Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederim amaaa esas mesele o değil de cidden cok ararim ben yokluğunu, muhabbetini, kaptanlığını

Tatilini ruhuna bedenine iyi gelecek şeylerle geçiriyorsun canım.Aile saadeti,spor diyet iyi geçiyor sanki tatilin:)
Dear diary ile başlayan bişiler yazdın mı bugün
Ayy bugün yazamadım yazacaktım dışarı çıktık gelince de unuttum

Hahaha benim de balayından kalma ,mor,siyah ve kırmızı vardı.kaç yıldır içine sığamadığım için unutmuşum aklıma geldi acaba nerede?
Pamuklu pijama candır.dizi çıktı diye hor görülmemeli

Senin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederim amaaa esas mesele o değil de cidden cok ararim ben yokluğunu, muhabbetini, kaptanlığını
Canımm buradan tamamen uzaklaşmayacağım.En geç eylül ortası gibi kaptanlığı bırakırım ama buraya yine uğrarım.yoğunluktan burayı ihmal edip kimseye faydam dokunamayacaksa kaptan olmamın anlamı yok diye düşünüyorum.
Ben de özlerim canım seni.
Aslında yerime kaptan olabilecek birini de ayarlamam gerek bırakmam için

Kep bir iki güne gelir canım mezunların listesi kazen’e atılıyor. O da kepleri dağıtıyor canım.Senin bir de ikinci mezuniyetin.en çok sen hak ettin kepi
Evet ilkinin kepi için de istekte bulunmuştum ama sonra tekrar takımlara girecek olunca vazgeçmiştim:) bekliyorum sabırsızlıkla
Bugün bunlara ek olarak aksam da 2.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptim. 150 puan
Bugün toplam 575 puan fattylamb94
Canım maşallah süper sporların
Cok yoruldum arkadaşlar, cok uyku bastırdi. Okurken iki dk kestirmisim
İyi geceler
Al benden de o kadar Esniyorum yazarken
kacacığına bi sürpriz yap gelinceKesinlikle sevin onları Ben pamuk konusunda çok dikkatliyim zaten, pamuk olmayan ürün kullanmamaya çalışıyorum Krep vs tunikler çok şık dursa da pamuklu olmazsa almıyorum özellikleHer üründe polyester var ve hiç sevmiyorum ben

Seninle birlikte mezun olan diğer kişilere de baktım ,kepleri gelmemiştı:)
Bir iki güne gelir diye tahmin ediyorum:)
Polyester ben de mümkün oldukça kulanmamaya çalışıyorum,pijama,iç çamaşırında pamuklu olmasına özen gösteriyorum:)

Harika dostum
Spor da çok çok iyi
Günaydın kızlar.Sabah şerifleriniz hayr olsun
Günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…