- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Çoook aminnnBen de özledi ben de ,derman yok dizlerimde
Canım tahmin edebiliyorum. Kolay gelsin ve bu kadar yorulmaya bol bol eksi gelsin
Yat uyu canım.çok yoruluyorsun biraz dinlenÇoook aminnn
Çok güzel :)16.07.2018
07.30
1 domates
1 salatalık
Trabzon tulum peyniri
2 tam ceviz
Dereotu ile yapılmış salata
12.30
Fırında tavuk
4 y.kaşığî buğday salatası
3 y.kaşığı yoğurt
19.30
7 8 y.kaşığı semizotu yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 10 dk eliptik bisiklet 60 mekik 250 ip 7 dk kol egzersizi
17.07.2018
07.30
1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
Dereotu
1 ceviz
12.30
3 y.kaşığı patlıcan musakka
1 dilim t.b ekmeği
4 y.kaşığı yoğurt
Yeşil salata
1 y.kaşığı mantar salatası
19.30
5 y.kaşığı zeytintağlı bamya
1 kase yoğurt
Su 3 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 10 dk eliptik 7 dk kol egzersizi
esperenzaa @asilsoy
Bugün komşuya gittim spor yaptıkHoşbuldum canım
Geçmişin karanlık kuyularındayım şu an.
Naaptıın minnakım bugün?
Hayırlı geceler tatlı rüyalar :)Ben yatiyorum canlarim
esperenzaa 'm sana kolay gelsin gecmisin karanlik kuyularinda :)
Datli ruyalar herkeslere
Kep bir iki güne gelir canımne zaman gelecek ki kepimBekledim de gelmedin diye serenat yapıciimm
Oyyy canım senin baban çok alem bi adammışBugün komşuya gittim spor yaptık
Eve geldim babam ve çekirdek ikilisini izledim
Kardeşimin tatlı yapmamı isteyişlerinde sorgulayan gözlerle baktım ve diyeti bitirdiğimde yiyeceğim şeyleri düşündüm
Ha bir de az önce çamaşır astım deli gibi bu saatte
Sen nasılsın ne yaptın canım:)
Bugün bunlara ek olarak aksam da 2.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptim. 150 puanTünaydın
Bu sabah 9dan 11.30 a kadar çok iyi spor yaptim
2 saat 20 dk tempolu yürüyüş 350 puan
15 dk cardio 75 puan
fattylamb94 esperenzaa @yolcukardelen Azyiyen_azimli
Canım mümkün olduğunca stresini azaltmaya çalış.Kendini sakinleştirecek sevdiğin müzik varsa dinle,kendi kendine telkinde bulun.olacak olanın önüne geçilmezmiş ya hakkımda hayırlısı neyse o olsun de.Biliyorum zor ama yine de başarabilirsin.Sınavda kolaylıklar canımevet canım kesinlikle öyle stres hat safada inşallah gelecek hafta daha iyi olurum :)
açıkçası çok fazla çalışmadım kendime güvenmiyorum bu stres sinirlilik falan hep ondan
hemen paylaşıyorum tarifleri siz de bakmış olursunuz ben şu an yapamıyorum ama siz yapabilirsiniz belki
Afiyet olsun canım.menün güzel ama sana az gelmiyor mu? Öğlen ve akşam bir arada oluyor ya.şayet zorlanmıyorsan iyi.zorlanıyorsan öğlen yemek ye tatlımmenümü yazayım dün yazmayı unutmuşum ikisini birlikte yazayım
dün yediklerim
kahvaltı: domates , salatalık , 1 dilim ekmek, 2 parça beyaz peynir, 2 bardak çay
ara:1 ceviz, 1 şeftali
öğle+ akşam: 1 tabak bamya yemeği, bol salata, 1 kase cacık, 2 kaşık havuçlu şehriye pilavı
ara: 1 bardak süt
su :2 litre
bugün yediklerim
kahvaltı: 1 yumurta, domates, 2 tane biber, 3 parça beyaz peynir, 2 zeytin, 1 bardak çay, 2 dilim ekmek
öğlen + akşam: 2 parça tavuk ızgara, közlenmiş domates ve biber, 1 bardak ayran , 2 dilim ekmek
birazdan da 1 bardak süt içeceğim
su: 2.5 litre
Teşekkür ederim canım iyiyim, minigi uyuttum simdi, sen nasılsın kaptanicem.cgdmk canımmm bildirimlerin geliyor nasılsın gamzeli güzelim
Bugün bir ara fotolarını tekrar inceledim ne kadar çok kilo vermişsin canım.
Sendeki değişim gerçekten inanılmaz.
Ben yalanci duruma dustum, ama toplanti sonrasi yemek Ve sonrasi degerlendirme vs vs diye diye uzadi gun, aksamda yemek yedik arkadaslarla, tam dayaklik oldum.Kolay gelsin Lavinia’mm
Gece kuşum erkenden uyanmış da rakibe korku,kaptana moral veren sporlarını da yapmıştebrikler,takdirler kucak dolusu sevgiler çiğdem’im
Teşekkür ederim canımKızlar ben şu an yapamasam da genelde diyet yaptığım zamanlarda farklı şeyler denemeyi seviyorum onları yazacağım öncelikleesperenzaa
Öncelikle nedense içecek geliyor aklıma
Ben smoothie yapmayı çok seviyorum normalde kefir içebilen bir insan değilim sevmiyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum onun için smoothie yaparken kefir kullanıyorum.
Kefir ve çilek, kefir ve şeftali, kefir ve elma bunları ayrı ayrı rondoda çekiyorum eğer meyveler tatlı değilse içine de 1 kaşık bal koyuyorum hem buz gibi oluyor hem de çok lezzetli oluyor
Özellikle su çok önemli olduğu için kendime detoks suları hazırlıyorum ayrı ayrı şişelerde
Bir şişenin içine salatalık+ elma koyuyorum başka bir şişeye çilek+ limon koyuyorum başka bir şişeye nane+limon+salatalık koyuyorum çok güzel oluyor
Soğuk kahve yapıyorum mesela yine içecek olarak süt, 1 kaşık filtre kahve ya da türk kahvesi, 1 çay kaşığı kakao ve 1 çay kaşığı bal bunları karıştırıyorum iyice İçine de buzu dolduruyorum dışardaki kahveler kadar güzel oluyor. Kakao yerine isteyen 2 kare bitter çikolata da eritip koyabilir içine bitter çikolata koyunca daha bir güzel oluyor tadı :)
Diyette olmadığım zamanlarda içerisine krem şanti, krema ve çikolata eritirdim şu an bu şekilde yapıyorum gayet güzel oluyor.
paketli ürün olduğu için denemedim hiç .dondurma tarifine bayıldım bu aradaPaket şeyler tüketmek çok doğru olmasa da tamek markasının detoks suları var ben hepsini de denedim. Bir tane kutu yeşil renk içinde ıspanak, elma, armut falan var ekstra şeker yok sadece meyve ve sebzelerin içerisinde bulunan şeker var yağ yok ben tüketmeyi seviyorum. Bir de kırmızı bir kutu var onun içinde de kırmızı sebze ve meyveler vardı diye hatırlıyorum buzdolabında var ama henüz onu denemedim bu tarz detoks suları da seviyorum. Yeşil olanın içinde ıspanak tadı biraz baskın ama seven varsa rahatlıkla içebilir.
Yaaa çok sevindim:)Oyyy canım senin baban çok alem bi adammışsen onu ve tüm aileyi minik minik sağlıklı yaşam moduna sokmaya çalış.Baba,anne,kardeş hepsi mi diyet düşmanı olur
Ben iyiyim canım ,teşekkür ederim.
Oğlumla 11’e kadar gezdik,dolaştık benim haylaz uyku saatim geçti diye sevinçten uçtu.Sonra onu uyuttum buraya damladım
Yine efsane bir sporBugün bunlara ek olarak aksam da 2.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptim. 150 puan
Bugün toplam 575 puanfattylamb94
Hiç tevazu gösterme ,gerçek sanırlarTeşekkür ederim canım iyiyim, minigi uyuttum simdi, sen nasılsın kaptanicem.
Senin kadar olmasa da evet epey farketti
Afiyet olsun canımmBen yalanci duruma dustum, ama toplanti sonrasi yemek Ve sonrasi degerlendirme vs vs diye diye uzadi gun, aksamda yemek yedik arkadaslarla, tam dayaklik oldum.
Dun menu:
Kahvalti yumurta domates salatalık peynır
Yeşil çay
Öğlen: peynirli bol yeşilikli salata
Akşam barbunya ve sarimsaklı yoğurtlu sos.(yağsız)
3 litre su
7000 adım=105 puan
Bugun işte :
Kahvaltı : az barbunya ve salata
Öğlen: köfte ve çorba
Akşam: hatay mezeler ve balık
Su 3,5 litre
Spor:7000 adım=105 p
Senin günün nasıl geçti canımYaaa çok sevindim:)
iyiydi canım Allah a şükür:)Senin günün nasıl geçti canım
Geçmişi tam okuyamadım ,kalanlara yarın dönerim artık.
Yine efsane bir spor
HeeeeHee yaşayan bilir diyosun
Tercih meselesi ben şekerden yana değilim ama sana iyi geliyorsa afiyet olsun
şikayetçi derkenSadece tebessüm etmekle yetineyim diyeceğim ama yanlış anlaşılırımHayatta çıbıldak yatamam kuzum. Kışın Pijamadan
Yazında şorttanvazgemem( gerçi kocam biraz şikayetçi ama olsun rahatlık iyidir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?