Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canım hoşgeldin.kusura bakma mesajını yeni gördüm.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içerşyor.Onları okuyup şayet sana da uygunsa kabul edip bize kendini tanıtır mısın?
Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım

25 yaşındayım, bekarım ve şu an çalışmıyorum. Ailemle yaşıyorum. Çekirdek ailemde benden başka kilo problemi olan insan yok ancak dede ve anneannem de aşırı kilolu obez insanlar.
Lise yıllarından beri hep kilo problemim oldu aldığım da oldu verdiğim de oldu bir türlü istediğim kiloya inemedim . Bazen diyetler yaptığım oldu güzel kilo verdiğim ama sonunu getiremediğim için hedefime bir türlü ulaşamadım.
Hedefime ulaşmayı başardığımda, bir kez kendimi yine eskisi gibi gördüğümde bir daha bu halime dönmeyeceğime inanıyorum. Yemek yapmayı seviyorum yemek yemeyi de seviyorum özellikle tatlı yemeyi daha çok seviyorum.

Bu zamana kadar aslında hep güzel bir görüntü için kilo vermek istedim. Ama artık sağlığım da etkileniyor, sosyal hayatım da. Uzun zamandır mesela biri tarafından beğenilmedim bile. Kısacası tüm bunlar zoruma gitmeye başladı.
Şu an oldukça fazla bir kilodayım yolum çok uzun biliyorum. Umarım bu yolda bıkmadan ilerleyebilirim.
Boyum uzun normalde 169 ama kilo aldığım için artık boyumun uzun olduğu bile belli olmuyor. 169 görünmüyorum mesela. Son 2 senede hayatımda ciddi değişimler oldu şehir değiştirdim bir ilişkim vardı bitti. Sonrasında ailemle birtakım sıkıntılar yaşadım ve yemek yiyerek mutlu olduğumu düşündüğüm için kendimi yemeğe odakladım.
Sonuç olarak şuan 109.5 kiloyum boyuma göre obez sınıfındayım. Çevremdeki pek çok insan ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. Ameliyatsız sadece diyet ve spor yaparak bunu başaran insanlar var neden ben de yapmayayım dedim. Ve şu an buradayım.
Bu benim bir şeyleri başarabilmek için son çarem. Umarım başarabilirim.

öğlen nohut var yarın tartı var zaten şiş gibiyim ayran içip geçiştircem olmadı, akşama da tarhana çorbası içerim olur mu

Hedef kilomu yazmamışım ilk hedefim 100 kilonun altına düşmek benim için. Aslında en son hedefim 62 kilo olmak ama bu çok uzun vadelerde olacak biliyorum onun için 75 diyorum. Öncelikle 75 e ulaşmak istiyorum. Geri kalanını da zamana yaymak istiyorum 62 ye kadar sürecek kısmı.

Ne sınavına hazırlanıyorsun ve ne iş yapıyorsun rakibem ? Kendine biraz izin ver dinlen ama bunu yemek yiyerek değil de gezerek ya da daha farklı şekilde yap. Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var

Merhaba hoşgeldin canım.
Boylarımız ve başlangıç kilolalarımız birbirine yakın.Bu grub iyi gelecektir kilo verme sürecinde.Uyguladığın bir program var mı?Diyetisyen yada Karatay gibi.

Hoşgeldin zorlu bir süreçten geçmişsin. Ben de senin gibi mutluluğu yemekte bulanlardanım. Ama asıl mutluluk önce sağlıklı olabilmek sonra da özgüvenli olabilmekte. Özgüven için de kendimzi iyi hissettiğimiz kiloya gelmek şart. Eğer kararlıysan eminim başarırsın

aaa ben kuruyemişi durduramıyorum artık direniyorum onları da soktum sayılır diyete :)
Kuru yemiş yemeye başlanınca devamı geliyor belli bir ölçüde yanına al.kalanını da sıkıca kapat göm bi yerlere
Afiyet olsun canım.Akşam öğününe kadar gayet iyi gitmişsin.Akşam da sağlıklı beslenebilseydim kocamann bir maşallahın vardı.
Sporların iyi ,su miktarın da güzel canım.
Bir kare bitter ve bi hurma yesen olmaz mı:)) reglken zor oluyor farkındayım ama şeker yedikçe tatlı isteğin körelmez daha da yiyesin gelir.Dondurma yediğinde insülin birden yükselir sonra birden düşüşe geçer ve daha zor olmaz mı senin için.Genel olarak menülerin ve sporun güzelse bir güzellik düşünürüzTotalde menülerin bugüne kadarki gibi kaçamak dolu ise bir top dondurmaya bile ceza gelir
Evet canım aylık ölçü alıp karşılaştırıyorduk ama en son ay biraz aksadı.yarın ölçülerini alırsan bir aylık kıyaslama yapmak iyi oluyor.
canım hedef kilonun bir iki kilo altında mezun olmak daha iyi oluyor.Esneme payı bırakmak iyi geliyor. Dilersen bu hafta mezun olabilirsin yada haftaya.
Mezun olsan da bi yere gitmezsin zatenGidersen de özlerim sonra küfür neyim ederim arkandan

Ne sınavına hazırlanıyorsun ve ne iş yapıyorsun rakibem ? Kendine biraz izin ver dinlen ama bunu yemek yiyerek değil de gezerek ya da daha farklı şekilde yap. Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var

Canım devlet memuruyum.
Dgs sınavına hazırlanıyorum.
İnan kafam o kadar meşgül ki. Biraz önce iş arkadaşlarımızla tartıştık iş nedeniyle.
Şuan için stresim artmış durumda. Tedavi sürecinde raporlu olacağım şimdiden mesai arkadaşım strese girdi tek kalacağımiçin. Bende kimseye iş yükü binsin istemiyorum. Hem işleri yetiştirme derdine düştüm hem kendime zaman ayırmaya çalılıyorum olmuyor.( yapılandırma dönemi bütün tanıdıklar arıyor geliyor inan çok bunaltıcı)
Şuan sinirden 1 kepçe çorbamı bile bitiremedim. Şimdi biraz soru çözeceğim.

Sağolasın
Denicem onu
Afiyet olsun şimdiden.Damak tadına uygun mudur bilmem ama bence tadı fena değil canım.
Günaydın kızlarrrrr
Çok güzel bi gün olsun muuu???
Tünaydınnn canımmMutlu sağlıklı bir gün olsun tartını
Günaydın hanımlar yarın kilo bildirimi var 14.takimla yarışma sonucunu merak ediyorum
Tünaydınn canım nasılsın?
Yarını ben de çok merak ediyorum.
Afiyet olsun canım ama biraz olmamış sanki.Krep,mücver,çorba,leblebi,patlamış mısır çok fazla karbonhidrat almışsın .üstelik bir kare de olsa bitter var canım.
Su miktarın çok iyi canım.İlk zamanlarını düşündükçe su konusunda ne kadar büyük adım attığın görülüyor.Spor sonav ve aile yanı sonrası nedeniyle azaldı ama toparlarsın tekrar canım.
30 dakika spor cezan var hafta sonunda yapsan da olur.
Evet tartı günü
Ve ben kesinlikle veremedim 2 kg

Sağlık olsun
Canım iki kilo olmasın ne olmuş ki? İki olsa tamam yüzden çok iyi olurdu ama eminim yine de iyi yüzde çıkacak.
Spor ödemin hatta bildiğim kadarı ile kelle paça da bir miktar ödem yapar onların ödemi de vardır yarına bişeyciğin kalmaz atarsın ödemi

Sporda da kesin birinci değilim
Ya dün ilk üçe girim die parçaladım kendimi
Olmuyo anam
Sen gönüllerin birincisisin
İşten geldim
Komple spor yaptım
Belki yarım saat dinlendim
Uyudum

Bugün haşat şekilde geldim işe
Hayatta bugün çok yapmam
bugün biraz kasların dinlensin canım:)
Ohh uyku çok iyi gelmiştir.Bol bol leptin olur inşallah
Mola verme canım.Mola verip izne ayrılındığında biraz dağıtıyor insan.Kaldı kü menülerin de çok çok körğ değil, alıştığımız asilsoy menüleri değil ondan çok göze battı.Azminin iradenin elinden birşey kurtulmaz.Sen ki yaptığın sporlarla arkadaşlarını pert etmiş bi ünsansın.Sınav telaşen geçsin gelir yine şahane sporlar

Merhaba hoşgeldin canım.
Boylarımız ve başlangıç kilolalarımız birbirine yakın.Bu grub iyi gelecektir kilo verme sürecinde.Uyguladığın bir program var mı?Diyetisyen yada Karatay gibi.
Merhabalar hoşbuldum . Ben de öyle olmasını umut ediyorum :) Aslında diyetisyene gittim bir listem de var ama daha önce pek çok kez diyet yaptığım için aslında biliyorum çoğu şeyi . Onun için düzenle takip ettiğim bir listem yok kendi bildiğim şeyleri uygulamaya çalışıyorum

Hoşbuldum merhaba :) evet asıl mutluluk özgüven bence de. Malesef ki şu an ben de hiç yok

Yine kilom deşifre edildi
Özledimmm bi denem Doğum günü telaşeni atlat da dön artık şen sesin ile buralara çidomm120’den 100’e düşmüş bir çidomuz var bu gurur sana bana yeter datlumm
sakin biraz canım,kapat gözlerini derin derin nefes al.1 kilo zarardayım diye hayıflanacağına verdiğin kiloları düşün.
Tartının,kuyafetlerinin,doktorunun ve seni tanıyanların söylediklerini düşün.
Çok çok iyi yol kattettin ve devamı da gelir canım.
Transfer ile ilgili de hiç olumsuz düşünme canım.İyi düşün iyi olacak ben inanıyırum sen de inan canım.Zaten sağlıklı beslenerek,sporla ve diğer tedavilerini yaparak transfere bedenini iyice hazırladın bundan sonrası moral ve motivasyonda.Ben de aynı yollardan geçtim canım ve inanılmaz sayıda sorun varken en büyük artım olumlu düşünmem ve doktoruma olan güvenimdi.
Senin için dua ediyorum canım.

Tekrar hoşgeldin canım.Yaşadığın süreci o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.
Evet boyuna göre kilon fazla ama verilemeyek kilo da değil.Bence de ameliyat çözüm değil .Ameliyat olup risk alıp diyet tarzı besleneceğine o riski almadan sağlıklı beslenerek kilo fazlalıklarından kurtulabilirsin.
Yolun uzun olsa da bu yola adım atmasan hiç bitmeyecek.Güzel bir adım attın devamı gelir tatlım.Yeter ki karalı ol.
Geçen yıl ben de minimum 90 kiloydum şuan 63-64 arasındayım. Karar verip uygulamaya geçmeseydim şuan 100’ü çoktan sollamıştım.
Buranın bana kontrollü olma noktasında inanılmaz faydası oldu.Aynı sorunu yaşayanlarla bir arada olmak motivasyon açısından birçok diyetisyenin yapamadığını yapıyor.
Şu an yapman gereken sağlıklı beslenmek olmalı sadece.Sporu biraz kilon azalınca yapmanı tavsiye ederim.Bacaklarına binen yük fazla olduğu için spora yüklenmen sağlık sorunları çıkarabilir.
Yaşın çok genç canım.İsteyip de istikraelı bir şekilde devam ettikten sonra verilemeyecek kilo da değil.
Kilo evet estetik sorunundan öte sağlık sorunu .Kilo vermeye başladıkça hem sağlığın düzelir hem de öZgüvenin yerine gelie canım.

Kendine ulaşılabilir hedefler koyman da en sağlıklısı.Burada biraz zaman geçirdikçe birbirümizi daha iyi tanırız canım.Sormak istediklerini de çekinmeden sorabilirsin.
Gün sonunda menülerini liste halinde yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz:)

Merhaba tatlı kadınlar!
Dün çok yorucu gündü okulda evde, onun için yazamadım.
Sabah kahvaltıda 1 yumurta , klasik sütlü kuru meyveli yulaf
Öğlen tavuklu salata
Akşam karpuz yedim 100 kcaluk :)
2-3 litre su
Spor 10000 adım: 150 p
Başka bir şey yapamadım.

Cidden stresli bi dönemdesin ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…