Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin canım şimdiden
Uykusuzluk ,yorgunluk ödem yapıyor haklısın ama bu haftayı atlatırsan haftaya hem vücudun bu tempoya iyice alışacağı için hem de koşturmacan çok olacağı için güzel kilo verirsin.
görsen elbise sırf pul disko topu gibi dolancam
yanar dönerli civciv
Ne kadar zayıfladığını karanlıkta bile milletin gözüne sokmak için pullu payetli elbise aldın değil mi kız
Nazarlık tak,36 beden olan totonu kaşıElem tere fiş,kem gözlere şiş diye dolaş kuzun
algida seciciliks
Takim kaptani olunca demek ki oyle oluyor
hahahaha tam da dediğin gibi

İnsaallah esperenzaam

@giustizia_ ve Ndymk şanslısınız ama ben o kadar oo dedim dün yakalanmadınız
tatlı görünce içimdeki tatlı canavarı ağıt yakıyor
Dün çok konuşup arada kaynatmaya çalışılmış gibiydi
Ben kül yutmamBazen profillerinize girip oradan bi haftalık takip yapıyorum.
Öyle de manyağım işte

1 saat ceza yedik sayende ama
Belki yarim saat yerdik

Şaka şaka yiycegmizi yemisik zaten, 1 saate şükür (gibi)
ben henüz oraları okumadııım bir saat miiiiiiiii:(:
geçmişi hemmen turlayıp geliyorum

canım takılıyorum :)
ortamı tahmin edebiliyorum
iyi taraf: en azından azıcık yemişsin zaten bugün de güzel beslenirsen hiiç yemmeiş gibi olur :)
Biliyom datliim datliimm.
Zaten bi daha da kutlama mutlama olursa yemicem pasta masta. 1 saat ceza yiyemem bi daha, hatta 2 olur falan Allah korusun midemden rahatsizim der gecerim bundan sonra arkadas..

regl olmak o kadar iyi geldi ki rabbim bir daha bu kadar ayrı komasın en az 57 olurum bu hafta

şimdi ben yine ooo lardım ama oolayamıyorum
afiyet olsun canım :) güzel menü imiş ki baklava

tamam canım :) ben hala kiloları ve nickleri tutmaya çalışıyorum spor olayını da bilmiyordum :) tamamdır :)

kendimi tutabildiğim kadar tutacağım çünkü tartı cuma beni şaşrtmazsa eksi gösterecek inşallah o yüzden gaza geldim durmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…