Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederimmm

Bence öğlen ye bişeyler akşamda bi detoks suyu yapıp içersin tabi esperenzaa daha iyi bilir ama aç gezme bence
fitcivciv bence de öğlen birşeyler yesen iyi olur.Bu kadar uzun süreli açlık seni zorlayabilir.Ramazanda baş dönmelerini unutma canım.
Her perşembe nohut mu var menüde bu nasıl şansYanlış hatırlanıyırsam geçen perşembe de nohut vardı.
Salata,yoğurt,çorba vs varsa yesen iyi olur bence.
Ayrııcaaa civcivim demek ki spor yapmak istesen tıpkı bu sabahli gibi erken kalkıp 20-30 dakika spor yapabilirmişsin ha.
Misafir gelecek diye evine gösterdiğin özeni neden bedenine göstermiyorsun datlum:))

Son düzenleme:

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Bunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben de ameliyat olmayı doğru bulmuyorum ve belki de uzun zamandan beri ilk kez böyle bir cümle duydum yapabilirsin kelimesini yani.
İnsan destek beklediklerinden de başta ailesi olmak üzere destek bulamayınca zoruna gidiyor açıkçası.
Ne güzel neredeyse 30 kilo vermişsiniz umarım ben de aynı şekilde başarabilirim :)
Aslında evde bir kondisyon bisikletim var ne kadar süre sonunda spor yapayım mesela kaç kilo verince? Vücudumda da sarkmalar olmasını istemem çünkü
Kilom fazla olduğu için hareket etmek bile zor geliyor bazen zaten bişeyler yaptığımda çok çabuk yoruluyorum
Çok teşekkür ederim desteğin için :)
Gün sonunda menümü yazacağım

Canım afiyet olsun.Akşamı sadece karpuzla geçirmen olmamış ama totalde menün iyi.Su miktarın ve adımların da güzel.
Kung fu’ya başlamadın sanırım daha.Bir adım at ve başla canım.Sana savunma sporları çok iyi geliyordu.
Tezini de evet arada merak ediyorum.Neler yaptı bizim güzel yüzlü minnak laviniamız diye düşünmeden edemiyorum. Yaşını da hiç göstermiyorsun bu arada gerçi yaşın da genç ama daha da minnak duruyon seni şanslı köftehor
Mezun olmak ile ilgili soruna cevap vereceğim de senin hedef ve başlangıç kilona bakıp hesap yapmam lazım canım.

“Kardeşin duymaz ,el oğlu duyar “ durumunu hepimiz az çok yaşıyoruz canım.bazen en yakınlarımız yardım etmek adına ters psikoloji yaparak bizi gaza getirmeye çalışıyor ama bilmedikleri yapamazsın dedikçd zaten kırılgan olan özgüvenimiz iyice tuz buz oluyor.
Bir de damdan düşmüşün halinden olsa gerek seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben 39 yaşına giriyorum, ben bu yaşımda bir çocukla ,pkos ve tip2 diyabete rağmen başardıysam inan sen hayli hayli başarırsın.Önce gerçekten isteyip sağlıksız beslenme işini beyinde bitirmek gerekiyor.
Kendi vücudunu performansını sen daha iyi bilirsin canım ama iki basamaklı kilolara düşmeden ağır spor yapma bence.
Rahat kuyafet ve ayakkabılarla fırsatın varsa 30 dakika açık havada yürüyüş yapabilirsin başlangıç olarak. sonra kilolar gittikçe bacağındaki yükler azaldıkça ve performansın da arttıkçabu süre artabilir ve zamanla kondüsyon bisikletini de kullanabilirsin.

Canım mücevheri kızartıyor musunuz öyleyse olmamışım kalanı güzel

Cok iyisin canım cok sagol gerçekten hakkın odenmez
Ben de sen kaptanlığı birakana kadar inmek istiyorum ne kadar inebilirsem. Sonra da mezun olup hedefime kendi capimda ilerlerim (inşallah hedefimde mezun olurum tabi)
Suan koydeyiz, kızım burayi cok seviyor, gezip tozup sıklıkla denize gittigimiz için. Sali ckale merkeze gecicez 3-4 günlüğüne. Orada çıkıp gezebilecegi bahce yok apt olduğu için, islerimizi halledip yine köye doneriz. Ben de koyu cok seviyorum tabi yazin
Sen nasılsın canim, yardimcilarinin uzerlerindeki nazar kalkti mi

Haklısın şimdi üst üste yazınca sadece karbonhidrat gördüm. Bugün iş çıkışı çarşıya yürüyecrğim hem bahaneyle gezmiş olurum hem spor yapmış olurum.
Garip bir stres halindeyim nedense hiç bu kadar çok olmamıştı. Bu sefer diğer süreçlerin aksine umudum az ondan mı acaba bilemedim.
Psikolojik galiba inan bugün regl 7. Günü katın ağrım devam ediyor. Çok mu sıkıyorum kendimi bilemedim.

Midem ağrıyor vallahi gereksiz stres sinir yeme düzenimi de etliledi. Ama bahane üretmeden hatamı kabul etmeli bir an önce düzeltmeliyim menüleri.

Çokkkk sağolll iyi dileklerin için. Bugün işten çıkışta gezeceğim kafamı dağıtır hem de yürüyüş yaparım. Güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama nedense pek beceremedim bu aralar. Kendimi mat sorularına boğucam eve gidince. Rahatlarım en azından kafam başka şeylerle meşgül olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…