Pastayla birinci olunmaz kızAhahahshs
Sen de ayıktın artık, benden olmaz birinci mirinci, listeye girem yeter
SağollllKolay gelsin şimdiden canım :)
Haşlanmış patatesCanım teşekkürler ama ekstra daha ilaç kullanamam sanırım. Sabah bir ilaç öğlen bir ve akşam 2 ilacım var. Ama bu rahatsızlık ya midem hassasiyet olduğu birşeyden böyle oldu ya da gliförün yan etkisi.
Canım teşekkürler ama ekstra daha ilaç kullanamam sanırım. Sabah bir ilaç öğlen bir ve akşam 2 ilacım var. Ama bu rahatsızlık ya midem hassasiyet olduğu birşeyden böyle oldu ya da gliförün yan etkisi.
Ayyy Allah yardımcın olsun canımBildirimler akiyor okuyamiom ama utu yapmam lazim, sabah da 6bucuktu kalktigimda, olecem heralde yorgunluktan, gidiyim utu yapiyim de sonra okucam artik
Uyuycak olanlara datli ruyalar :*
Gerçekten çok güzel bir detay.Mutlaka yapacağım.Teşekkür ederim tavsiyelerin içinCanim ben de üçlü set almistim beyaz. Kullandiydim ben. Bi daha da hic kullanmadim ama, anisi var iste duruyolar oyle.
Balayi icin gidecegin yere gore kiyafet almaya ayrica dikkat et. Bizim yazindi dugun, balayi falan ama ben cok usumustum, kot ceket aldiydik oralarda bana, spor ayakkabi almistik, yanimda kapali ayakkabi goturmemistim.
İlac gotur yaninda, bas agrisi, ishal ya da kabiz onleyici, grip onleyici, mide bulantisi gecirici falan.
Bi de ufak bi oneri, o gun farkli ve hos bir parfum kullan, sonra da o parfumu sadece yildonumlerinde kullan. Ben yapamadim bunu, parfumu sakliom ama dandik parfumdu, devami alincak bisey degil
Ama arkadasimin biri yapiyo bunu, bence cok guzel bi detay
Hoşgeldiiinİyi gecelerrr
Amma laklak yapmışsınız haa
İnsan okuyacak bunları
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canımKesin birisi ah etti. Yememle ishal olmam bir oldu. Sanırım midem bir şeye hassaslaştı. Hem bulantı hem ishalAnlamadım.
İş çıkışı tempolu yürüdüm 35 dk şimdi dolmuşa bindim. Yürüyecektim ama ayağımı yaraladım. Bugün çok iltifat aldım rujuma nazar değdi sanırım
Olur olur o da olur datlumDaş olurum da hoca olabilir miyim mechul orasi
Hoşbuldum canımHoşgeldiiin
Bebekimm ayran mı içtik ne16.07.2018
07.30
1 domates
1 salatalık
Trabzon tulum peyniri
2 tam ceviz
Dereotu ile yapılmış salata
12.30
Fırında tavuk
4 y.kaşığî buğday salatası
3 y.kaşığı yoğurt
19.30
7 8 y.kaşığı semizotu yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 10 dk eliptik bisiklet 60 mekik 250 ip 7 dk kol egzersizi
17.07.2018
07.30
1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
Dereotu
1 ceviz
12.30
3 y.kaşığı patlıcan musakka
1 dilim t.b ekmeği
4 y.kaşığı yoğurt
Yeşil salata
1 y.kaşığı mantar salatası
19.30
5 y.kaşığı zeytintağlı bamya
1 kase yoğurt
Su 3 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 10 dk eliptik 7 dk kol egzersizi
esperenzaa asilsoy
Esperenzam çok özlüyorum valla sizi ama hiç fırsat bulamıyorum. Bir an bile oturmuyorum sürekli işim var. Akşamda yürüyüş duş derken bu saati buluyo. Sen nasılsın ?Bebekimm ayran mı içtik ne
Gül yüzüne hasret kaldım
Kolay gelsin canımiki kişinin işini yapmak zorunda kalmak yoruyor haliyle.
Geçmiş olsun canımah eden ben olabülürüm:
Ruja iltifat aldın ayak yara bere içinde,motoru bozdun bi detotoyu kaşısaydın ya guzum
Olur olur o da olur datlumHatta olur olur bal gibi olur
İşte bunlar hep hormon
saten gecelik kadar rahatsız edicisi yok zaten.yazın pişiriyor kışın donduruyor. İhtiyaç anında kullanıp sonra miss gibi penye pijamalarıma bürünürümŞimd bir şey derdimde uygun olmaz. Ama ben gecelik giymem dedm sadeceBu arada karşı tarafın onay verdiği yani iki kişinin gönlüne uyan icraatlar! Sapıklık değildir
Ben de özledim ben de ,derman yok dizlerimdeEsperenzam çok özlüyorum valla sizi ama hiç fırsat bulamıyorum. Bir an bile oturmuyorum sürekli işim var. Akşamda yürüyüş duş derken bu saati buluyo. Sen nasılsın ?
İyi geceler canım.tatlı rüyalarBen yatiyorum canlarim
esperenzaa 'm sana kolay gelsin gecmisin karanlik kuyularinda :)
Datli ruyalar herkeslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?