Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy hafta sonu dışarıda yemiştim salata. Bilmem ki ya off. Ben bu akşam haşşanmış patatese tuz serpip tüketeyim. Su ise normalde canım çekmez şimdi ağzım kuruyor içmek zorunda kalıyorum
Vücudun susuz kalıyor ya canım,vücudun su istiyor. Akşam tuzlu ayran da içebilirsin.

esperenzaa Aah ahh
Evet haftam kötüydü
Ceza da maşallah
Bu sefer cezayı toptan ödemesem olur dimi
Spor yerine ev toplama da oluyo dimi
Herhangi spordan 1 saat
Senin ve Ndymk ’nin cezasını aynı tuttum.Biraz acımasızlık gibi gelecek ama bilerek yüksek tuttum canım.
Emeklerine,hatta çok zorlanarak verdiğin kilolara nasıl yazık ettiğini gör diye 1 saat verdim canım.
Ara ara hepimiz tökezliyoruz canım ,bu normal ama toparlanıp ayağa kalkmak önemli olan.Sen de bu azim var ama son dönemlerde saldın canım biraz sırf geri toparlanıp eksilmen geldikçe tekrar motive olmanı istediğim için az vermedim cezanı.
Ev işi cezadan sayılmıyor canım, ama herhangi bir sporu bölerek yapabilirsin.
Hatta haftaya pazartesi yada salı tamamlayabilirsin.

Tamam canım benim
Haklısın
Toparlıcam kendimi

Sabah(yine geç kahvaltı)

İki yumurtadan yağsız omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğle-akşam

1 pors etsiz taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 muz
Yarım pors kiraz

Ev işi yaptm ama sadece 10 dk:)

menümün altına yazmayayım dedim kaptanım sormuşsun evet hem sınav hem atama tercih stresi ben çok sınırdayım tercihlerimi de bugun yaptım biraz daha rahatladım hatta bu sebepten de hasta oldum midem bağırsağım felç o yüzden yiyemedim dün de bugun de bişiyler... esperenzaa

Yaa ben öğleden sonra cevap yazmama rağmen düşmemiş sayfaya
Canım kaptanım çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım.

Bugün ki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 kk peynir

Öğlen
4 tane misket köfte
Semizotu salatası

Akşam
100 gr ton balığı
Domates salatası

3 lt su, 1 kupa çay , 1 kupa y.çay , 1 kupa filtre kahve , 1 fincan sade Türk Kahvesi

9000 adım =15*9= 135 puan
45 dakika plates 45*3= 135 puan
Toplam 270 puan

esperenzaa ve fattylamb94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…