Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anaaamm siz beni öldürecek misiniz
Bu nedir bu Eda’cım
Akşam yemeğini yeseydin pastadan bir iki çatal alarak idare edebilirdin. Kendini aç bırakarak eziyet ediyorsun canım,sonra da kaçamak geliyor.
1 saat spor cezan var ama bu hafta çok yoğun olduğunu bildiğim için hafta sonu yapabilirsin tatlım.

pazar günü sonrasında biz de kendimize geleceğiz inanıyorum
Sınavlarınızı hayırlısı ile atlatın canım, stresiniz azalsın çok daha iyi olursunuz ki aslında sen ve lyeaph ’nin menüleri iyi .
Tek sıkıntınız stres ve stres yaptıkça kortizol salgılanır bu da kilo olarak döner
Hayirli yolculuklar datlim
Kadikoye gel birer bira icek, light bira icerik
Afiyet olsun guzumm
Sen anadolu yakasında mıydın canım?

Aaaa
Pastayla kurabiye aynı
Yakarım ikinizi de
Ndymk ‘nın menüsünü gördüğümde bu iki haylaz birlikte yemiş içmişler diye düşündüm
Daha ilk günden ne başağrısı kız
Bişey olmaz
Allah iyiliğini versin senin e mi
Oooo bugün pastalar pastalar
Ooooo hem de kurabiyeeee
Oooooooooo
dün cozutmuş kızlar.sen onlara uyma guzum.onlar kendini kurtarır olan sana olur
Sus kız
Ortalığı vevereye verme
Hain domdom
hahahagördüm menülerinizi.hay görmez olaydım

Pastayla birinci olunmaz kız
Bir değil iki diil
Seni sonuncu yapacam
Şakaaaa o kadar da diil
Ben de ceza manyağı yapacamm
Canım probiyotik mi kullansan acaba?
Doktoruna ve diyetisyenine bir sor istersen. Ben yoğurdu bile raflor yada muadili probiyotik tozlarla mayalıyorum. Bağırsak floranı düzeltebilir.

Afiyet olsun canımm
Menüüün güzel,sporr güzel,sen çok güzel güzeel,güzelsinn
@fmad kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim
Sen de kahvaltı yaptıktan sora yazar mısın
Ya da fotosunu çek
Afiyet olsun canım. Sağlam dolu dolu kahvaltı yapmayınca kaçamak oluyor.

Afiyet olsun civcivimAz yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun
Al benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır
hahahaha
benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyorİki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdukafaya sert darbe aldım

Allahtan basket değilmiş

Basagrisi icin degil kiz, baska agrilar icin
Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim

Velveleci misin kiz, sus
Velveleci demeyelim ayıp oluyor
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorumNerede bir tatlı var feyza hemen orada
Afiyet olsun canım ama cırcır olmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdim iyileş öyle yaparsın datlum.

Merhabalar herkese!!!
nasilsiniz?

bugun menu:

kahvalti biberli omlet, peynir domates
oglen: corba, kofte ve karnibahar kaynatilmis, salata,
aksam yemegi tonbalik salata dusunuyorum.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
Afiyet olsun datlummMenüne bayıldım.
Ben nabayımmm teftişe çıktım
Allahtan basket değilmiş
Basket topu olaydı ben bitmiştimHuniyi kafaya değil başka bir yere monte ederek dolaşırdım artık.( tabi dolaşabilirsem)

Canım probiyotik mi kullansan acaba?
Doktoruna ve diyetisyenine bir sor istersen. Ben yoğurdu bile raflor yada muadili probiyotik tozlarla mayalıyorum. Bağırsak floranı düzeltebilir.

Canım daha önce 2 deda mikrop kaptı midem dışarıda yediğüm için. Bu haftada dışarıda döner yedim ondan mı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda sorun yok ama ben böyle oldum. Genel olarak zaten hassas midem. Diyetisyeni bıraktım tedavi sürecine girdiğim için. Doktorumda mide hassasiyeti olduğundan tok karnına be yarım saat ara ile içmemi istedi yapıyorum ama bu üç gündür özellikle öğle yemeği sonrası böyle oluyor. Ben öğlenleri dışarıda yiyorum kullandıkları yağ beya başka şeyşe alakalı mı acaba. Kahve içtimmo biraz iyi geldi bakalım.

Tünaydın bu ara yine günlerim yoğun geçiyodu ancak girebildim bebeğimi uyuttum şimdi.

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen
2 poğaça
Salata

Akşam

1 kase yoğurt
Meyve (kiraz)

Spor
Yok

Dün çok koşturmalı geçti bu ara menülerim çok kötü umarım cumaya yüzdeliği tutturuum spora bastırıcam

Amanın seninki kötü olmuş lafa tehlike. Gözü olanın gözü çıksın valla canım.
Öğle arası bi abla gördü göbek gitmiş rejim mi yapıyorsun vs konuşmaya başladı yok yediklerime dikkat ediyorum sadece dedim
Bu arada çokkk geçmiş olaun canım.

Valla mı kız o zaman yemeyeyim bir müddet.
Toplam 30 dk cezam oldu aklımda canım
Bu arada incirleri kaynanam benim için toplamış getirmiş sağ olsun ziyan olmasın dedim götürdüm hepsini 2-3 günde

iş çıkışı yarım saat yürüyüş düşünüyordum canım seve seve yaparım

Aynııı eşimBu kadar mı benzeşir iki insan.İşkolik ,mide bağırsak hassasiyeti
Eşim de dışarda yediğinde,genelde mide bağırsak sorunu yaşar.aynı şeyleri ben yemiş olsam bana dokunmayan ona dokunur.
Eşime 1 çay kaşığı pişmemiş toz türk kahvesi içine 5-6 damla limon sıkıp içmek iyi gelir canım.

Valla mı kız o zaman yemeyeyim bir müddet.
Toplam 30 dk cezam oldu aklımda canım
Bu arada incirleri kaynanam benim için toplamış getirmiş sağ olsun ziyan olmasın dedim götürdüm hepsini 2-3 günde
İncir benim bildiğim kadarı ile iyi bağırsak çalıştırır su ve tuz alımına dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…