Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cidden stresli bi dönemdesin ne desem bilemedim

Kendi stresimi geçtik başkalarını da etkiliyorum sanırım.
Amirim haber okumamı yasakladı, söylenmemi yasakladı. Vallahi büyük umutla gelmiştim tatilden sonra ama 2 gn sürdü sadece.
Bu arada Önerileriniz, sözleriniz benim işin önemli dikkate alacağım söylediğini canım.

Şimdi gelelim bana enerji berecek bir içecek yrmek öneriniz var mı peki? Çok yorgun hissediyorum ve 2 gündür sabah kalkarken çok zorlanıyorum. Güçsüzüm resmen.

Azyiyen_azimli canımm mezuniyet için:
Başlangıç kilon :63
Hedef kilon :52 ‘ymiş
Mezun olabilmek için hedef kilonun %80’ini vermiş olman gerekiyor.
63-52=11
11 x 0,8= 8,8
63-8,8= 54,2 kilo. Mezun olmak için minimum 54,2 olman gerekiyor canım.

O zaman benim de 72.4 olmam gerekiyor değil mi

Ne kadar da doğru bir söz. Çok haklısın kesinlikle tam tersi moral bozmaktan başka bir şey olmuyor.
Çok sevindim senin adına ve seni örnek alacağım :)
Akşamları evin çevresinde yürüyebilirim aslında düz yolda olabilir yürüyüş ya da hafif şeyler teşekkür ederim:)

İse yaradi ama valla yaa. Tartida 3 gunden sonra ilk kez eksi gordum sukur. Keske carsamba da icseydim

Artık olmayan bi kurum daha doğrusu birleşme oldu şimdiki adı belli değil. şuana kadar ki adı sosyal güvenlik kurumu
Ben tahmin etmiştim hangi kurum olduğunuYapılandırma deyince de iyice emin oldum gibi.Hatta bir dönem ben de bir dönem sgk’nın sözleşmeli olarak bazı işlerini takip etmiştimİşleyişini daha doğrusu işlemeyişini çok iyi biliyorumçalıştığın kurum gerçekten çalışan ve işini yapan memurları canımdan bezdiriyor ama salla başı al maaşı yapanlar için de cennet gibiKolay gelsin canım.

Canım zaten iş yoğunluğundan çok bazı hak-hukuk mevzularına sinir oluyorum. O cenneti yaşayan şahıslar yüzünden yeni nesil memurlar özellikle( aralarında istisna vardır tabi) çok sıkıntı çekiyor. Amirim diyor zaten 3 kişiyiz birimimizde bizim vicdanımız olduğu için buraya berdişer diye. Bende sürmek isterdim keyfini ama kul görmese de Allah görüyor. Dediğin gibi bu kurum çalışana eziyet. Örn; çalışanların %80 e yalın oran kurum değişikliğine başvurmuş
Ben de açıktan adalet okudum o yüzden hukuk faklt geçiş yapabilirsem ünvanla geçiş yapayım diye ama çalışmak ne mümkün. ( öğle arası be haftasonu ders yerine hep iş yaptık .) Yeni yeni öğle aralarımı derse ayırıyorum.

Rica ederim canım ne hakkı Varsa da hakkım şöyle güzel güzel kilolar verip mezun olursanız helali hoşunuz olsun
Hedefinde mezun olursun canım ayrıca korumayı da başarırsın sende o irade var.Çocuklar için köy,deniz gerçekten bulunmaz nimet.Bol bol gezip,yüzüp eğlenip enerjilerini atarlar.
Şükür elim kolum canım ciğerim bakıcımız biraz daha iyi.
Temizlikte yardımcımız daha toparlanamadı ama sağılsun bir süre onun yokluğunda gelecek bir arkadaşını tavsiye etti.Yarın gelecek.
Ben iyiyim canım,yarın gece eşim de gelirse daha iyi olurmuşum gibi geyor

Benim bildiğim tek bişey var aynı anda birden fazla şeye odaklanamıyor insan. Eğitimi ertelemek olmaz ama tedaviyle eğitim aynı anda biraz zor olabilir. Ikisinin stresinden hiç birine odaklanamayabilirsin

Benim bildiğim tek bişey var aynı anda birden fazla şeye odaklanamıyor insan. Eğitimi ertelemek olmaz ama tedaviyle eğitim aynı anda biraz zor olabilir. Ikisinin stresinden hiç birine odaklanamayabilirsin

Haklısın canım. Daha önce se kpss ye niyetlendim eşim girmeme izin vermedi. Boşa gitti emeğim param, zamanım. Şimdi ertelemeyeceğim diye inatlaştım ama gel gör ki ne adam gibi çalışabildim ne tedaviye sağlam kafayla başladım. Doktora bir sonraki ay dedim gerek yok dedi. Yaş ilerledikçe zaman geçiyor ondan heralde artık ara vermemi istemiyor.

Bakalım meditasyon yapacam bugün yatmadan

Yerinde olsam okulu ertelerdim sanırım. Çünkü geçen senem okul diyet ve iş üçlüsünden ibaretti. 3ünde de istediğim başarıyı yakalayamadim hatta diyeti artılarla sonlandırdım. Önceliğine göre birisini ertele derim. Bu kadar yükü kaldıramaz, üçünde de başarısız olursan daha büyük bi yıkım olur.

Canım biraz fazla sıkıyorsun kendini.Kafanda belirlediğin hedefleri tutturamadığın noktada stres yapıyorsun.Planlı olmayı ben de çok severim ve hele o planları yerine getirebildiysem benden mutlusu olmaz ama bazen işler bizim isteğimiz dışında gerçekleşir ya o noktada da amann canım sağolsun deyip kenara çekilmek gerekiyor.Aşırı stres midene vuruyor canım.Sen elinden gelen çabayı göster,olursa çok güzel olur olmasa da sen denedim çabaladım kısmet değilmiş dersin İş stresi,sınav,diyet,transfer hepsü üst üste gelince umudunun azalması da normal canım.Zihnini dağıtacak şeyler yap,yürümek olabilir yada dram içermeyen eğlenceli bir film seyretmek olabilir,toprakla uğraşmayı seviyorsan çıkar ayakkabılarını biraz toprakla temas et elektriğini alır.

Canimm ne yaparsak biz kendimize yapiyoruz. Hedeflerinde de oncelik olsun, hepsi bir anda olmaz o yuzden en onemlisi kafanda belli olsun ve onda basariyi elde etmeye calis. Stresten cidden hic birsey yapamiyoruz, elimiz bombos kaliyor bu sefer de. Ne gerek var sanki. Mesela transfer icin stres olmamaya calis, en azindan onun stresini cikar kafandan. Hayir zaten stres hamileligi engelleyen yegane seylerden biri! Olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu de gec. Evet demesi zor ama senin transfer acisindan bir mudahalen olamaz ki, elinden gelen bir sey olmayacak ki, aksine streslenmek zararli. Onca emek ettin, saglikli beslendin, spor yaptin.. Stres yapip da bedeninde elde ettigin bu guzellikleri neden kaybediceksin ya.
İs arkadaslariyla tartisma mevzusu zaten benim acimdan cok anlamsiz. Karsimdaki kotu bi insan bile olsa gulup geciyorum ben. Belki zor evet ama baska problemlerle karsilastirinca cok eften puften ve sacma salak geliyor bana karsimdakinin tepkisi. Zaten sen tepkisiz kalirsan siner gider. Kimseyi takmamaya calis canim, hayat cok kisa ya, elaleme ne canimi sikicam.
Sinav da olmazsa olmasin, dunyanis sonu degil ki. Yine denersin. 5 sene girip de kpssde atanan arkadasim var, simdi rahat. Nolucak yani.
İsin ozu, birak su streslenmeleri, bi kendine gel !!

Sağlık ertelenmeye gelmeyen konulardan canım.Tedavi konusunda da en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar.Okul sınav bir süre ertelenebilir bence.Çalıştığın kurum stresli ,yorucu ama bildiğin iş ve kendi kendini takdir etmesen de işini iyi yapan birisin.Şuan işin olmasaydı belki sana erteleyebiliyorsan transferi ertele derdim ama çok şükür işin var var ve sınava da mümkün olduğunca rahar psikoloji ile girersen kusmet bu belli olmaz.Çok iyi sonuç alabilirsin de:)
Amirin gazete okumanı yasaklaması konusunda da biraz haklı.Kafanı kuma gön deniyorum ama ülke pek de iç açıcı halde değilken kaygılarına kaygı eklememek için bir dönem mümkün mertebe gündemi takip etmemeni ben de öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…