Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzelll

Yemedim rakibem, canım pek çekmiyor, dün yürüyüş dışında bir şey yapamadım... vize başvurusu yapıyorum yoğunluk var.

Kafan dolu olduğu zaman diyete odaklanamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama mola vermeden kendini toparlayabileceğine inanıyorum

gÜNAYDINLAR CANLAR

2 SAAT TEMİZLİK= 40 PUAN SAAT SABAH 5,30 DA BAŞLADIM İŞE GELENE KADAR YAPTIM. ÇAMASIR BULAŞIK YEMEK HAMARATLIĞIM ÜZERİMDE haftasonu ailecek kebap yapcaz pazara iş bırakmamaya çalışıyorum @fattylamb94 Cascade_
felaket kasıklarım ağrıyor ödem olacak yarın eksi çıkmıcam diye aklım çıkıyor , mafvetti şu adet düzensizliği beni, Çünkü yemedim bişi kendimden eminim

Belimde fitik var 3 tane canım yasak bana normalde

Yine kilom deşifre edildi

Kafan dolu olduğu zaman diyete odaklanamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama mola vermeden kendini toparlayabileceğine inanıyorum
Canım ya şuan hem sınav stresi yaşıyorum hem 2 hafta içinde yedavi sürecine göre transfer yapılacak onun endişesi var. İşleri söylemiyorum bile 2 gündür kafam ağrıyor umursamamaya çalışıyorum ama hep aynı süreç öncesi bu yoğunluk oluyor uyuz oluyorum.
Umarım haftaya kadar güzel ilerler. Yarın tartı günü 76.5 altında çıkarsam sevineceğim çünkü geçen hafta bana 1 kilo zarar verdi. Hem veremedim hem 0.400 gr aldım. Buda en az bir kilo zarar demek. Bakalım yarın ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…