GüzelllGünaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.
Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan
Su; 2,5 lt yakın
esperenzaa fattylamb94
Ne olmuş KİRakibem bu nasıl menü şaşırtıyosun beni nazar mı değdi sana
Birazdan hesaplayayımda akşama ona göre spor yaparsınYok öyle
Geçmem lazım seni
Puanı görmeden olmuyo
Krep patlamış mısır mücverNe olmuş Kİ
Ben kötü bişey görmedim
Yemedim rakibem, canım pek çekmiyor, dün yürüyüş dışında bir şey yapamadım... vize başvurusu yapıyorum yoğunluk var.Hoşbuldum diyemeden gitmişim ya Çan’ımın içiÜtüye kaptırmışım kendimi yazarkwn laviniayı düşünmedim değil O masada kalanları süpürürdü de gelemezdi kesin de mi Azyiyen_azimli
Olabilir canım bi de ip de atlayamadım kaç gündür ama yürüyüş yapıyorum bakalım basıl etkileyecek
Göbek kosmı rahatsız ediyor özellikle ama işte vücut toparlanacak inşallah
Ben her bir kilo verişte foto atayım sen dur diyene kadar zayıflayayım
Göğüsleri falan sorun etmiyorum emzirmezsen bile bu kadar küçülmemiştiGöbek de galiba 6 ayı bulacak rahimle toparlanması
Napsam mezun mu olsam acabamezun olsam da buralarda olurum zaten
Olsun kısa süreli etkisini de gör benceMerakla bekliyorum bak
evlensin
Rakibem bu nasıl menü şaşırtıyosun beni nazar mı değdi sana
Güzelll
Canım çok yemedim aslında ya
Ama mısır fazla oldu sanırım ders çalılırlen götürdümAma şu bir gerçek bu aralar kafam fazla meşgül düzenim bozuldu nedense.
Rakibem beğenmedi
Mola zamanım mı gelmiş acaba
Kafan dolu olduğu zaman diyete odaklanamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama mola vermeden kendini toparlayabileceğine inanıyorum
Belimde fitik var 3 tane canım yasak bana normaldeesperenzaa cankaptan bu saatlerde sende buralardasın ne güzel.
Fıtığı olan bir arkadaşına önerini okudum az önce bende bu derdi çekmiş biri olarak öneride bulunmak istedim.
medgic26 arkadaşım boyunu ağırlığını bilmiyorum ama eğer boyuna oranla sağlıklı kilo aralığında isen bedenini deneyerek uygun sporu bulabilirsin. Ama kilon fazla ise bel ve sırt kaslarını esneten egzersizler ve yüzme tavsiye ederim.Youtube da Sağlıklı Hoca var. Oradaki egzersizlerden çok faydalanacağına inanıyorum.
Sevgiler
Yine kilom deşifre edildiİki gündür yoğundum menü kontrollerim aksamıştı.Kaçamaklar kaçmasın diye uykuyu kaçırdımBir de 3,5 yaşında oğlum var o bu saatlerde uyanır genelde.
medgic26 Boyu 1.70 kilo 100 civarında canım.tavsiyen için de çok teşekkürler canım.Verdiğin kilo ile senin fıtık sorunun büyük ölçüde rahatlamıştır umarım.Geçmiş olsun sana da:)
O nerden çıktı yaaa esesliyim ben
Canım ya şuan hem sınav stresi yaşıyorum hem 2 hafta içinde yedavi sürecine göre transfer yapılacak onun endişesi var. İşleri söylemiyorum bile 2 gündür kafam ağrıyor umursamamaya çalışıyorum ama hep aynı süreç öncesi bu yoğunluk oluyor uyuz oluyorum.Kafan dolu olduğu zaman diyete odaklanamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama mola vermeden kendini toparlayabileceğine inanıyorum
tamam okudum :) şimdi yazacağım kendimle ilgili bilgileriİlk sayfadakileri oku :) kabul et:) kaptanımızesperenzaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?