Teşekkür ederimmmSen gönüllerin birincisisin
bugün biraz kasların dinlensin canım:)
Ohh uyku çok iyi gelmiştir.Bol bol leptin olur inşallah
Mola verme canım.Mola verip izne ayrılındığında biraz dağıtıyor insan.Kaldı kü menülerin de çok çok körğ değil, alıştığımız asilsoy menüleri değil ondan çok göze battı.Azminin iradenin elinden birşey kurtulmaz.Sen ki yaptığın sporlarla arkadaşlarını pert etmiş bi ünsansın.Sınav telaşen geçsin gelir yine şahane sporlar
Diyete bir başla bak nasıl özgün yerine geliyoHoşbuldum merhaba :) evet asıl mutluluk özgüven bence de. Malesef ki şu an ben de hiç yok
:)))Birazdan hesaplayayımda akşama ona göre spor yaparsındün zaten maşallahın vardı
Krep patlamış mısır mücver
Bence öğlen ye bişeyler akşamda bi detoks suyu yapıp içersin tabiesperenzaa daha iyi bilir ama aç gezme bence
Tekrar hoşgeldin canım.Yaşadığın süreci o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.
Evet boyuna göre kilon fazla ama verilemeyek kilo da değil.Bence de ameliyat çözüm değil .Ameliyat olup risk alıp diyet tarzı besleneceğine o riski almadan sağlıklı beslenerek kilo fazlalıklarından kurtulabilirsin.
Yolun uzun olsa da bu yola adım atmasan hiç bitmeyecek.Güzel bir adım attın devamı gelir tatlım.Yeter ki karalı ol.
Geçen yıl ben de minimum 90 kiloydum şuan 63-64 arasındayım. Karar verip uygulamaya geçmeseydim şuan 100’ü çoktan sollamıştım.
Buranın bana kontrollü olma noktasında inanılmaz faydası oldu.Aynı sorunu yaşayanlarla bir arada olmak motivasyon açısından birçok diyetisyenin yapamadığını yapıyor.
Şu an yapman gereken sağlıklı beslenmek olmalı sadece.Sporu biraz kilon azalınca yapmanı tavsiye ederim.Bacaklarına binen yük fazla olduğu için spora yüklenmen sağlık sorunları çıkarabilir.
Yaşın çok genç canım.İsteyip de istikraelı bir şekilde devam ettikten sonra verilemeyecek kilo da değil.
Kilo evet estetik sorunundan öte sağlık sorunu .Kilo vermeye başladıkça hem sağlığın düzelir hem de öZgüvenin yerine gelie canım.
Kendine ulaşılabilir hedefler koyman da en sağlıklısı.Burada biraz zaman geçirdikçe birbirümizi daha iyi tanırız canım.Sormak istediklerini de çekinmeden sorabilirsin.
Gün sonunda menülerini liste halinde yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz:)
Diyete bir başla bak nasıl özgün yerine geliyo
Canım afiyet olsun.Akşamı sadece karpuzla geçirmen olmamış ama totalde menün iyi.Su miktarın ve adımların da güzel.Merhaba tatlı kadınlar!
Dün çok yorucu gündü okulda evde, onun için yazamadım.
Sabah kahvaltıda 1 yumurta , klasik sütlü kuru meyveli yulaf
Öğlen tavuklu salata
Akşam karpuz yedim 100 kcaluk :)
2-3 litre su
Spor 10000 adım: 150 p
Başka bir şey yapamadım.
Götür beni gittiğin yereEki Görüntüle 2167994
Allahım sana geliyorum
Yedim bile :))))))Götür beni gittiğin yere
“Kardeşin duymaz ,el oğlu duyar “ durumunu hepimiz az çok yaşıyoruz canım.bazen en yakınlarımız yardım etmek adına ters psikoloji yaparak bizi gaza getirmeye çalışıyor ama bilmedikleri yapamazsın dedikçd zaten kırılgan olan özgüvenimiz iyice tuz buz oluyor.Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Bunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben de ameliyat olmayı doğru bulmuyorum ve belki de uzun zamandan beri ilk kez böyle bir cümle duydum yapabilirsin kelimesini yani.
İnsan destek beklediklerinden de başta ailesi olmak üzere destek bulamayınca zoruna gidiyor açıkçası.
Ne güzel neredeyse 30 kilo vermişsiniz umarım ben de aynı şekilde başarabilirim :)
Aslında evde bir kondisyon bisikletim var ne kadar süre sonunda spor yapayım mesela kaç kilo verince? Vücudumda da sarkmalar olmasını istemem çünkü
Kilom fazla olduğu için hareket etmek bile zor geliyor bazen zaten bişeyler yaptığımda çok çabuk yoruluyorum
Çok teşekkür ederim desteğin için :)
Gün sonunda menümü yazacağım
Evet yemedimMaalesef yiyemeyiz
Canım mücevheri kızartıyor musunuz öyleyse olmamışım kalanı güzelGünaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.
Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan
Su; 2,5 lt yakın
esperenzaa fattylamb94
Cok iyisin canım cok sagol gerçekten hakkın odenmezTakımda,yemesine içmesine dikkat edeni ve kilo verme iradesi olan kimseyi izne ayırmayı istemiyorum aslında. İZin döneminde hem diyetten hem de takımdan kopuş oluyor.
Senin tekrar izne çıkıp yeniden listeye girmek için çabalamanı istemedim.
Az az kontrollü yiyerek zaten bol hareketli bir döneme girdiğin için ben senden umutluyum.
Sabit yada artı gelmende de sorun yok canım.
Senin minik ve kızın ne yapıyor Memnunlar mı anneanne ilgisinden.?
Afiyet olsun canım ama biraz olmamış sanki.Krep,mücver,çorba,leblebi,patlamış mısır çok fazla karbonhidrat almışsın .üstelik bir kare de olsa bitter var canım.
Su miktarın çok iyi canım.İlk zamanlarını düşündükçe su konusunda ne kadar büyük adım attığın görülüyor.Spor sonav ve aile yanı sonrası nedeniyle azaldı ama toparlarsın tekrar canım.
30 dakika spor cezan var hafta sonunda yapsan da olur.
Mola verme canım.Mola verip izne ayrılındığında biraz dağıtıyor insan.Kaldı kü menülerin de çok çok körğ değil, alıştığımız asilsoy menüleri değil ondan çok göze battı.Azminin iradenin elinden birşey kurtulmaz.Sen ki yaptığın sporlarla arkadaşlarını pert etmiş bi ünsansın.Sınav telaşen geçsin gelir yine şahane sporlar
sakin biraz canım,kapat gözlerini derin derin nefes al.1 kilo zarardayım diye hayıflanacağına verdiğin kiloları düşün.
Tartının,kuyafetlerinin,doktorunun ve seni tanıyanların söylediklerini düşün.
Çok çok iyi yol kattettin ve devamı da gelir canım.
Transfer ile ilgili de hiç olumsuz düşünme canım.İyi düşün iyi olacak ben inanıyırum sen de inan canım.Zaten sağlıklı beslenerek,sporla ve diğer tedavilerini yaparak transfere bedenini iyice hazırladın bundan sonrası moral ve motivasyonda.Ben de aynı yollardan geçtim canım ve inanılmaz sayıda sorun varken en büyük artım olumlu düşünmem ve doktoruma olan güvenimdi.
Senin için dua ediyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?