- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Vücudun susuz kalıyor ya canım,vücudun su istiyor. Akşam tuzlu ayran da içebilirsin.Ayy hafta sonu dışarıda yemiştim salata. Bilmem ki ya off. Ben bu akşam haşşanmış patatese tuz serpip tüketeyim. Su ise normalde canım çekmez şimdi ağzım kuruyor içmek zorunda kalıyorum
Yap yap guzel oluyor :)aa benim de canım çekti eğer evde olursam ton balıklı salata yapabiliriiiim
:)))))
Velveleci misin kiz, sus
Ah canım ahhhhkızlar canım aşırı tatlı istiyor yaahh
Senin veesperenzaa Aah ahh
Evet haftam kötüydü
Ceza da maşallah
Bu sefer cezayı toptan ödemesem olur dimi
Spor yerine ev toplama da oluyo dimi
Herhangi spordan 1 saat
Tamam canım benimSenin veNdymk ’nin cezasını aynı tuttum.Biraz acımasızlık gibi gelecek ama bilerek yüksek tuttum canım.
Emeklerine,hatta çok zorlanarak verdiğin kilolara nasıl yazık ettiğini gör diye 1 saat verdim canım.
Ara ara hepimiz tökezliyoruz canım ,bu normal ama toparlanıp ayağa kalkmak önemli olan.Sen de bu azim var ama son dönemlerde saldın canım biraz sırf geri toparlanıp eksilmen geldikçe tekrar motive olmanı istediğim için az vermedim cezanı.
Ev işi cezadan sayılmıyor canım, ama herhangi bir sporu bölerek yapabilirsin.
Hatta haftaya pazartesi yada salı tamamlayabilirsin.
Daha gitmedim kiii
Annemin yanında müsait olamayabilirim dedin ve daha çok müsait oldun sanki
İş çıkışı otobüse bindim
Annemin yanında müsait olamayabilirim dedin ve daha çok müsait oldun sanki
Sabahtan beri ağlama sesi dinliyorjm nerdeyse hiç uyumadı. Mahvoldumcanım yoğunluktan bence sen çook daha iyi bir menü ile gelirsin
Yaa ben öğleden sonra cevap yazmama rağmen düşmemiş sayfayaAfiyet olsun sümeyye’cimmenün çok iyi.
Diğer sorduğun soru için
Müstakbel eşin beğendiğini ifade etmiş ya sen de beyaz tenlisin koyu renk gecelikler sende güzel durur.6’lı takım yerine ikili olanlardan tercih et.kırmızı,bordo,siyah hatta saks mavisi bile olabilir.
Balayı için kaldığınız gün sayısından fazla iç çamaşır,biraz kanaman olması ihtimalini de düşünerek günlük yada normal ped,kullandığın ilaçlar varsa onları,ağrı kesici,vs almayı da unutma.
Akşam serin olma ihtimali için bir hırka,rahat bir ayakkabı (spor ayakkabı)terlik,güneş kremi ,balayı çiftleri için kaldığınız otelin bir organşzyonu olabilir bir tane şık kıyafet tercih edebilirsin.Onun dışında yanına alacağın kuyafetlerin rahat olması daha önemli.
teşekkür ederim canım sağolasın...lyeaph çok geçmiş olsun canım.Rabbim hakkında hayırlı olanı kolaylıkla versin
Geçmiş olsunbugun çok hasta oldum stres sebebiyle yine bir ne yediysem çıkarıyorum.. o yüzden menüm
öğlen: kepekli beyaz peynirli tost
akşam: 1kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yoğurt.
su sadece 2lt oldu şimdilik yürüyüş yok.
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?