Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldımMerhaba canım hoşgeldin.kusura bakma mesajını yeni gördüm.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içerşyor.Onları okuyup şayet sana da uygunsa kabul edip bize kendini tanıtır mısın?
Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım
25 yaşındayım, bekarım ve şu an çalışmıyorum. Ailemle yaşıyorum. Çekirdek ailemde benden başka kilo problemi olan insan yok ancak dede ve anneannem de aşırı kilolu obez insanlar.
Lise yıllarından beri hep kilo problemim oldu aldığım da oldu verdiğim de oldu bir türlü istediğim kiloya inemedim . Bazen diyetler yaptığım oldu güzel kilo verdiğim ama sonunu getiremediğim için hedefime bir türlü ulaşamadım.
Hedefime ulaşmayı başardığımda, bir kez kendimi yine eskisi gibi gördüğümde bir daha bu halime dönmeyeceğime inanıyorum. Yemek yapmayı seviyorum yemek yemeyi de seviyorum özellikle tatlı yemeyi daha çok seviyorum.
Bu zamana kadar aslında hep güzel bir görüntü için kilo vermek istedim. Ama artık sağlığım da etkileniyor, sosyal hayatım da. Uzun zamandır mesela biri tarafından beğenilmedim bile. Kısacası tüm bunlar zoruma gitmeye başladı.
Şu an oldukça fazla bir kilodayım yolum çok uzun biliyorum. Umarım bu yolda bıkmadan ilerleyebilirim.
Boyum uzun normalde 169 ama kilo aldığım için artık boyumun uzun olduğu bile belli olmuyor. 169 görünmüyorum mesela. Son 2 senede hayatımda ciddi değişimler oldu şehir değiştirdim bir ilişkim vardı bitti. Sonrasında ailemle birtakım sıkıntılar yaşadım ve yemek yiyerek mutlu olduğumu düşündüğüm için kendimi yemeğe odakladım.
Sonuç olarak şuan 109.5 kiloyum boyuma göre obez sınıfındayım. Çevremdeki pek çok insan ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. Ameliyatsız sadece diyet ve spor yaparak bunu başaran insanlar var neden ben de yapmayayım dedim. Ve şu an buradayım.
Bu benim bir şeyleri başarabilmek için son çarem. Umarım başarabilirim.
Ne sınavına hazırlanıyorsun ve ne iş yapıyorsun rakibem ? Kendine biraz izin ver dinlen ama bunu yemek yiyerek değil de gezerek ya da daha farklı şekilde yap. Kafanı dağıtmaya ihtiyacın varCanım ya şuan hem sınav stresi yaşıyorum hem 2 hafta içinde yedavi sürecine göre transfer yapılacak onun endişesi var. İşleri söylemiyorum bile 2 gündür kafam ağrıyor umursamamaya çalışıyorum ama hep aynı süreç öncesi bu yoğunluk oluyor uyuz oluyorum.
Umarım haftaya kadar güzel ilerler. Yarın tartı günü 76.5 altında çıkarsam sevineceğim çünkü geçen hafta bana 1 kilo zarar verdi. Hem veremedim hem 0.400 gr aldım. Buda en az bir kilo zarar demek. Bakalım yarın ne olacak.
Merhaba hoşgeldin canım.Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım
25 yaşındayım, bekarım ve şu an çalışmıyorum. Ailemle yaşıyorum. Çekirdek ailemde benden başka kilo problemi olan insan yok ancak dede ve anneannem de aşırı kilolu obez insanlar.
Lise yıllarından beri hep kilo problemim oldu aldığım da oldu verdiğim de oldu bir türlü istediğim kiloya inemedim . Bazen diyetler yaptığım oldu güzel kilo verdiğim ama sonunu getiremediğim için hedefime bir türlü ulaşamadım.
Hedefime ulaşmayı başardığımda, bir kez kendimi yine eskisi gibi gördüğümde bir daha bu halime dönmeyeceğime inanıyorum. Yemek yapmayı seviyorum yemek yemeyi de seviyorum özellikle tatlı yemeyi daha çok seviyorum.
Bu zamana kadar aslında hep güzel bir görüntü için kilo vermek istedim. Ama artık sağlığım da etkileniyor, sosyal hayatım da. Uzun zamandır mesela biri tarafından beğenilmedim bile. Kısacası tüm bunlar zoruma gitmeye başladı.
Şu an oldukça fazla bir kilodayım yolum çok uzun biliyorum. Umarım bu yolda bıkmadan ilerleyebilirim.
Boyum uzun normalde 169 ama kilo aldığım için artık boyumun uzun olduğu bile belli olmuyor. 169 görünmüyorum mesela. Son 2 senede hayatımda ciddi değişimler oldu şehir değiştirdim bir ilişkim vardı bitti. Sonrasında ailemle birtakım sıkıntılar yaşadım ve yemek yiyerek mutlu olduğumu düşündüğüm için kendimi yemeğe odakladım.
Sonuç olarak şuan 109.5 kiloyum boyuma göre obez sınıfındayım. Çevremdeki pek çok insan ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. Ameliyatsız sadece diyet ve spor yaparak bunu başaran insanlar var neden ben de yapmayayım dedim. Ve şu an buradayım.
HoşgeldinMerhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım
Bence öğlen ye bişeyler akşamda bi detoks suyu yapıp içersin tabiöğlen nohut var yarın tartı var zaten şiş gibiyim ayran içip geçiştircem olmadı, akşama da tarhana çorbası içerim olur mu
Kuru yemiş yemeye başlanınca devamı geliyor belli bir ölçüde yanına al.kalanını da sıkıca kapat göm bi yerlereaaa ben kuruyemişi durduramıyorumartık direniyorum onları da soktum sayılır diyete :)
Afiyet olsun canım.Akşam öğününe kadar gayet iyi gitmişsin.Akşam da sağlıklı beslenebilseydim kocamann bir maşallahın vardı.kızlar mesajları anca bitirdiiim
menü
kahvaltı:
yarım adet haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
1 dilim domates
zeyrin yedim mi hatırlamıyorum y
1/3 kk peynir
öğlen:
soğuk ayranlı çorba(şehriye var içinde ) 1 kepçeden az az
4 yk etli nohut
3yk çoban salata
ara: sade türk kahvesi
akşam:
3 yk mantı
1 sarma
1 kavun dilimi en küçüğü
ara: sinameki ççayı :)
ah kızlar neler neler geliyor önüme zor duruyorum
annem 10 gün yok inşallah 50 li rakamlara inek istiyorum o gelene kadar
su: 2 litre olmuştur bugün sürekli içtim
spor: 70 dk Leslie + 20 dk orta hız
15 dk cezaya gidiyorrr
puan: (70*3=210) + 20 nin 15i ceza 5*2(tam tempolu değildi 2 puandan hesapladım) 10
TOPLAM:220 puanfattylamb94
esperenzaa
S smygnc
Bir kare bitter ve bi hurma yesen olmaz mı:)) reglken zor oluyor farkındayım ama şeker yedikçe tatlı isteğin körelmez daha da yiyesin gelir.Dondurma yediğinde insülin birden yükselir sonra birden düşüşe geçer ve daha zor olmaz mı senin için.Genel olarak menülerin ve sporun güzelse bir güzellik düşünürüzesperenzaa reglken falan hiç ufak minnak izinler yok di mi 1 top dondurma gibi
bu arada teşekkür ederim dünkü yazı beni çok motive etti bugün dondurmaya bile ondan hayır dedim
Ve cuma tartı ile birlikte ölçüleri de mi yazacağız okudum mesajları ama kaçırdım galiba
canım hedef kilonun bir iki kilo altında mezun olmak daha iyi oluyor.Esneme payı bırakmak iyi geliyor. Dilersen bu hafta mezun olabilirsin yada haftaya.Hoşbuldum diyemeden gitmişim ya Çan’ımın içiÜtüye kaptırmışım kendimi yazarkwn laviniayı düşünmedim değil O masada kalanları süpürürdü de gelemezdi kesin de mi Azyiyen_azimli
Olabilir canım bi de ip de atlayamadım kaç gündür ama yürüyüş yapıyorum bakalım basıl etkileyecek
Göbek kosmı rahatsız ediyor özellikle ama işte vücut toparlanacak inşallah
Ben her bir kilo verişte foto atayım sen dur diyene kadar zayıflayayım
Göğüsleri falan sorun etmiyorum emzirmezsen bile bu kadar küçülmemiştiGöbek de galiba 6 ayı bulacak rahimle toparlanması
Napsam mezun mu olsam acabamezun olsam da buralarda olurum zaten
Olsun kısa süreli etkisini de gör benceMerakla bekliyorum bak
evlensin
Ne sınavına hazırlanıyorsun ve ne iş yapıyorsun rakibem ? Kendine biraz izin ver dinlen ama bunu yemek yiyerek değil de gezerek ya da daha farklı şekilde yap. Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var
Çalışmaca sen napıyosun esperenzam mutfaği topladın mıHuu huuu napiyonuz gızlarr
Biraz geçmiş yapayım bakalım neler yapmışsınız
Afiyet olsun şimdiden.Damak tadına uygun mudur bilmem ama bence tadı fena değil canım.Sağolasın
Denicem onu
Tünaydınnn canımmGünaydın kızlarrrrr
Çok güzel bi gün olsun muuu???
Tünaydınn canım nasılsın?Günaydın hanımlar yarın kilo bildirimi var14.takimla yarışma sonucunu merak ediyorum
Afiyet olsun canım ama biraz olmamış sanki.Krep,mücver,çorba,leblebi,patlamış mısır çok fazla karbonhidrat almışsın .üstelik bir kare de olsa bitter var canım.Günaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.
Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan
Su; 2,5 lt yakın
esperenzaa fattylamb94
Canım iki kilo olmasın ne olmuş ki? İki olsa tamam yüzden çok iyi olurdu ama eminim yine de iyi yüzde çıkacak.Evet tartı günü
Ve ben kesinlikle veremedim 2 kg
Sağlık olsun
Sen gönüllerin birincisisinSporda da kesin birinci değilim
Ya dün ilk üçe girim die parçaladım kendimi
Olmuyo anam
bugün biraz kasların dinlensin canım:)İşten geldim
Komple spor yaptım
Belki yarım saat dinlendim
Uyudum
Bugün haşat şekilde geldim işe
Hayatta bugün çok yapmam
Mola verme canım.Mola verip izne ayrılındığında biraz dağıtıyor insan.Kaldı kü menülerin de çok çok körğ değil, alıştığımız asilsoy menüleri değil ondan çok göze battı.Azminin iradenin elinden birşey kurtulmaz.Sen ki yaptığın sporlarla arkadaşlarını pert etmiş bi ünsansın.Sınav telaşen geçsin gelir yine şahane sporlarCanım çok yemedim aslında ya
Ama mısır fazla oldu sanırım ders çalılırlen götürdümAma şu bir gerçek bu aralar kafam fazla meşgül düzenim bozuldu nedense.
Rakibem beğenmedi
Mola zamanım mı gelmiş acaba
Merhabalar hoşbuldum . Ben de öyle olmasını umut ediyorum :) Aslında diyetisyene gittim bir listem de var ama daha önce pek çok kez diyet yaptığım için aslında biliyorum çoğu şeyi . Onun için düzenle takip ettiğim bir listem yok kendi bildiğim şeyleri uygulamaya çalışıyorumMerhaba hoşgeldin canım.
Boylarımız ve başlangıç kilolalarımız birbirine yakın.Bu grub iyi gelecektir kilo verme sürecinde.Uyguladığın bir program var mı?Diyetisyen yada Karatay gibi.
Hoşbuldum merhaba :) evet asıl mutluluk özgüven bence de. Malesef ki şu an ben de hiç yokHoşgeldinzorlu bir süreçten geçmişsin. Ben de senin gibi mutluluğu yemekte bulanlardanım. Ama asıl mutluluk önce sağlıklı olabilmek sonra da özgüvenli olabilmekte. Özgüven için de kendimzi iyi hissettiğimiz kiloya gelmek şart. Eğer kararlıysan eminim başarırsın
Özledimmm bi denemYine kilom deşifre edildi
sakin biraz canım,kapat gözlerini derin derin nefes al.1 kilo zarardayım diye hayıflanacağına verdiğin kiloları düşün.Canım ya şuan hem sınav stresi yaşıyorum hem 2 hafta içinde yedavi sürecine göre transfer yapılacak onun endişesi var. İşleri söylemiyorum bile 2 gündür kafam ağrıyor umursamamaya çalışıyorum ama hep aynı süreç öncesi bu yoğunluk oluyor uyuz oluyorum.
Umarım haftaya kadar güzel ilerler. Yarın tartı günü 76.5 altında çıkarsam sevineceğim çünkü geçen hafta bana 1 kilo zarar verdi. Hem veremedim hem 0.400 gr aldım. Buda en az bir kilo zarar demek. Bakalım yarın ne olacak.
Tekrar hoşgeldin canım.Yaşadığın süreci o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım
Kendine ulaşılabilir hedefler koyman da en sağlıklısı.Burada biraz zaman geçirdikçe birbirümizi daha iyi tanırız canım.Sormak istediklerini de çekinmeden sorabilirsin.Hedef kilomu yazmamışım ilk hedefim 100 kilonun altına düşmek benim için. Aslında en son hedefim 62 kilo olmak ama bu çok uzun vadelerde olacak biliyorum onun için 75 diyorum. Öncelikle 75 e ulaşmak istiyorum. Geri kalanını da zamana yaymak istiyorum 62 ye kadar sürecek kısmı.
Cidden stresli bi dönemdesin ne desem bilemedimCanım devlet memuruyum.
Dgs sınavına hazırlanıyorum.
İnan kafam o kadar meşgül ki. Biraz önce iş arkadaşlarımızla tartıştık iş nedeniyle.
Şuan için stresim artmış durumda. Tedavi sürecinde raporlu olacağım şimdiden mesai arkadaşım strese girdi tek kalacağımiçin. Bende kimseye iş yükü binsin istemiyorum. Hem işleri yetiştirme derdine düştüm hem kendime zaman ayırmaya çalılıyorum olmuyor.( yapılandırma dönemi bütün tanıdıklar arıyor geliyor inan çok bunaltıcı)
Şuan sinirden 1 kepçe çorbamı bile bitiremedim. Şimdi biraz soru çözeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?