum, önemli bir şey yoktur inşallah, güzel haberlerle gelesin canım benim
Vay efendim kimler gelmiş kimlerKaçıp gidersen yersin tabi canım gel ve mezun olmadan gitme lütfen Sen eski ip atlayıcılardanmışsın yarışalım mı
iyi geceler canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerle gelirimCanim cok cok gecmis olsun. Dualarimiz senle, icini ferah tut, hic biseycigi yoktur merak etme Allah'in izniyle
Babamin arkadaşının bahceli evi var merkezden uzak orda yapicaz nasipse valla tisort aldik dusunenlerden ses cikmadiOyy kıyamamben sevmiyorum öyle şeyleri o yüzden uğraşmak çok zor geliyo ama sen zevkle yapıyosundur nerde yapmaya karar verdin ne giyeceksiniz
Yok
Dünyanın yemeğini bile yesen bi günde
Alacağın 200 gram falanmış :))
Ödemdir
Ben de şişiyorum
GÜNAYDINLAR DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMAYA UTANIYORUM BERBAT , EŞİM KAZA YAPTIĞINDAN BERİ MOTİVASYONUMU KAYBETTİM BANA BİRAZ DA KÖTÜ DAVRANIYOR ONUN ETKİSİYLEMİ BİLMİYORUMBUGÜN İNŞ SIFIR HATASIZ GİDİCEM BANA YARDIMCI OLUN KIZLAR. GERÇEKTEN PSİKOLOJİ VE YEMEK ÇOK BAĞLANTILI BENİM HAYATIMDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?