Hoşbuldum diyemeden gitmişim ya Çan’ımın içiCanımm canım Sultan’ım gelmiş. Nasılsın bi denemnmahalle çok eğlenceli olurdu kesin.Yemek saati camlarınızın altına tüner, özellikle eski laviniaya tükür kız o ağzındakini gelir ağzını yırtarım derdim
Yemeyin yedirin içmeyin içirin kocalarınıza bunlar sonra yol su elektrük olarak geri dönerKeçiboynuzu unundan bişiler yapın yidirin adamlar coşsun
Olabilir canım bi de ip de atlayamadım kaç gündür ama yürüyüş yapıyorum bakalım basıl etkileyecekAslinda iyi spor yapiyorsun ama bence yeni dogum apmanla alakali vucudun kendini daha tam toparlayamamis. Kilolusun anlaminda demiyorum canimmm, sakin yanlis anlama. İyi spor yapiyorsun ya özellikle son bir aydır. Onun üzerine diyorum. Yoksa yeni doğum yapmis bi hatuna göre cok da iyi fiziğin var maasallah. Ama rahat degilim dersen, evet 50 olursan super olurvucudun da gun gectikce toparlanacak, sporlarin da cok daha etkili olacak ve sen tas gibi hatun olacaksin insallah
Ben her bir kilo verişte foto atayım sen dur diyene kadar zayıflayayımCanımmm bence gayet iyi görünüyorsun.
Doğum yapalı çok yeni olduğu için rahmin bile toparlanamadı daha.Göğüslerde sütten dolayı iyice dolgun olduğu için sana şu anki görüntün iyi gelmiyor olabilir.zaman geçtikçe vücudun iyice toparlar,sporla da çok iyi sıkılaşma gelir.Bence 5 kilo sanki çok zayıf durabilir.Şöyle muhteşem sporlarınla verdiğin maksimum 2-3 kilo seni çok daha iyi gösterebilir.kas ağırlığın arttıkça daha sıkı görünürsün.
Şimdi bile inan gayet iyisin canım.
Olsun kısa süreli etkisini de gör benceYok kız ne 1 haftası ben 2 ay verdim kendime. Bi pantolonum var fermuarı kapanmıyor 1 karış kadar açık kalıyor onu denicen 2 ay sonra. Bide ben senin gibi 1000 ip atlayamıyorun ya bugün zorla 400 atladım
O kadar abartılı bişeyin yok ama biraz daha verebilirsin sanki
evlensinKocasızlar napsın ?
Afiyet olsun canın benimMenüm
07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz
12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata
19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa
iyi geceler canım, ağzım ayrılacak benim de esnerlenTakim sahane, kaptan sahane, ben de bana duseni yapmaya cabaliyorum
Amaan kaldirirsa kaldirsin wcye hic onemli degil, eksi gorebiliyim de
Ben yatanzi artik.
Sizlere iyi geceler
:)))))))Kız hatice’de değilmiş keramet, eşindeymişBen de diyorum baharatlı et yağı ile kuzartılmış ekmekleri,çerezleri eşine yediririrken bu kadıncağız nasıl dayanıyor. hatice bildiğin cin çıktı hepimizi çarptı Cascade_
bende bi sinir bi sinir yaptı ki sorma
Sinirimi cezalarla atmaya çalışıyorumBir umudum ağustos başında 1 hafta tatile gideceğiz
Ahahaaaben de ben de
Teşekkür ederimmmmaşallah canım sporlar hele harika
Maalesef yiyemeyizhem de glikoz şurupsuz hakiki antep fıstıklı idi baktım baktım baktım baktım
Çok tatlı yaaYok yok benimki tombik kedi. Bakislariyla ben hangi ara, ne mok yedim de bu kilolari aldim diyo
Valla senle ilgili benim hissiyatim da ayni yonde
SağolasınCanım çok zorlanırsan bir incir ye hafta sonu.
aslında cuma tartıdan sonra kahvaltıda yarım muz ve yumurtadan krep yapabilirsin tadı fena değil.Muzu iyice ezip bir yumurta ile iyice çırpıyorsun sonra kaşıkla krep tavasında ters yüz ederek pişiriyorsun.
Puanın kaç kızMenüm
07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz
12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata
19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa
Hepsini hesaplarken hesaplıyorum kendi puanımıPuanın kaç kız
Rakibem bu nasıl menü şaşırtıyosun beni nazar mı değdi sanaGünaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.
Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan
Su; 2,5 lt yakın
esperenzaa fattylamb94
Yok öyleHepsini hesaplarken hesaplıyorum kendi puanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?