ahahah tamam kaptanım :)Yakarım ikinizi de
@Ndymk ‘nın menüsünü gördüğümde bu iki haylaz birlikte yemiş içmişler diye düşündüm
Allah iyiliğini versin senin e mi
dün cozutmuş kızlar.sen onlara uyma guzum.onlar kendini kurtarır olan sana olur
hahahagördüm menülerinizi.hay görmez olaydım
cezalar çok caydırıcı cidden :)Biliyom datliim datliimm.
Zaten bi daha da kutlama mutlama olursa yemicem pasta masta. 1 saat ceza yiyemem bi daha, hatta 2 olur falan Allah korusunmidemden rahatsizim der gecerim bundan sonra arkadas..
ahh ahhFeyza’m ne yapsınalgıda seçicilik .nerede tatlı orada minnak feyza
aa benim de canım çekti eğer evde olursam ton balıklı salata yapabiliriiiimMerhabalar herkese!!!
nasilsiniz?
bugun menu:
kahvalti biberli omlet, peynir domates
oglen: corba, kofte ve karnibahar kaynatilmis, salata,
aksam yemegi tonbalik salata dusunuyorum.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
Kilo 100 üzeri olanlarda ,sporla birlikte bacaklara binen yük iyice arttacağı için sağlık sorununa yol açabilir ya canım. O nedenle spor yapmalarını doğru bulmuyırum.Yürüyüş ve yüzme olabilir sadece.tamam canım :) ben hala kiloları ve nickleri tutmaya çalışıyorum spor olayını da bilmiyordum :) tamamdır :)
kendimi tutabildiğim kadar tutacağım çünkü tartı cuma beni şaşrtmazsa eksi gösterecek inşallah o yüzden gaza geldim durmaya çalışıyorum
wc çıkmayı bekliyorum inşallah bugün ya da tartıdan önce çıkarımAfiyet olsun canımm
Menüüün güzel,sporr güzel,sen çok güzel güzeel,güzelsinn
Afiyet olsun canım. Sağlam dolu dolu kahvaltı yapmayınca kaçamak oluyor.
Afiyet olsun civcivimAz yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun
hahahaha
benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyorİki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdu kafaya sert darbe aldım
arkadaşlar tatlı yerken iki kere düşününKas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim
Velveleci demeyelim ayıp oluyor
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorumNerede bir tatlı var feyza hemen orada
Afiyet olsun canım ama cırcırolmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdimiyileş öyle yaparsın datlum.
canım yoğunluktan bence sen çook daha iyi bir menü ile gelirsinTünaydın bu ara yine günlerim yoğun geçiyodu ancak girebildim bebeğimi uyuttum şimdi.
Dün
Sabah
Klasik kahvaltı
Öğlen
2 poğaça
Salata
Akşam
1 kase yoğurt
Meyve (kiraz)
Spor
Yok
Dün çok koşturmalı geçti bu ara menülerim çok kötü umarım cumaya yüzdeliği tutturuum spora bastırıcam
inşallah canımKilo 100 üzeri olanlarda ,sporla birlikte bacaklara binen yük iyice arttacağı için sağlık sorununa yol açabilir ya canım. O nedenle spor yapmalarını doğru bulmuyırum.Yürüyüş ve yüzme olabilir sadece.
Canım gerçekten sporların çok iyi , kendini aç bırakmadan sağlıklı beslenerek çok iyi kilo verebilirsin.
çok heyecanlandıııııııımmmmmmm:)Güzel bir eksi bekliyorum kendimden bu cuma bakalım
ahahaha
aman Allah ım cumadan itibaren çook dikkatli olmalıyımHahahaha
Feyza’nın kaçamağını gördüğün yerde ispikle
çok heyecanlandıııııııımmmmmmm:)
ahh ahhyanlış alıntı oldu pas geçin
oo canım o -500 2 paket margarin demek ohooooooEN FAZLA -500 ÇOK HEYECANLANCAK DURUM YOK
ne demek canım :) ishal için bunlar artı su :) çünkü sıvı tuz kaybı da oluyor
şimdi ben yine ooo lardım ama oolayamıyorum
afiyet olsun canım :) güzel menü imiş ki baklava
Su ve tuz kaybın çok oluyor ya canım.Tuz normalde az kullanın derim ama senin vücudun susuz ,tuzsuz kalabilir biraz alman gerek.
Dışarda benim en korkarak yediğim hatta çoğu zaman yemediğim şey salata canım.iyice yıkanıp yıkanmadığını bilemediğim için çoğu zaman yememeye çalışıyorum.
İnşallah güzel eksi gelir canımwc çıkmayı bekliyorum inşallah bugün ya da tartıdan önce çıkarım
eğer çıkarsam eksim güzel olacak kaptanııım :)
sana zarar verecek tatlılardan yeme kuzumkızlar canım aşırı tatlı istiyor yaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?