- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Anaaamm siz beni öldürecek misinizİyi aksamlar kizlar.
Menum:fitcivciv
Sabah: karatay kahvaltim: yumurta yemedim
Oglen: ayran
Ara: cig kuruyemisler, toplamda 2 avuc
Aksam: hic bisey
Kahveler
Bitki cayim
Dogum gunu kutlamasi vardi, 1 ince dilim pasta ve 2 minik kurabiye yemek durumunda kaldim
Su: 2 lt
Spor: 2.5 saat yavas tempo yuruyus: 150 puanfattylamb94
15 dk egzersiz cezami hallettim kaptancigimesperenzaa
Sınavlarınızı hayırlısı ile atlatın canım, stresiniz azalsın çok daha iyi olursunuz ki aslında sen vepazar günü sonrasında biz de kendimize geleceğiz inanıyorum
Afiyet olsun guzummHayirli yolculuklar datlim
Kadikoye gel birer bira icek, light bira icerik
Yakarım ikinizi deAaaa
Pastayla kurabiye aynı
Allah iyiliğini versin senin e miDaha ilk günden ne başağrısı kız
Bişey olmaz
dün cozutmuş kızlar.sen onlara uyma guzum.onlar kendini kurtarır olan sana olurOooo bugün pastalar pastalar
Ooooo hem de kurabiyeeee
Oooooooooo
hahahaSus kız
Ortalığı vevereye verme
Hain domdom
Senin kedi çok tontiş bişey. Fatcivciv nerden bulakYahahaha, o fitcivciv ya, benim kedi yemez onu, benimkine yağlıpiliç lazim
İçinden seç o zaman
Belki gözden kaçacak
Ben de ceza manyağı yapacammPastayla birinci olunmaz kız
Bir değil iki diil
Seni sonuncu yapacam
Şakaaaa o kadar da diil
Canım probiyotik mi kullansan acaba?Canım teşekkürler ama ekstra daha ilaç kullanamam sanırım. Sabah bir ilaç öğlen bir ve akşam 2 ilacım var. Ama bu rahatsızlık ya midem hassasiyet olduğu birşeyden böyle oldu ya da gliförün yan etkisi.
fitcivciv
Rakibem beni yanlis etiketliyon.
Nydmk degilim ben
Ndymk 'yim
Yani Ne diyim ki ' nin sessiz harfleri
Afiyet olsun canımmMenü
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 kk peynir
Öğle:
2 köfte 2 patates dilimi (çok ince dilimlemiştim kızartma değil fırın)
3 yk yoğurt çorbası
Ara:
Kahve şekersiz ve soğuk üç parmak kalınlığında süt koydum bardağa
1 küçük dilim kavun
Akşam:
Yeşil mercimek salatası 4 yk sanırım
Marul salatası 3 yk
Semizotu salatası 2 yk
Kabak yoğurtlama 1 yk
Zeytin 5
Ara: activia kayısılı yoğurt Dondurmuştum dondurma niyetine yedim
Ya sanırım bu kadar
@giustizia_esperenzaa @smygnc medgic26 fattylamb94
Spor :
45 dk Leslie 3 mil 5 k : 45*5:225
25 dk Leslie: 25*3:75
120 sn plank:40
25 dk tempolu yürüyüş : 25*2,5:62,5
1000 adım: 15 puan
Toplam: 417,5
Afiyet olsun canım. Sağlam dolu dolu kahvaltı yapmayınca kaçamak oluyor.@fmad kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim
Sen de kahvaltı yaptıktan sora yazar mısın
Ya da fotosunu çek
Afiyet olsun civcivimSabah
1 dilim ekmek
biber kavurması
peynir
şekersiz çay
öğlen
salata
az kıyma
ara
hurma
akşam
1 tane sigara böreği
domates
8 10 zeytin misafirlikteydim minumum zararlı yedim
su 2 litre vardır 30 dakika yürüyüş=30 puan
esperenzaa @Nydmk fattylamb94
hahahahaAl benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır
benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyorValla ne oldu anlamadım yemek yedikçe kendimi 15 dk sonra wc de alıyorum. Ayağımın biri yara diğerinin de tam tananı su toplamış topallıyorum resmen.
Ya millet zayıflayanlara garez mi besliyor anlamadım sinir oldum bazılarına. Bol giyinmeye başladım resmen
Allahtan basket değilmişAfiyet olsun canımm
Menüüün güzel,sporr güzel,sen çok güzel güzeel,güzelsinn
Afiyet olsun canım. Sağlam dolu dolu kahvaltı yapmayınca kaçamak oluyor.
Afiyet olsun civcivimAz yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun
hahahaha
benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyorİki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdu kafaya sert darbe aldım
Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelimBasagrisi icin degil kiz, baska agrilar icin
Velveleci demeyelim ayıp oluyor
Velveleci misin kiz, sus
Afiyet olsun canım ama cırcırBen dünkü menümü yazmadım sanırım hemen yazayım
Sabah: 1 dilim esmer ekmeğe sürülmüş peynir, 1 bardak su
Ara öğün; yok
Öğlen; yarım kase çorba.
Ara; 1 adet baklava, çay
Akşam; 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Ara; 3 adet taze incir
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş 87.5
Yürüyüş harici 3000 adım 45
5 dk egzersiz; 10
Toplam; 142,5 puan
Cezamı sonra yapacağım
esperenzaa fattylamb94
Afiyet olsun datlummMerhabalar herkese!!!
nasilsiniz?
bugun menu:
kahvalti biberli omlet, peynir domates
oglen: corba, kofte ve karnibahar kaynatilmis, salata,
aksam yemegi tonbalik salata dusunuyorum.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
Basket topu olaydı ben bitmiştimAllahtan basket değilmiş
Canım probiyotik mi kullansan acaba?
Doktoruna ve diyetisyenine bir sor istersen. Ben yoğurdu bile raflor yada muadili probiyotik tozlarla mayalıyorum. Bağırsak floranı düzeltebilir.
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun civcivimAz yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun
hahahaha
benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyorİki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdu kafaya sert darbe aldım
Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim
Velveleci demeyelim ayıp oluyor
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorumNerede bir tatlı var feyza hemen orada
Afiyet olsun canım ama cırcırolmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdimiyileş öyle yaparsın datlum.
Afiyet olsun canımm
hahahaha
bende sizleri ozledimAfiyet olsun datlummMenüne bayıldım.
Ben nabayımmm teftişe çıktım
Basket topu olaydı ben bitmiştimHuniyi kafaya değil başka bir yere monte ederek dolaşırdım artık.( tabi dolaşabilirsem )
Aynııı eşimCanım daha önce 2 deda mikrop kaptı midem dışarıda yediğüm için. Bu haftada dışarıda döner yedim ondan mı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda sorun yok ama ben böyle oldum. Genel olarak zaten hassas midem. Diyetisyeni bıraktım tedavi sürecine girdiğim için. Doktorumda mide hassasiyeti olduğundan tok karnına be yarım saat ara ile içmemi istedi yapıyorum ama bu üç gündür özellikle öğle yemeği sonrası böyle oluyor. Ben öğlenleri dışarıda yiyorum kullandıkları yağ beya başka şeyşe alakalı mı acaba. Kahve içtimmo biraz iyi geldi bakalım.
İncir benim bildiğim kadarı ile iyi bağırsak çalıştırırValla mı kız o zaman yemeyeyim bir müddet.
Toplam 30 dk cezam oldu aklımda canım
Bu arada incirleri kaynanam benim için toplamış getirmiş sağ olsun ziyan olmasın dedimgötürdüm hepsini 2-3 günde
Öperim seni civcivimiş çıkışı yarım saat yürüyüş düşünüyordum canım seve seve yaparım
Ohhh biri çok iyi regl olmuş demek kiGüzel bir eksi bekliyorum kendimden bu cuma bakalım
bende sizleri ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?