- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tatilini ruhuna bedenine iyi gelecek şeylerle geçiriyorsun canım.Aile saadeti,spor diyet iyi geçiyor sanki tatilin:)iyiydi canım Allah a şükür:)
tatilim bir bir gidiyor
Senin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederimHiç tevazu gösterme ,gerçek sanırlar
Gerçekten değişimin muhteşem ve yaş olarak bile çok çok daha genç görünüyorsun.
Senin kep aldığını görmeden gidersem buralardan gözüm arkada kalır
Benden kurtuluşun yok
Afiyet olsun canımmmenünü sevdim.mezelerin ne olduğunu bilemesem de menün çok iyi görünüyor
Seni de elime geçirirsem bi dövücem sonra sevicemArayı açma özletme bu kadar
Ayy bugün yazamadım yazacaktım dışarı çıktık gelince de unuttumTatilini ruhuna bedenine iyi gelecek şeylerle geçiriyorsun canım.Aile saadeti,spor diyet iyi geçiyor sanki tatilin:)
Dear diary ile başlayan bişiler yazdın mı bugün
KesinlikleSenin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederimamaaa esas mesela o değil de cidden cok ararim ben yokluğunu, muhabbetini, kaptanlığını
Hahaha benim de balayından kalma ,mor,siyah ve kırmızı vardı.kaç yıldır içine sığamadığım için unutmuşumHeeeeşahsen ben kendim de seviyorum hele şimdi zayıflayınca daha çok hoşuma gidiyor ama gece öyle yatamam asla terletir saten işin bitince dizi çıkmış pijama modu @medgic26
şikayetçi derkenAcaba enişte bey oğlumuz ne giymeni istiyor
Canımm buradan tamamen uzaklaşmayacağım.En geç eylül ortası gibi kaptanlığı bırakırım ama buraya yine uğrarım.yoğunluktan burayı ihmal edip kimseye faydam dokunamayacaksa kaptan olmamın anlamı yok diye düşünüyorum.Senin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederimamaaa esas mesele o değil de cidden cok ararim ben yokluğunu, muhabbetini, kaptanlığını
İyi geceler canımmCok yoruldum arkadaşlar, cok uyku bastırdi. Okurken iki dk kestirmisim
İyi geceler
Evet ilkinin kepi için de istekte bulunmuştum ama sonra tekrar takımlara girecek olunca vazgeçmiştim:) bekliyorum sabırsızlıklaKep bir iki güne gelir canımmezunların listesi kazen’e atılıyor. O da kepleri dağıtıyor canım.Senin bir de ikinci mezuniyetin.en çok sen hak ettin kepi
Canım maşallah süper sporlarınBugün bunlara ek olarak aksam da 2.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptim. 150 puan
Bugün toplam 575 puanfattylamb94
Al benden de o kadarCok yoruldum arkadaşlar, cok uyku bastırdi. Okurken iki dk kestirmisim
İyi geceler
kacacığına bi sürpriz yap gelinceHahaha benim de balayından kalma ,mor,siyah ve kırmızı vardı.kaç yıldır içine sığamadığım için unutmuşumaklıma geldi acaba nerede?
Pamuklu pijama candır.dizi çıktı diye hor görülmemeli
Seninle birlikte mezun olan diğer kişilere de baktım ,kepleri gelmemiştı:)Evet ilkinin kepi için de istekte bulunmuştum ama sonra tekrar takımlara girecek olunca vazgeçmiştim:) bekliyorum sabırsızlıkla
Canım maşallah süper sporların
Al benden de o kadarEsniyorum yazarken
kacacığına bi sürpriz yap gelinceKesinlikle sevin onları Ben pamuk konusunda çok dikkatliyim zaten, pamuk olmayan ürün kullanmamaya çalışıyorum Krep vs tunikler çok şık dursa da pamuklu olmazsa almıyorum özellikle Her üründe polyester var ve hiç sevmiyorum ben
Harika dostumMenü
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 kk peynir
Öğle:
2 köfte 2 patates dilimi (çok ince dilimlemiştim kızartma değil fırın)
3 yk yoğurt çorbası
Ara:
Kahve şekersiz ve soğuk üç parmak kalınlığında süt koydum bardağa
1 küçük dilim kavun
Akşam:
Yeşil mercimek salatası 4 yk sanırım
Marul salatası 3 yk
Semizotu salatası 2 yk
Kabak yoğurtlama 1 yk
Zeytin 5
Ara: activia kayısılı yoğurt Dondurmuştum dondurma niyetine yedim
Ya sanırım bu kadar
Cascade_ esperenzaa S smygnc @medgic26 fattylamb94
Spor :
45 dk Leslie 3 mil 5 k : 45*5:225
25 dk Leslie: 25*3:75
120 sn plank:40
25 dk tempolu yürüyüş : 25*2,5:62,5
1000 adım: 15 puan
Toplam: 417,5
GünaydınnnGünaydın kızlar.Sabah şerifleriniz hayr olsun
Sesli güldüm ya
Cümleye fitcivciv die başlıyorsun
Ama profilinde şişko kedi var
Bi kedi gördüm sanki
Twetty olmasınfitcivciv ya bana geldiler yine
Özellikle bu saatlerde enerji patlaması yaşıyorum
AminnnnAllah enerjini artırsındarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?