Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Talepleri var karşılamaya çalışıyorum
Güldürdün beni sabah sabah

Al benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır

Valla ne oldu anlamadım yemek yedikçe kendimi 15 dk sonra wc de alıyorum. Ayağımın biri yara diğerinin de tam tananı su toplamış topallıyorum resmen.
Ya millet zayıflayanlara garez mi besliyor anlamadım sinir oldum bazılarına. Bol giyinmeye başladım resmen

Rakibem çok azimlisin maşallah canım ya. Hem menülerin çok güzel hem sporun harika

Soluk olsun canım beklerim ben Giydiğimizden yediğimize hep sağlıksız işte

Talepleri var karşılamaya çalışıyorum
Güldürdün beni sabah sabah
Arz talep diyorsungül annem Gül, gördüm gülmek çok yakışıyor
Al benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır
10 dk yetiyordur ki zaten

Guzelmis canim, afiyet olsun
Yesil cay ic !

Tamam canim, cok gecmis olsun ya tekrardan. Bol bol su ic, cok halsizlesirsen bu sicaklarda bu susuzlukla serum yemek zorunda kalirsin hastanede.

Çok sağol canım. Umarım hastanelik olmam

Soluk olsun canım beklerim ben Giydiğimizden yediğimize hep sağlıksız işte
Arz talep diyorsungül annem Gül, gördüm gülmek çok yakışıyor
10 dk yetiyordur ki zaten

Aynen. 10 dk konusu muamma biraz

Geçen perşembeden bu zamana menülerin çok kötü canım.
Dondurma,lokum,incir,üzüm,kavun,pasta ve kurabiye hatırladıklarım bunlar.
Bu yediklerin 6 gün için fazla şeker fazla karbonhidrat demek.sonuç olarak böyle hem metabolizmanı bozarsın hem de kilo alırsın.
diyetisyenler bile haftada 1-2 küçük kare bittere izin veriyorlar.Senin 6 günde yediklerine bir ayda bile izin verilmiyor canım.
Ayrıca bu 6 günde hiçbir şey yemedin sayılır.bazı günler kahvaltın bile yoktu .günü aç sefil geçirdin.
Karnıyarık da kızartma ise kötü.
Karatayı zorlandığın için bıraktın ama bırakır bırakmaz bu kadar şekere yüklenmeseydin iyiydi hatice.Zorlanarak verdiği
Bugünden itibaren daha sağlıklı şekilde yemeni istiyorum canım.
Cezan 1 saat spor tatlım.
İyi yolculuklar canım
Teşekkür ederim canım.kararında yenilirse sağlıklı bir tarife benziyor.

Ben dünkü menümü yazmadım sanırım hemen yazayım
Sabah: 1 dilim esmer ekmeğe sürülmüş peynir, 1 bardak su
Ara öğün; yok
Öğlen; yarım kase çorba.
Ara; 1 adet baklava, çay
Akşam; 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Ara; 3 adet taze incir

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş 87.5
Yürüyüş harici 3000 adım 45
5 dk egzersiz; 10
Toplam; 142,5 puan
Cezamı sonra yapacağım
esperenzaa fattylamb94

Afiyet olsun canım ama akşam birşeyler yiyebilseydin keşke.
Hayırdır canını sıkan birşey mi oldu? Yoksa öğlen yemeğini geç mi yedin?
Canın ekmek 1 olsa daha iyi olurmuş
Spor?
Ekmek kilosuna göre az bile sayulır spor yapmasını da ben çok doğru bulmuyorum
Bu kahve tarifini deneyebilir miyim esperenzaa yoksa bal olduğu için ben çok yanaşmayım mı
Nerede tatlı orada Feyza
O gün şeker içeren meyve vs yemedikteb sonra az
Yaşasın dondurmaaaa

Afiyet olsun sümeyye’cim menün çok iyi.
Diğer sorduğun soru için
Müstakbel eşin beğendiğini ifade etmiş ya sen de beyaz tenlisin koyu renk gecelikler sende güzel durur.6’lı takım yerine ikili olanlardan tercih et.kırmızı,bordo,siyah hatta saks mavisi bile olabilir.
Balayı için kaldığınız gün sayısından fazla iç çamaşır,biraz kanaman olması ihtimalini de düşünerek günlük yada normal ped,kullandığın ilaçlar varsa onları,ağrı kesici,vs almayı da unutma.
Akşam serin olma ihtimali için bir hırka,rahat bir ayakkabı (spor ayakkabı)terlik,güneş kremi ,balayı çiftleri için kaldığınız otelin bir organşzyonu olabilir bir tane şık kıyafet tercih edebilirsin.Onun dışında yanına alacağın kuyafetlerin rahat olması daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…