Cidden stresli bi dönemdesin ne desem bilemedim
Canım çalıştığım için öğlenleri evden getirmediğim zamanlar dışarıdan yiyorum. Dünde dışarıdan yemiştim ve kızartmaydı maalesef.Canım mücevheri kızartıyor musunuz öyleyse olmamışım kalanı güzel
asilsoy hangi kurumdasın sakıncası yoksa
Ben midem bulana bulana içiyorum suları ya. Ama standarta bağladım 2 lt içiyorum rahatlıklaŞimdi akşama kadar ayı gibi şiş gezicem
Suları da içicem
Azyiyen_azimli canımm mezuniyet için:
Başlangıç kilon :63
Hedef kilon :52 ‘ymiş
Mezun olabilmek için hedef kilonun %80’ini vermiş olman gerekiyor.
63-52=11
11 x 0,8= 8,8
63-8,8= 54,2 kilo. Mezun olmak için minimum 54,2 olman gerekiyor canım.
“Kardeşin duymaz ,el oğlu duyar “ durumunu hepimiz az çok yaşıyoruz canım.bazen en yakınlarımız yardım etmek adına ters psikoloji yaparak bizi gaza getirmeye çalışıyor ama bilmedikleri yapamazsın dedikçd zaten kırılgan olan özgüvenimiz iyice tuz buz oluyor.
Bir de damdan düşmüşün halinden olsa gerek seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben 39 yaşına giriyorum, ben bu yaşımda bir çocukla ,pkos ve tip2 diyabete rağmen başardıysam inan sen hayli hayli başarırsın.Önce gerçekten isteyip sağlıksız beslenme işini beyinde bitirmek gerekiyor.
Kendi vücudunu performansını sen daha iyi bilirsin canım ama iki basamaklı kilolara düşmeden ağır spor yapma bence.
Rahat kuyafet ve ayakkabılarla fırsatın varsa 30 dakika açık havada yürüyüş yapabilirsin başlangıç olarak. sonra kilolar gittikçe bacağındaki yükler azaldıkça ve performansın da arttıkçabu süre artabilir ve zamanla kondüsyon bisikletini de kullanabilirsin.
Gerçekten çok zor şartlarda içmişsin canım. Ama insanın damak tadı da zamanla değişebiliyor.
Ben maydonoza bayılırım
Bir de aslında dukan birasını bir ara deneyin bence işe yarıyor.Duraklama döneminde metabolizmayı çalıştırıyor.
Ben tahmin etmiştim hangi kurum olduğunuArtık olmayan bi kurumdaha doğrusu birleşme oldu şimdiki adı belli değil. şuana kadar ki adı sosyal güvenlik kurumu
Ben tahmin etmiştim hangi kurum olduğunuYapılandırma deyince de iyice emin oldum gibi.Hatta bir dönem ben de bir dönem sgk’nın sözleşmeli olarak bazı işlerini takip etmiştim İşleyişini daha doğrusu işlemeyişini çok iyi biliyorum çalıştığın kurum gerçekten çalışan ve işini yapan memurları canımdan bezdiriyor ama salla başı al maaşı yapanlar için de cennet gibi Kolay gelsin canım.
Rica ederim canım ne hakkıCok iyisin canım cok sagol gerçekten hakkın odenmez
Ben de sen kaptanlığı birakana kadar inmek istiyorum ne kadar inebilirsem. Sonra da mezun olup hedefime kendi capimda ilerlerim (inşallah hedefimde mezun olurum tabi)
Suan koydeyiz, kızım burayi cok seviyor, gezip tozup sıklıkla denize gittigimiz için. Sali ckale merkeze gecicez 3-4 günlüğüne. Orada çıkıp gezebilecegi bahce yok apt olduğu için, islerimizi halledip yine köye doneriz. Ben de koyu cok seviyorum tabi yazin
Sen nasılsın canim, yardimcilarinin uzerlerindeki nazar kalkti mi
Benim bildiğim tek bişey var aynı anda birden fazla şeye odaklanamıyor insan. Eğitimi ertelemek olmaz ama tedaviyle eğitim aynı anda biraz zor olabilir. Ikisinin stresinden hiç birine odaklanamayabilirsinKendi stresimi geçtik başkalarını da etkiliyorum sanırım.
Amirim haber okumamı yasakladı, söylenmemi yasakladı. Vallahi büyük umutla gelmiştim tatilden sonra ama 2 gn sürdü sadece.
Bu arada Önerileriniz, sözleriniz benim işin önemli dikkate alacağım söylediğini canım.
Şimdi gelelim bana enerji berecek bir içecek yrmek öneriniz var mı peki? Çok yorgun hissediyorum ve 2 gündür sabah kalkarken çok zorlanıyorum. Güçsüzüm resmen.
Benim bildiğim tek bişey var aynı anda birden fazla şeye odaklanamıyor insan. Eğitimi ertelemek olmaz ama tedaviyle eğitim aynı anda biraz zor olabilir. Ikisinin stresinden hiç birine odaklanamayabilirsin
Yerinde olsam okulu ertelerdim sanırım. Çünkü geçen senem okul diyet ve iş üçlüsünden ibaretti. 3ünde de istediğim başarıyı yakalayamadim hatta diyeti artılarla sonlandırdım. Önceliğine göre birisini ertele derim. Bu kadar yükü kaldıramaz, üçünde de başarısız olursan daha büyük bi yıkım olur.Haklısın canım. Daha önce se kpss ye niyetlendim eşim girmeme izin vermedi. Boşa gitti emeğim param, zamanım. Şimdi ertelemeyeceğim diye inatlaştım ama gel gör ki ne adam gibi çalışabildim ne tedaviye sağlam kafayla başladım. Doktora bir sonraki ay dedim gerek yok dedi. Yaş ilerledikçe zaman geçiyor ondan heralde artık ara vermemi istemiyor.
Bakalım meditasyon yapacam bugün yatmadan
Haklısın şimdi üst üste yazınca sadece karbonhidrat gördüm. Bugün iş çıkışı çarşıya yürüyecrğim hem bahaneyle gezmiş olurum hem spor yapmış olurum.
Garip bir stres halindeyim nedense hiç bu kadar çok olmamıştı. Bu sefer diğer süreçlerin aksine umudum az ondan mı acaba bilemedim.
Psikolojik galiba inan bugün regl 7. Günü katın ağrım devam ediyor. Çok mu sıkıyorum kendimi bilemedim.
Midem ağrıyor vallahi gereksiz stres sinir yeme düzenimi de etliledi. Ama bahane üretmeden hatamı kabul etmeli bir an önce düzeltmeliyim menüleri.
Haklısın canım. Daha önce se kpss ye niyetlendim eşim girmeme izin vermedi. Boşa gitti emeğim param, zamanım. Şimdi ertelemeyeceğim diye inatlaştım ama gel gör ki ne adam gibi çalışabildim ne tedaviye sağlam kafayla başladım. Doktora bir sonraki ay dedim gerek yok dedi. Yaş ilerledikçe zaman geçiyor ondan heralde artık ara vermemi istemiyor.
Sağlık ertelenmeye gelmeyen konulardan canım.Tedavi konusunda da en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar.Okul sınav bir süre ertelenebilir bence.Çalıştığın kurum stresli ,yorucu ama bildiğin iş ve kendi kendini takdir etmesen de işini iyi yapan birisin.Şuan işin olmasaydı belki sana erteleyebiliyorsan transferi ertele derdim ama çok şükür işin var var ve sınava da mümkün olduğunca rahar psikoloji ile girersen kusmet bu belli olmaz.Çok iyi sonuç alabilirsin de:)Haklısın canım. Daha önce se kpss ye niyetlendim eşim girmeme izin vermedi. Boşa gitti emeğim param, zamanım. Şimdi ertelemeyeceğim diye inatlaştım ama gel gör ki ne adam gibi çalışabildim ne tedaviye sağlam kafayla başladım. Doktora bir sonraki ay dedim gerek yok dedi. Yaş ilerledikçe zaman geçiyor ondan heralde artık ara vermemi istemiyor.
Yedim bile :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?